| נשלח ב-21/6/2006 02:23 |
|
| |
דעתכם על ACC של תרצה גרנות- ממי שלמד שם עדיף.
לאחרונה קיבלתי חוברת מידע שלהם, וחומר הלימודים שם מאוד קורץ לי. ככלל, לציבור החרדי לא יזיקו קופירייטרים טובים, ואישית, החלום שלי זה להתפתח בתחום .
היתי רוצה לשמוע ממי שיודע, האם המסגרת הכללית שם סבילה לגבי לימודים שם כאדם חרדי. האוירה, התכנים וכד'.
רצוני להדגיש שאין לי ענין במסגרת החרדית שהם מציעים, כי היא יותר מתומצתת ועוסקת בפרסום, לא בקופי.
תודה, הארט
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2006 18:49 |
|
| |
תכנית הלימודים הכללית אינה מתאימה לאדם חרדי. וזאת בלשום המעטה.
תכנית הלימודים החרדית היא הכי מתאימה לחפץ בלימוד קופירייטינג ומתעתד לעסוק במגזר החרדי. וגם זאת בלשון המעטה.
רק צריך להמתין עד שהיא תיפתח...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2006 19:07 |
|
| |
בקיצור, התמקצעות בתחום היא פריוילגיה השמורה לחילוניים בלבד. כך משתמע ומסתמן.
יש כאן מישהו שכן למד שם?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2006 22:02 |
|
| |
יש לי חברה חילונית שלמדה ב-ACC והיא סיפרה לי שלא היו אף פעם חרדים בקורס הארוך. מקסימום תנסה כיפות סרוגות. אפשר לנסות לצוד כמה בגל או אפיקים. ינון פלח וקובי איזק למדו גם את המסלול החרדי.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2006 22:46 |
|
| |
אל תשכחו שיש הפרש של יותר מעשר אלף שקל בין הקורס הנורמלי לבין הזה של הדוסים. מה גם ששלהם זה קורס של 9 חודש מה שאצל הדוסים מצטמק לבקושי 3 חודשים.
נתי, טוב לראות לך מידי פעם...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2006 23:51 |
|
| |
אפשר לחשוב שאם תלמד במסגרת חרדית ובתכנים "מותאמים" יקלטו אותך במשרדים...
(ראה ערך בני הקבוצה האחרונה שממש "נחטפו" )
בקיצר, לדעתי- חרתה.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2006 00:02 |
|
| |
מסקנה - או שאתה עם כל עמך (ועם כל הכישרון) או שאתה חרטה. אז מה זה כיסוי לעיניים לעומת כל הכסף שהקורס הזה גומע מהכיס
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2006 00:18 |
|
| |
יש הפרש בכסף והפרש גדול ברמה.
בחייכם, מי שמנהל את הקורס זה יענו קופירייטרים חרדים. שמענו עליהם.
מהקורס הכללי יצאו תותחים. נכון שאו שיש לך את זה או לא. אבל מי שכן יש לו את החוש, זה יכול להוות עבורו קרש קפיצה רציני.
וכאן הבן שואל, האם הצר שווה בנזק המלך? או שהסכנה לעתידי הרוחני גדולה מידי...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2006 09:05 |
|
| |
אם ההתלבטות שלך היא בין עולמך הגשמי לרוחני, אני יכול לנחש ש'אין לך את זה'.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2006 11:47 |
|
| |
ידידי, אני בוגר הקורס החרדי האחרון ואני גם יכול לספר שאני עובד בתחום כבר כמעט חצי שנה, כקופי.
אין לך עתיד בקורס החילוני. הוא ארוך יותר, עולה יותר ומפרק יותר תאים רוחניים.
כדי להצליח בעולם הפרסום החרדי, צריך הרבה קשרים, כישרון (פחות חיוני לצערי הרב..) ובעיקר רצון להצליח ולהוכיח לכולם שיש לך את זה.
אני ניסיתי במשך למעלה מחצי שנה למצוא עבודה וב"ה מצאתי. זה לא קל, אבל בהחלט שווה.
אם אתה אוהב את התחום ומעוניין להיות קופי או לעבוד בכל תיפקוד אחר במשרד פרסום, לך תילמד אצל תרצה.
