| נשלח ב-22/12/2004 22:52 |
|
| |
סלח לי, ידידי, אמנם הרעיון של "תחרות מתכונים מרגשים" מוצלח והמודעות מעוצבות בטוב טעם, אבל הטכסט הסיפורי הנוכחי פשוט דבילי.
"כי אז היא הייתה מביאה 5 סירים"... ככה נאמר בסיום. אבל למה זה בעצם הסיום? יש מספיק מקום, אפשר להמשיך את הקטע המרתק.
אפשר היה למשל לכתוב "5 סירים! אויי ויי זה היה יכול להיות ממש תענוג! היינו מתיישבים כל אחד על סיר שלם, ולא קמים ממנו עד שהוא היה נקי כמו הויטרינה של דודה שיינדל. וגם אז היינו נשארים עוד רעבים".
מצטער, אבל זה הקונוטאציה של סיום הטכסט. גרגרנות. לא שום דבר אחר שמתקשר לערכי המותג של אסם.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2004 09:36 |
|
| |
אינתי,
איזה קטילות?!
מודעה יפה מאוד.
אם כי עמוסה בעיניי, יש כאן נסיון כנראה להזכיר קמפיין של אסם מלפני שנה ויותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2004 10:13 |
|
| |
באמת קצת עמוס, אבל יפה.
הפאנץ' של הסיפור - נחמד.
גם הויז'ואל חזק ביותר - אך בטח זה צילום מאיזה אימג'בנק, או של המשרד החילוני. (אם אפיקים הפיקו את הצילום הזה - אז סחתיין רציני!)
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2004 11:09 |
|
| |
אם אפיקים הפיקו את הצילום הזה?! אתה באמת חושב שאנחנו מאמינים שאתה לא יודע את התשובה?!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2004 11:11 |
|
| |
ודרך אגב, מודעת חורף מצויינת!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2004 12:06 |
|
| |
מודעה יפה מאוד וגם מגרה את חוש הטעם.. אבל הטקסט של הסיפור כל כך גרוע שהיה קשה לי להירדם אתמול בלילה..
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2004 14:26 |
|
| |
מודעה בסדר, חוץ מהטקסט המפגר והמנסה לרגש אותנו, זה לא עובד בכלל, הסיפורים עם התאומים לא לעניין, ואני לא מאמין שזה הסיפור היחיד שמצאו למודעה המרגשת, אולי יש עוד מודעות בסדרה, שם נקרא טקסט יותר טוב, כאן זה גרוע מאוד
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2004 15:54 |
|
| |
כיאה לאפיקים מודעה יפהפיה. סגיר הטקסט שלמעלה מיותר לחלוטין וממש מעליב את האינטיליגנציה. אני בטוח שזה צילום. לא נראה מאימג' בנק. שיחקו אותה.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2004 16:11 |
|
| |
מודעה יפה מאוד, ללא ספק, הטקסט אמנם קצת חסר מעוף אבל צריך לזכור שהמודעה פונה לאמהות ולא לפרסומאים. וזה צילום "פאר אקסלאנס" - תלמדו. אפיקים בדרך כלל לא חוטאים בתמונות קנויות. וזה יאמר לשיבחם.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2004 19:13 |
|
| |
ככה זה שעובדים עם צלם, סטיליסט מהליגה הלאומית!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2004 15:22 |
|
| |
מודעה מקסימה!
אבל משום מה יש לי תחושת "דז'וו" כאילו כבר ראיתי אותה בעיתונות הכללית
מישהו מאפיקים מוכן לתת תשובה אמיתית?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2004 18:51 |
|
| |
ככה זה עם פולניות.. סוף סוף יש משהו שמוצא חן בעיניהם אז הם מחפשים תירוצים, סיבות וכו" בכל אופן להלן התשובה
בחילוני מפורסמת מודעה בה מחזיקה אישה סיר כמו גביע, היות ומדובר במשרד מגזרי נתבקשו החברה מאפיקים לתת את התשובה שלהם למגזר, כמו תמיד! לא? עכשיו אתם תשפטו מה יותר עושה לכם חשק למתכון משלכם. דרך אגב ניתן לפרסם מתכונים דרך הפורום, גם שם תערך תחרות. המתכון המנצח יזכה את הכותב ב 3 ימי חופש על חשבון המשרד שלו.
*בכפוף להיותו עובד מצטיין* על אחריותו בלבד*טלח
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2004 13:19 |
|
| |
בא נראה אותך גבר
תעלה את המודעה החילונית כדי שנוכל לשפוט.
נ.ב עיצה טובה חינם, קח קורס באנגלית. דחוף!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2004 14:42 |
|
| |
אגב, מישהו הבחין בטיפת קריאייטיביות במודעה של אסם? חוץ מעיצוב יפה כמובן? כי אני לא כל כך.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2004 17:53 |
|
| |
"תבשיל העוף עם תפוחי אדמה ובטטה המפורסם"???
מה כ"כ מפורסם בתבשיל הזה?
האם אפיקים פירסמו אותו?!...
|
|
|
|
|