בית פורומים בחדרי חרדים עולם הפרסום

מהו התהליך הנדרש להחדרת מוצר חדש בשוק?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/12/2004 02:34 לינק ישיר 
מהו התהליך הנדרש להחדרת מוצר חדש בשוק?

ברשותי מוצר ייחודי שמתאים מאד למוציאים לאור, בעיקר של ספרי ילדים. האם מי מהפורום יכול לומר לי מהו התהליך האפקטיבי ביותר לקדם את המוצר, להפוך אותו למוצר מוביל ולתת לו חשיפה מקסימלית.

האם עלי לפנות לשם כך למשרדי פרסום שיבנו לי את המהלך השיווקי. ואם כן, מי לדעתכם הכי הוכיח את עצמו בצבור החרדי והדל"י, בעיקר בכל מה שקשור לשיווק ישיר (למולי"ם ובתי דפוס)?

ובכלל, האם קמפיין שיווקי עם יעד לגרום לרוויזיה מהפכני בתחום מסויים כרוך בהשקעה אסטרונומית. והאם ההשקעות באמצעות חברות פרסום מצדיקות את עצמן, או שזה נועד בעיקר לחברות כלליות שחברות הפרסום החרדיות הם הדרך היחידה שלהן להגיע לציבור שאין להן כל מושג והבנה בצרכיו. אבל אין בהם צורך למפרסם החרדי שמכיר את המנטליות ואת אמצעי התקשורת החרדיים לא פחות מבעלי חברות פרסום.

תודה מראש על כל תגובה עניינית.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/12/2004 15:59 לינק ישיר 

הנה משהו קטן.
הציבור החרדי מייחס חשיבות רבה מאוד למילה הכתובה. החרדים קוראים עיתונים בשקיקה, ולכן פרסום במדיה זו נחשב לדרך היעילה ביותר לפרסום במגזר החרדי.

אבל כדי לדון טוב יותר צריך לדעת במה מדובר, באיזה מוצר, תקציב, ועוד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/12/2004 18:08 לינק ישיר 

מדובר כאמור במוצר חדש בתחום ההוצאה לאור שיש לו ערך פוטנציאלי גבוה. לא אוכל לפרט יותר, אבל ציבור היעד הוא כמעט לא הצרכן ברחוב אלא בעיקר המולי"ם ובתי הדפוס. מה ששולל כנראה את השימוש במדיה הכתובה המיועד לציבור הכללי.

התקציב לשיווק המוצר הוא בסביבות 200 אלף ש"ח. (פלוס מינוס).

שאלתי העיקרית, האם שוה לעבוד עם חברות שיווק ופרסום, או שפשוט חבל על הכסף ובמעט מאמץ ניתן להגיע לבד לאותם תוצאות. (עיצוב מודעות אצל גרפיקאי, פרסום בדיוור ישיר וכו').

ושוב, מי לדעתכם הם המובילים בשוק הפרסום, עם תוצאות אמיתיות בשטח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/12/2004 18:52 לינק ישיר 

תכין פפלינוס ואני אפנה אותך למי שצריך....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/12/2004 19:40 לינק ישיר 

לדעתי, אם אכן קהל היעד מורכב רק מבעלי דפוסים ומו"ל, אין שום סיבה שתפנה למשרד פרסום כלשהו.

משרדי הפרסום עוסקים בעיקר בתקשורת שיווקית לקהלים רחבים, והאמצעי המדיה אשר נעשה בהם שימוש הם בעיקר אלו העונים להגדרה של "תקשורת המונים". אתה לא זקוק לכולם. יש לך קהל יעד ממוקד ומפולח היטב. כל שעליך לעשות זה למצוא איש שיווק מוצלח, אשר יתאם פגישות אישיות עם הנוגעים בדבר.
מומלץ מאד שאיש השיווק יבוא מוכן היטב ומצויד בחומרי עזר אשר יבהירו היטב את מעלות המוצר החדש. לדוגמא, מצגת קצרה על המוצר, עזרי תדמית למיניהם (פרוספקטים) וכד', ולא יזיק גם אם מנהל השיווק יעניק לכל אחד מתנה אישית בעלת ערך. התקציב שלך וודאי מאפשר זאת.

ולמרות כל זאת, היה מאד כדאי כן לתת איזשהו גיבוי לפעילות השיווקית. למהנל השיווק יהיה הרבה יותר קל כאשר העומד ממולו כבר שמע על המוצר באופן כלשהו. לכן מומלץ לפרסם כן כמה מודעות שטח בעיתונות החרדית, שיצרו מודעות למוצר החדש. באם תוכל לעשות זאת באמצעות יח"צ, מה טוב.

המלצות על משרדי פרסום יש לרוב. כל משרד פרסום קיים בזכות פעילות מוצלחת שביצע. כולם חכמים, כולם נבונים, אבל רק אתה יודע מה כדאי לך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/12/2004 20:30 לינק ישיר 

קודם כל תודה על התגובות.

לאינתילגנת: איש שיווק יכול לשכנע באיכות המוצר. אבל מה שאני צריך זה משהו שייתן למוצר את ההילה היוקרתית, האיכותית, את הההרגשה שבאמת מדובר במוצר מהפכני שאמור לשנות את פני השוק ולא עוד מוצר גימיקי שהייחס אליו בהתאם. ולשם כך נראה לי שאני זקוק ליחצנו"ת המקצועית, אם כי אני מתלבט בשאלה כמה באמת שווים כל חברות הפרסום למיניהם במקרה שלי (דיוור ישיר ולא שיווק להמונים).

לארטמגדון: אודה ולא אבוש, אין לי מושג מה זה פפלינוס.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/12/2004 17:33 לינק ישיר 

לענ"ד, אם מדובר במוצר לציבור המולי"ם במגזר החרדי עליך למצוא איש שיווק שמכיר את המולי"ם במרכז ההוצאה לאור שזה במאה שערים ובבית ישראל בירושלים ושהוא יציג להם את זה במקרה הזה אני סובר שצריך פה את הכלל "חברא דחברא אית ליה" ז"א שהמולי"ם ביניהם יש להם הרבה שיתוף פעולה וקשר ואם זה הולך אצל אחד זה ילך גם אצל שני.
בהצלחה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/12/2004 19:18 לינק ישיר 

פפלינוס = דולרים = שקלים = לירשט וכו'

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2004 08:16 לינק ישיר 

לא הבנת, אין לו מושג מה זה דולרים. נו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2004 11:35 לינק ישיר 

סתם שאלה קטנה (אתה לא חייב לענות לי...)

אם אכן מדובר במוצר שמיועד למולי"ם, אני יוצא מתוך הנחה שמדובר באמצעי עזר כלשהו, לצורך הענין תוכנה מהפכנית שסורקת ציורים והופכת האותם מייד לפורמט של פוטושופ מופרד כבר לשכבות לפי צבע לפי עצמים וכו',דבר שחוסך זמן יקר (מישהו הבין בכלל את ההמצאה שהמצאתי הרגע...או מה זה משנה מה ההמצאה בכל מקרה מדובר ככל הנראה בכלי עזר טכני "ומהפכני כמובן")

אם כן למה לא תשווק אותו גם לציבור המולי"ם החילוני ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2004 20:03 לינק ישיר 

לא מדובר בתוכנת עזר או משהו כזה. מדובר במוצר טכני לחלוטין שיכול להחליף ולשפר במידה רבה את ייצור ספרי הילדים (בעיקר, אבל לא רק).

ולשאלתך למה לא למולי"ם החילוניים, התשובה כי קיבלתי (מסוכן חילוני) בלעדיות לשיווק המוצר בציבור החרדי והדל"י.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > תרבות ואומנות > בחדרי חרדים עולם הפרסום > מהו התהליך הנדרש להחדרת מוצר חדש בשוק?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext