בית פורומים בחדרי חרדים עולם הפרסום

בנק עצמאות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/9/2005 14:50 לינק ישיר 
בנק עצמאות
מצורף קובץ

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2005 15:35 לינק ישיר 

שויין..

פורום חסידיניוז:
http://masoret.hydepark.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=8329

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2005 00:43 לינק ישיר 

מזל שבולטון לא פרסמו את זה אחרת היינו רואים תמונה של בנק עצמאות עם כיתוב שתהיה שנת עצמאות לכולנו וסלוגן
"העצמאות הכלכלית שלך"....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/9/2005 12:32 לינק ישיר 

טנגו, מה יש לך נגד בולטון?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/9/2005 17:44 לינק ישיר 

ביקורת עניינית גרידא.
דומה שהקו הקריאטיבי של בולטון לפחות בשנתיים האחרונות מאז שאני עוקב אחריהם, הוא אותו קו קריאטיבי של להראות את המוצר, לחתום עם הבד"ץ הראוי ולסלגן ספק סלוגן ספק משחק מילים - אני רואה בזה סוג של זלזול בתקציב של הלקוח. מותר להתאמץ מעבר. למה לפרסם במבה עם תמונה של במבה ? למה לפרסם אורז עם תמונה של אורז ? זה הכי קריאטיבי שבולטון מסוגלים ? בגלל זה הם עושים מבחני גרפולוגיה ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2005 11:11 לינק ישיר 

טנגו יקר,
לרגע חשבתי להאמין למה שכתבת, על המישור המקצועי, עד שהגעתי לארבע המילים האחרונות שלך, על מבחני הגרפולוגיה.

כנראה שאם היית מצליח במבחן הגרפולוגיה של בולטון, היית מדבר אחרת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2005 14:19 לינק ישיר 

טנגו - למה לפרסם אורז עם תמונה של אורז?
אולי בגלל שזה אורז?...

זוכרים את המודעה של סוגת משנה שעברה - שנה טובה שכולה עשויה ממיני קטניות ואורז?
הנה דוגמא למודעה שהמוצר הוא הגיבור שלה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2005 15:47 לינק ישיר 

אפשר לשחק עם המוצר ולגרום למודעה להראות טוב. אבל לשים את המוצר כמוטיב מרכזי זה דבר אחר לגמרי..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2005 16:59 לינק ישיר 

סופרייז !! נסה בבקשה להיות ענייני ולא לרדת לרכילות רדודה (לא היה לי שום קשר מקצועי או קדם מקצועי עם בולטון) - וזה לא רלוונטי. נסה להישאר בוויכוח הענייני על הקריאטיב של המודעות ולא לדרדר את האשכול לרכילויות שלא שוות גרוש.
זה שלקוח לא תמיד מבין מה מוכרים לו במשרד פרסום זו לא סיבה לזלזל בקהל הצרכני שלו ובתקציב שלו.
כל השפיטה שלי היא בתהליך העברת המסרים. הכי קל להראות את המוצר אבל אם הוא לא מוצר חדש שבא לחדש שירות או תועלת חדשה פרקטית למה להציג אותו ? מה אמורים לזכור ממודעה שמראה אורז ??? פרסום זו חוויה. למה להעביר מסר חוויתי בתמונה של אורז ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2005 14:58 לינק ישיר 

ברוב המקרים, הלקוח יאשר כל מודה בה יופיע המוצר בגדול. להראות מוצר זו לא חוכמה, ואין שום סיבה שאדם רגיל יעצור ויסתכל, אלא אם המוצר מופיע בצורה שונה מהרגיל, או מעוצב בצורה יפה מהרגיל (ראה ערך הפרסומת הקודמת של סוגת)

הרעיון זה לגרום לאדם הרגיל לעצור ולחשוב לרגע, מה הכוונה בפרסומת הזו או איזה יופי עשו אותה וכו'..

כך לדעתי..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/10/2005 20:37 לינק ישיר 

אם לחדד את הנקודה אז הרמה הקריאטיבית יכולה להתבטא למשל בהאנשה של המוצר או בהצגתו מזווית אחרת.
גם אם המוצר הוא אולם שמחות או בית מלון מפואר שברור ואני מסכים שאפשר להראות אותו במלוא הדרו עם סלוגן סוגר שיתפור את הקונספט.
אבל אורז, ביצים אורגניות, אופניים, רשת חנויות נגינה וכו', על מנת להעביר חוויה זכירה אי אפשר וזה לא הוגן כלפי הלקוח (המשלם) להציג את המוצר כמות שהוא מבלי לנכס לו את המסר הפרסומי בצורה הנ"ל.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > תרבות ואומנות > בחדרי חרדים עולם הפרסום > בנק עצמאות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext