| נשלח ב-1/2/2005 11:59 |
|
| |
גל כמעט כמו תמיד שיחקו אותה!!! גם במעריב עסקים היום הם הכניסו משהו מגניב . עלו והצליחו ושיהנו הקנאים
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2005 12:41 |
|
| |
פלצני משו. לא אהבתי.
הרבה מלל, ותומנה כזו פלצנית שממש לא עושה חשק לקרוא. כולנו מכירים את השירות של אגד, או את המבצעים המטומטמים שלהם (הנחה של שקל על כל כרטיסיה חמישית).
לא יודע, אולי אני היחיד שחושב כך. מצד שני, אני לא חושב גם שמישהו מחליט לעלות על אגד דוקא, בגלל הפרסום, אלא יותר מחוסר ברירה.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2005 12:44 |
|
| |
ממש לא!!
1. יותר מדיי טקסט
2. ויז'ואל נדוש ולא אמין - כולם יודעים שאגד ממש לא
כמו בתמונה.
3. מודעת תדמית גרועה
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2005 13:04 |
|
| |
המנטרה שלהם נמאסה כבר. שיוכיחו במעשים, ביום יום שטוב שההגה בידיים שלהם.
יש להם הרבה מה לתקן ולשפר!!!
כך אני חושבת, ואני בטוחה שאני צודקת! 
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2005 13:25 |
|
| |
לייפות את המציאות זה לגיטימי וכולנו עושים את זה,
אבל להראות סיטואציה דמיונית הפוכה מהמציאות ולחשוב שהיא תשכנע משהו,זה כבר חוסר רגישות ואי הבנה בסיסית!
בגל עושים דברים יפים יותר יפים פחות כמו בכל משרד, אבל משום מה יש תמיד תחושה שהם לא חשים את קהל היעד.
הבנתי שגם לעובדים במשרד יש הרגשה שלא מבינים אותם, יכול להיות שמדובר באטימות כללית?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2005 14:02 |
|
| |
אני לשמחתי לא נוסע באוטובוסים מזה שנים רבות ואין ספק שמראה נהגי האוטובוסים עם רגליהם השעירות מבצבצות ממכנסוני מפעל אתא המיתולוגי כבר שודרג אבל,הויזואל הדמיוני הזה עתידני ודמיוני מדי.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2005 00:44 |
|
| |
נראה לי שהאובייקט שהכי חסר בתמונה- האובייקט הזה שיגרום לכולנו להאמין למודעה ולראות בה משהו שנוגע במציאות, זה כמובן... להדביק לנהג כיפה.
:)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2005 10:28 |
|
| |
תודה לאינטלגנתית על התמונות, זה יפה וסרוק בצורה ברורה,
ותודה על הפרטים שמאחורי המודעה .
בברכה
יום נעים
ZA9
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2005 10:37 |
|
| |
זאגזאגזאג, המודעות לא מסריקה.
ואקונה, גם זקן לא היה מזיק... ומה זה חולצה כחולה מה זה? פושטאקים!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2005 10:48 |
|
| |
זקן וחולצה לבנה לא שייך, באגד נוהגים אחרת.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2005 13:09 |
|
| |
הצחקתם אותי! (לפחות חלק מהמגיבים).
למי איכפת אם אגד חברה טובה או לא? אם הנהגים שעירים (...) או לא?
נו באמת?!
המודעה פיצוצית וכל הכבוד למי שעשה אותה. לא כל יום רואים עבודה כזאת בעיתונים שלנו. זה ענק, חיובי בגדול ללא ספק.
עכשיו, תגובות לאגד? יש להם מוקד שירות, איזה באסה שכחתי אותו... יש דפי זהב, 144, לא כאן בבקשה...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2005 14:37 |
|
| |
פרסום99, סלח לי אבל אם זה מודעה פיצוצית אז אתה ממש אדם מדומין וכמובן- מאד מאד נגוע.
"פיצוצית!" חה, הצחקת אותי 
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2005 16:14 |
|
| |
אם מישהו לא הבין עד היום למה הפורום הזה לא מצליח להתרומם, עכשיו הוא יוכל להבין זאת.
מתפרסמת מודעה מדהימה, עם קריאייטיב שלא רואים בעיתונות החרדית, עם מסר עוצמתי ישיר וחודר, עם טקסט שבאפיקים לא חולמים לנסח גם בעוד 10 שנים, ("חבל שלא נולדו חמישייה") והנה, חבורת מומחים לענייני עצמם לועגת על המודעה, מבקרת, "המודעה לא מציאותית" וכו'.
כמה אינטרסנטים קטנים, המבינים בפרסום פחות מבפיזיקה גרעינית, מנסה לנתח את המודעה החזקה והקולעת ביותר בתקופה האחרונה.
אז מה נגמר עם השערות ברגליים של הנהג ...
|
|
|
|
|