| נשלח ב-3/3/2005 20:27 |
|
| |
איכסה!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2005 02:15 |
|
| |
מה שבטוח זה, שלחייך אני חייכתי ועוד איך, אחרי שראיתי את הפירסומת הזו...
ואני אגלה לכם שזה היה חיוך סלחני.
בחייאת רבקום, זה פירסומת, זה ???

|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2005 03:36 |
|
| |
פרסומת מצוינת. מה רע במודעה??
כמו כל המודעות של 'יופלה', מושכות תשומת-לב וצועקות.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/3/2005 23:14 |
|
| |
אכן, אם לשפוט האם הפרסומת טובה או לא לפי הרייטינג שהיא קבלה, אז זו פרסומת מעולה. עשתה את זה.
(מילא כאן, אבל על כמה פרסומות פותחים אשכולות בבחדרי??)
אבל בכל זאת חברים, אל תאלצו אותנו להקיא ת'נשמה... אין לכם שמה במשרד חבר'ה פחות פסיכים?
סלוגן גרוע, עיצוב מחליא, ודמות מצולמת בלתי טבעית לחלוטין.
חבל על האשכול 
|
|
|
|
| נשלח ב-5/3/2005 23:37 |
|
| |
דופלקס,
"פרסומת מצוינת. מה רע במודעה??
כמו כל המודעות של 'יופלה', מושכות תשומת-לב וצועקות."
עד כאן דברייך.
עכשיו תסביר לי, בבקשה, מה בדיוק מצויין ?
בינתיים אני אסביר לך מה רע במודעה.
לגביי הצבע, לא תמיד אדום שהוא צבע מושך, צועק, וגורם לתשומת לב מיידית, לא תמיד זה חכם.
צבע של מודעה לא גורמת למודעה להיות איכותית ומשכנעת.
נכון, המודעה הזו תופסת את העין בשניה היחידה שיש לה כאשר בנאדם מדפדף בעיתון, או, עובר ברחוב לידה, אבל היא ממש לא גורמת לו לקנות את המוצר לאחר שראה אותה.
הכלל בפירסום אפקטיבי הינו, שאנחנו יודעים בדיוק מה אנחנו מוכרים, רק עלינו לפתח את איך שנימכור אותו.
בקצרה, המודעה הינה סתם בליל של כלום אחד גדול.
בנוסף לכל זה, "תקעו" לנו אדם מאד לא פוטוגני שאולי כבנאדם הינו מאד נחמד, אבל מכאן ועד לשים אותו על מודעה של מוצר שרוצים שאני אקנה ואהנה ממנו, רחוקה מאד היא הדרך.
הסלוגן הינו פשוט מדי ולא קולע לשום מקום ברור.
את כל זה אני אומר לך מהזווית המקצועית של המודעה כאחד שלומד את הנושא, הרחוב תאמינו לי אומר דברים יותר בוטים ופוגעים על המודעה הזו.
חבל מאד שמשרד בסדר גודל כזה מסוגל להוציא כזו מודעה עלובה.
איכסה !

|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2005 11:01 |
|
| |
איכסה!!! כמו שנאמר כבר
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2005 11:22 |
|
| |
תשובה קראייטיבית ביותר
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2005 12:45 |
|
| |
בונפיס יקירי,
הצבע האדום - הוא הצבע של יופלה בכל העולם. המודעות הצועקות - הם האסטגיה של הקמפיינים של יופלה, גם במגזר החילוני עם הלשון הארוכה וכו'.
המטרה של יופלה, זה למשוך אש, ולהשתלט על המדפים בסופרים ובמרכולים עם הצבע העז, והמודעות הם רק חיזוק לאותה אסטרטגיה. (אגב, גם הקמפיין הראשון למגזר החרדי לפני כשנה, עורר רעש גדול)
האמן לי, אתה אמנם לומד קופירייט, אבל אל תזלזל בבני גל ובחבר'ה ממקאן אריקסון, הם מבינים משהו בשיווק פסיכולוגי להמונים.
וכמובן, בהחדרת מותג שכזה, רק התוצאות מדברות. המספרים מראים שלא רק שביססה את עצמה בשוק היוגורטים אלא גם הגדילה את השוק כולו.