הערתך לגבי מנהלי הקורס ה"עלאק חרדיים", נכונה לגבי הקורס שלי, היא ממש לא נכונה לגבי הקורסים שהם מעוניינים לקיים כיום. את הקורס שלי, אכן אירגן אדם דתי (לא חרדי), אבל כיום זה אירגון עצמאי של ACC.
שווה בהחלט ללכת, זה לא יקר וזה יוסיף לך המון בחיים שלך. גם אם לבסוף לא תמצא את עצמך בתחום הפרסום, אתה תקבל הרבה מאד טיפים שיווקייים וכלכליים לחיים מהקורס הזה.
בהצלחה..
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2006 11:52 |
|
| |
נ.ב. לא כל מי שהיה בקורס האחרון באמת רצה לעבוד בתחום, הם באו ליהנות וללמוד "עוד משהו".
לא כל מי שהיה בקורס האחרון באמת ניסה להיכנס לעבודה בצורה רצינית במשרד פרסום.
לא כל מי שהיה בקורס האחרון באמת היה ראוי לתואר "קופי עתידי"..
היו הרבה אנשים מוכשרים (מי יותר ומי פחות) בקורס הזה, אבל זה היה יותר "קורס כייפי" להרבה מהמשתתפים בו, מאשר קורס לעבודה.
עובדה, אני רציתי, מצאתי. חבר נוסף מהקורס, רצה ומצא.
השד אינו נורא כל כך, צריך רק לרצות יותר מכולם כדי להצליח...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2006 13:00 |
|
| |
לפני שבועיים ראיתי בעיתון קורס פרסום של פרסום גל בשיתוף מכללה בירושלים. זה יכול לעניין במגזרנו. האם מישהו מגל יכול לעדכן ?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2006 23:17 |
|
| |
אקונה ממטה- צר לי, אך לא עלה בידי לרדת לסוף דעתך.
התכוונת לרדת עלי? אחלה. רק תסביר איך. שגם אני יהנה...
בונפיס- תודה על תגובתך. מה שבאמת מטריד אותי זה עד כמה הם מקצועיים במגזר החרדי, ועד כמה ניתן להתפתח שם מבחינה קריאטיבית.
אז אני מבינה מדבריך שיש מה לקנות מהם. בהחלט שווה בדיקה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2006 17:54 |
|
| |
הארט, הם מקצועיים. לגבי המקצוענות שלהם כלפי המגזר, השאלה לא במקום. כי משרדי הפרסום החרדיים למיניהם, רק בשלבי התמקצעות מבחינה קריאטבית. חלק נכבד לצערי, ממשרדי הפרסום במגזר, אינו משתמש באנשי מקצוע למיניהם שלמדו את התפקדי אותו הם ממלאים. כל זה לא משנה, אם בעמדת הקריאטיב יש לך אנשי מקצוע. העניין הזה בטיפול כיום וישנה התקדמות מבחינת הדרישה המתגברת לאנשים מקצועיים בקריאטיב.
ACC מקצוענים והם ילמדו אותך איך לעבוד כמקצוענית, כל שאר ההתלבטויות לגבי המגזר, זה נושא אחר.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2006 21:26 |
|
| |
שווה לבדוק גם את עבודי ובמיוחד הבצפר. השאלה היא כמו שכתבו בתחילה. קריאטיביות יש בכל קורס זה פרסום לא ? נראה לי שמהות העניין הוא למי שרוצה לעבוד בפועל. ואז השאלה איזה קורס יקרב אותו לעבודה בפועל. שווה לבדוק את הבצפר ולא ללכת כצאן אחרי חצי ל"ב אלפים טבין ותקילין. ודי לחכימא. חוץ מזה אני תמיד שואלת ומחפשת אנשים שלמדו כבר
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2017 11:51 |
|
| |
לומד שם כרגע
לדעתי זה תלוי בבן אדם, שנית הקורס הארוך והקצר הם לא ברי השוואה בכלל הקצר הוא בדיחה, ושלישית אחרון בכל אחד מהקורסים בשנים האחרונות היו חרדים והשנה מלבדי יש גם דתייה גם במחזור מעליי.
|
|
|
|
|