| נשלח ב-30/7/2006 18:07 |
|
| |
קרימלובסקי - בנק פאג"י
.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2006 18:34 |
|
| |
רמת הפירסום בארץ רק עולה ועולה,תראו לי וויז'ואל של תינוק הולך,אבל שתהיה סתירה כ"כ קונטרסטית בין הוויז'ואל לאמירה? כך אני קורא את האמירה.
הוא נולד ממש עכשיו, ורק בחלומות הוא מסוגל ללכת...לקראתכם
תוקן על ידי - psgrasper - 30/07/2006 18:42:42
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2006 02:30 |
|
| |
תינוקות מוכרים. ומוכרים טוב.
זה לא דבר חדש.
הקופי חביב מאד. ואני לא מקבל את הטענה של ההוא מעלי. לא תמיד התמונה צריכה להראות ב-ד-י-ו-ק את מה שאתה מצפה. ההשלמה בין הטכסט לויזו'אל יוצרת מודעה מוצלחת.
ואולי זו המודעה האחרונה שתזכו לראות מקרימלובסקי אחרי שיפורסם מי הזוכה במכרז על התקציב של פאג"י.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2006 22:14 |
|
| |
"אינתליגנת" יפה מאוד שאתה מעורר את הפורום.
חזק ואמץ!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2006 00:42 |
|
| |
מחזק את זה שמעלי, וגם את זה שמעל הזה שמעלי. כל הכבוד על ההנשמה מפה לפה שאתה עושה ביום האחרון לפורום. תמשיך ואל תשבר.
כולנו כאן, רק שלא תמיד יש מי שידחף אותנו להגיב.
אתה סיבה טובה להגיב. 
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2006 01:12 |
|
| |
אם אתם פה, אז גמאני:). וחוצמזה אהבתי את משחק המילים בפרסומת.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2006 01:49 |
|
| |
לידה-בנק?
מה הקשר??
הקומבינציה הזו לא עושה טוב. נשמע מאולץ ולא משכנע.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2006 08:54 |
|
| |
הם התכוונו לומר: שכמו תינוק שבא לקראתכם וכל לילה לפני שאתם הולכים סופסוף לישון, התינוק בא ושואל 'אבאמא, באיזה שעה יהיה לכם נוח שאשתולל ואבכה עד שמישו יבוא להאכיל אותי'?
או שבכלל לא הבנתי את הרעיון ובעצם מדובר פה על היחס. שכמו שתינוק לא נח שניה אחת ורק דורש יחס ושישחקו איתו כל היום, ובסוף אפילו על זה הוא לא יודע להודות.
אני מבולבל כבר. יותר מידי גרבר.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2006 11:09 |
|
| |
ברצינות לא הבנת? אז מאחר ותפסת אותי בדיוק בשעת הנימוסיות היומית, אנסה להסביר:
ובכן, התינוק הזה, שנולד זה מכבר במזל"ט להוריו. ועדיין אינו מסוגל לעשות כלום. וברור שלא ללכת.... בכל זאת - וואוו- הולך לקראתם.... הכיצד יתכן? עיין ברשימת ההטבות..... כולה משחק מילים משעשע: רק נולד, ובכ"ז מסוגל ללכת......לקראת.....
ואתה יודע מה? תוך כדי הסבר, אני חושבת שאם היו פונים ל'הורים היקרים'....זה היה מובן הרבה יותר.
קאפיש?
[ ס נימוסיות]
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2006 11:39 |
|
| |
ואני לתומי חשבתי שכמו תינוק שרק מבקש ומבקש ולוקח ולוקח וסוחט את כל הכוחות של האבאמא, וכשהוא סוףסופ מראה שהוא יודע קצת לזחול או לעשות צעד אז, אנחנו מתחננים שיבוא אלינו ('מי בא לאמא? בוא אלי, בוא אלי!) ומוכנים להשתטות ולתת הרבה, רק שיבוא לקראתנו. כך גם פאג"י. אז את אומרת שזה לא כך? בסדר. קיבלתי :)
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2006 15:01 |
|
| |
אקונה, קלעת בול! (במשל. בנמשל אין לי מושג)
אגב, ת'אמת, זה לא נראה שהתינוק בתמונה נמצא באמצע שעת אימון באגרוף תילאנדי?
אולי היה צריך לתת כותרת - "הוא רק נולד... וכבר מביא לכם אותה במסובבת".
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2006 02:33 |
|
| |
מצטרף לברכות להתעוררות הזמנית בפורום ולפתיחת שלוחת פאג"י.
|
|
|
|
|