תוקן על ידי - Duplex11 - 07/03/2005 12:50:59
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2005 12:07 |
|
| |
אני אנסה להיות מקורי:
דוחה!! ואולי שוב: איכסה!!
מישהו חייב לתפוס שיחה עם מנכ"ל תנובה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2005 13:15 |
|
| |
הצבע האדום - הוא הצבע של יופלה בכל העולם. המודעות הצועקות - הם האסטגיה של הקמפיינים של יופלה, גם במגזר החילוני עם הלשון הארוכה וכו'.
הצבע, הבנו. בעצם...
א"א להשתמש בו בצורה טובה יותר? אסתטית? נעימה?
למה המגזר החילוני אמור לעניין אותנו?
ואם הוא מעניין למה לא אותה פרסומת בדיוק?
זה שהפרסומת אינה הפרסומת המיועדת למגזר החילוני - מכיון שלמגזר החרדי יש דרישות משלו. לא כך? גם לצבע האדום ישנה אסטרטגיה משלו כאשר הוא בא במגע עם מגזר זה.
(פיחס.... איזה גוון.)
המטרה של יופלה, זה למשוך אש, ולהשתלט על המדפים בסופרים ובמרכולים עם הצבע העז, והמודעות הם רק חיזוק לאותה אסטרטגיה. (אגב, גם הקמפיין הראשון למגזר החרדי לפני כשנה, עורר רעש גדול)
למשוך אש - היינו להשרף??
עורר רעש גדול? - החריש אוזניים!!
האמן לי, אתה אמנם לומד קופירייט, אבל אל תזלזל בבני גל ובחבר'ה ממקאן אריקסון, הם מבינים משהו בשיווק פסיכולוגי להמונים.
'הוא' (ולא רק) חלק מאותם 'המונים', לא?
ואם הם מבינים - לא קורה שמפשלים על אף התובנה המהוללה?
וכמובן, בהחדרת מותג שכזה, רק התוצאות מדברות. המספרים מראים שלא רק שביססה את עצמה בשוק היוגורטים אלא גם הגדילה את השוק כולו.
אולי היוגורט באמת טעים ללא קשר לפרסומת?
בעצם... הפרסומת הצליחה, נכון? יודע מדוע? כי היא דוחה בטירוף. כולם נאלצו להקיא את מעיהם בחדרי השירותים של 'פיצה אורי'. לא שמעת על הוירוס החדש שמתפשט כעת: yople virus??
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2005 13:36 |
|
| |
בונפיס יקירי גם כן. יופלה(גל) עשו והצליחו שכולנו פה בפורום. וכן גם כל החצקלים והאברמל'ך ידברו עד כמה המודעה הזאת איכסה ולא יפה מי יודע מה (הימני קצת יותר כמו בכניסה של יופלה לשוק החרדי שכווולם דיברו אל הדוגמנים החדשים. ושהמודעות על הפנים. זה מה שהם עושים גם הפעם! וההוכחה הכי חזקה לכך שהם הצליחו זה אתה "בונפיס"
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2005 13:47 |
|
| |
לא יפה לדבר ככה על בונפיס... .
ברצינות? אם כך הם רוצים להצליח, המצב שלהם על הפנים.
רגע... אז הם פישלו בענק בפרסומים אחרים שלהם..
איזו שיטה מוצלחת - לקחת אובייקט, ללכלך אותו מכל צד ולשווק אותו ל'המונים'.
אוח אוח, אין עליהם. באמת.
(וטוב שכך!)
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2005 15:29 |
|
| |
תירס חביבי. זה שהם הצליחו זו עובדה קיימת.
עליה במכירות\סקרים\ וכל שאר ירקות
ואת הקשר שלי אם "בונפיס" (שהוא תותח בפני עצמו בכמה וכמה תחומים) תשאיר לי. אנחנו מסתדרים יופי.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2005 16:10 |
|
| |
כמדומני שהסכמתי איתך שהם הצליחו.
אפילו המלצתי לאמץ את השיטה...
(אם אתה מסתדר עם בונפיס אז הכל בסדר. תותח תותח - המון הצלחה לו בהכל!!)
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2005 20:47 |
|
| |
תירס,
לא הבנת כלום.
|
|
|