| נשלח ב-17/8/2005 17:26 |
|
| |
אי אפשר להבין מה אתה רוצה במודעה הזו.
הגרפיקה יפה, בלי קשר לנושא.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2005 04:16 |
|
| |
אכן, חסר טקסט.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2005 04:22 |
|
| |
בניגוד לטקסט בפרסום מוצרים, יש לפעמים שהטקסט לא מסביר את התמונה אלא עובד עם הויזואל כשוה מול שוה. המשפט" מי ילדה של אבא?" משפט שמייצג אהבה אבהית בדרך כלל, מקבל כאן משמעות אחרת וקשה יותר כשהוא מצורף לויזואל הנ"ל..לפעמים שווה להתבונן, לקרוא, ואז לחפש תחושה..
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2005 15:20 |
|
| |
אז תוסיף משהו קטן, תן לה פנס כחול מעל העין, במצח.
(את הפצע תשאיר צבעוני).
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2005 15:21 |
|
| |
כי מה שרואים בתמונה הזו, זה ילדה חמודה.
היא לא נראית עצובה או כאובה במיוחד, וזה לא משרת את המטרה.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2005 15:27 |
|
| |
ריקשה,
המשפט "מי ילדה של אבא?" מדבר על התעללות מסוג שונה..לא את כל הפצעים ניתן לראות..
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2005 16:37 |
|
| |
אני מבינה, ברק.
אבל אתה חייב לעשות משהו שישדר לנו את המצוקה של הילדה. היא לא נראית בבעיה, לא נראית אחת שסובלת משום התעללות.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2005 17:01 |
|
| |
אם החלק הימני עם הצל והילדה לא משדר לך מצוקה ודבר רע, אז קטונתי..
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2005 18:55 |
|
| |
הצל מצויין- הבעת הפנים של הילדה- לא!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2005 02:57 |
|
| |
אתה חייב למטה טקסט הסברה. איזשהו מסר להורה.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2005 03:40 |
|
| |
האם אתה באמת סבור כך,אקונה? האם מודעה לא יכולה להעביר תחושה מסוימת,המשדרת הקשר מסוים בתוך התודעה הגלובאלית מבלי להאכיל בכפית את המתבונן? לדעתי זהו מחקר אנטרופולוגי מרתק..החברה לה הוצג הפוסטר הנ"ל היתה שייכת למגזר מסוים בתוך האוכלוסיה, ומגזר זה עמד נפעם למול התצורה הכללית של המסר, מה שהביא אותי להציג את הפוסטר הזה אל מול קהל שונה לגמרי בכדי לבחון את תגובותו אל מול תצוגה דומה..זה מדהים בעיני איך כל מגזר מגיב בצורה שונה אל מול נתונים זהים..אני באמת מודה לכם מקרב לב על תגובותיכם..
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2005 14:12 |
|
| |
ברור שאפשר להסתדר בלי טקסט נוסף. הרוב היה מבין את המסר. אני דיברתי על טקסט שיגרום שהמסר גם יחדור, ולא רק יובן. טקסט שישפיע על ההורה, ולא רק יצל"ש את רמת הארט-קופי.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2005 17:50 |
|
| |
שאלה למחשבה: איזה מסר יחדור חזק יותר, מסר שהוגש לצופה עם הכוונה מלאה, או מסר שהוגש בצורת פזל פשוט, גורם למבתבונן להרכיב את מכלול החלקים בעצמו, ויוצר שלם הגדול מסך כל חלקיו? הסיפוק העצמי שבהבנת "דברי המשורר" מביא בדרך כלל להפנמת הרעיון וזכירתו בצורה עמוקה וארוכת טווח יותר..
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2005 18:31 |
|
| |
סמל קטן של ויצ"ו או כל אגודה מוכרת אחרת המטפלת בנושא שתשים למטה, יסביר בצורה הטובה ביותר, את מה שאקונה מנסה להגדיר כטקסט.
טקסט אקונה, יגרע מהמודעה.
היא די מזכירה לי את המודעה שהעליתי בנושא העישון, גם שם לא שמתי טקסט בנוסף לשורת הכותרת, ואילו הלוגו של האגודה למלחמה בסרטן הסבירה עד הסוף את הכוונה.
לא?
|
|
|
|
|