חברים,
הצעה נוספת היא לבקר ביקבים ססלוב וAG. יקב ססלוב בקיבוץ אייל ויקב AG בראש העין. לשני היקבים נקודה מעניינת. יקב ססלוב החליף בעלים ונמצא בתהליך פיתוח ואילו יקב AG כוכב עולה עם המלצות מכובדות.
אז איך זה עובד? מאוד פשוט. אם אתם מעוניינים להרחיב את הידע על עולם היין ולנסות להכיר יותר יינות אתם מוזמנים להצטרף לקבוצת הפורום.
ב"ה ביום חמישי בשעות הבוקר ב 10.00 נפגש ביקב הראשון.
ניתן להזדכות על מחיר הטעימה ברכישת בקבוק.
אני זמין לשאלות וברורים.
איתי 0544710974
נשלח ב-3/10/2015 21:41
מצרף את סיכומו של חבר הפורום יצחק היקר! מקווים לראותכם במפגשים נוספים.
אתמול אחרי ערב היין המוצלח ב מועדון היין הכשר יצאנו הבוקר לסיור בשני יקבים הראשון היה יקב ססלוב או מה שנשאר ממנו הם עשו הכל בכדי להתפטר מהיינות שנשארו מתקופת ברי ורוני והדברים הטובים לא נשארו מה שכן נשאר זה יין הקינוח קדיתא יין נפלא שכולנו Itay Hashay אביו חמיו (הנפלא) ודוד שלו וכן יוסי קורנבליט ואנוכי כל אחד הצטייד בבקבוק מהיין הנפלא הזה , לאחר מכן המשכנו לראש העין ושם חיכה לנו אירוח חם ומחבק של יקב A-g Wine זוכה סדרתי בטרה וינו ולאחרונה גם זהב (אצלי במקרר כעת). אהרון פתח כ11 יינות בניהם שרדונה נפלא חמאתי כמו שאני אוהב יין קינוח נפלא וסידרת יינות (כולם בלנדים) המשותף לכולם שכולם טובים היינו ממש בסדנא לבחור כל פעם איזה יין יותר טוב (נמזגו כל פעם שני כוסות) יצאתי בסוף עם 3 יינות (מה לעשות התקציב מוגבל). כל מילה טובה שישראל פרקר ושגיא במרקקה היומית כתבו עליו מילים בסלע. כיף לטייל בייקב שלו (מרתף הבית) לראות את ההקפדה על הניקיון לראות את הסדר המופתי ברשימות המעקב על כל חבית. הכל מוקפד יינות נקיים טעימים מה שאני מכנה : "יינות שאנחנו אוהבים" בהצלחה אהרון.
נשלח ב-3/10/2015 21:43
נשלח ב-3/10/2015 21:43
נשלח ב-3/10/2015 21:44
נשלח ב-3/10/2015 21:45
נשלח ב-3/10/2015 21:46
יינות עתידיים
נשלח ב-3/10/2015 21:46
נשלח ב-3/10/2015 23:42
התמונה האחרונה היא ממועדון היין הכשר זה פורום של חובבי יין שמתכנס אחד לחודש (יום רביעי) ברחוב ניקנור 216 ירושלים (ע"י צומת פת) הפעם היה מפגש חגיגי (לא כל פעם יש כאלה יינות) אבל המפגשים מעניינים בדרך כלל הטעימות עיוורות מציע לירושלמים (ולכל מי שנראה לו שפעם בחודש יכול לעלות לירושלים) להצטרף המפגש הבא יתקיים בעז"ה בח' מרחשוון ניתן להירשם דרך הפייסבוק ומי שרוצה יכול לבקש דרך הפורום כאן להתראות ופיתקא טבא