בית פורומים בחדרי חרדים עולם הפרסום

משרדי הפרסום מברכים את 'המודיע'

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/2/2005 13:25 לינק ישיר 
משרדי הפרסום מברכים את 'המודיע'
מצורף קובץ

רק יצא עיתון 'המודיע' במוסף הכלכלי החדש, וכבר עטו עליו משרדי הפרסום עם טנא מלא ברכות ואיחולים עד בלי די.

בטוח שמתם לב שנוצרה מין תחרות סמויה בין המשרדים, מי יפיק תחת ידו את מודעת הברכה הקריאטיבית ביותר.
אז זהו, מעכשיו התחרות כבר לא סמויה.

המודעה של בולטון & פוטנציאל:

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/2/2005 13:26 לינק ישיר 

מצורף קובץ

המודעה של אפיקים:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/2/2005 13:26 לינק ישיר 

מצורף קובץ

המודעה של גל:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/2/2005 13:27 לינק ישיר 

מצורף קובץ

המודעה של מקאן:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/2/2005 16:06 לינק ישיר 

את המודעה של בולטון לא זכיתי לראות בעיתון משום מה, אני רואה את זה פה פעם ראשונה והאמת אהבתי את הכיוון, לדעתי גם המודיע אהבו.

אבל אין על הקטע שהביאו בגל, בעיניי הכי קריאיטיבי והכי מעניין. כל הכבוד על היציאה!

על המודעה של מקאן אין לי מה לומר ומישהו באפיקים שכח כנראה שהדבר האחרון שעושים זה להתגאות בלקוחות בחוץ, כי אז רואים את רשימת הלקוחות הרדומים, ואיך לומר, קצת לא נעים. אבל בהחלט רשימה מכובדת של פעילים, חוץ מזה שאני לא מבחין בלוגו של פלאפון (אפיקים) ש"צונזר" כנראה בעקבות העליהום הסלולרי.
מה שאומר שתרגיל היח"צ שרצו לעשות באפיקים אחרי "השטיפה" שקיבלו לאחרונה בהמודיע, לא כל כך הצליח להם, כי שוב נזכרנו כולנו שפלאפון מצונזרת ולא רצויה בעיתון הגדול של המגזר. איך לא חשבו ע"ז קודם?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2005 00:12 לינק ישיר 

אני הייתי מדרג אותם לפי הסדר שאינתילגנט הכניס אותם כאן, רק שהמודעה של אפיקים קצת עמוסה אבל עדיין מקורית ומוצלחת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2005 14:13 לינק ישיר 

לגל!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/2/2005 11:20 לינק ישיר 

אז ככה נראית מודעה שלא מקבלים עליה הרבה כסף???
הבנתי...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > תרבות ואומנות > בחדרי חרדים עולם הפרסום > משרדי הפרסום מברכים את 'המודיע'
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext