בית פורומים בחדרי חרדים עולם הפרסום

אבסורד, מחדל או שחיתות? מכרזים ירושלים ובני ברק

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/8/2006 14:39 לינק ישיר 
אבסורד, מחדל או שחיתות? מכרזים ירושלים ובני ברק

נושא שלא עולה כאן בפורום והוא מודעות רחוב

כידוע הציבור החרדי שחשוף בעיקר לפרסום רחוב, עיתונים ורדיו ניזון מלוחות המודעות לא פחות מעיתון ורדיו ואולי אף יותר. וזאת הסיבה מדוע משרדי הפרסום מעבירים חלק מתקציבי הפרסום לאפיק פופולרי זה.

כיום יש בשוק כמה חברות שעוסקות בתחום אך בירושלים בני ברק ומודיעין עילית יש מכרזים סגורים רק לחברה אחת בכל עיר ששולטת על הלוחות בעיר שלה. מה שמאפשר לה כמובן כמו בכל שוק לשלוט על השירות שלצערינו לא תמיד טוב אך אין לך למי לפנות כי אין מתחרה חוקי.

יצא לי לשמוע מאנשים בעולם הפרסום המתוסכלים ממצב זה על אף שדווקה במודיעין עילית המצב בסדר כי זו עיר קטנה ואין מקום לשניים אבל איך הרשויות (ירושלים ובני ברק) נתנו בלעדיות על כזה סוג של שירות.

למזלינו המפרסמים ומי שעוד עוסק בתחום, בשאר ערי הארץ עדיין אין בלעדיות ונקווה שגם לא תהיה לתועלת המפרסמים.

לא אלאה אתכם חברים אבל אם מישהו יודע משהו אחר חוץ ממה שנראה כשחיתות שיספר לכולם.

מה שקצר קולע מה שלא לא

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/8/2006 00:16 לינק ישיר 

למה אתה חושב שזו שחיתות?

ההתנהלות של מתן זיכיון למפעיל אחד בלבד היא לגיטמית לחלוטין.

העירייה מוציאה מכרז על לחות המודעות - ומי שמציג את ההצעה הטובה ביותר זוכה. מה הבעיה עם זה?

כך מקובל בתחומים נוספים בעירייה, גם בתחום הפרסום - כמו שלטי החוצות והתלרופים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/8/2006 01:32 לינק ישיר 

מי שזוכר את ההדבקה המופרעת בבני ברק לפני המכרז, מבין כמה מועיל היה המכרז ועוד יותר הזוכה...
פעם בבני ברק, מודעה לא החזיקה מעמד יותר מרבע שעה, והמפרסמים רק הפסידו מ'השוק החופשי'...
חבל שזה לא כך בכל הערים החרדיות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/8/2006 10:22 לינק ישיר 

אין ספק שאחרי המכרזים בי-ם ב"ב ומודיעין עילית יש שינוי מדהים לטובה אבל בפן התחרותי אין שום תשובה עם מכרזים מהסוג הזה ולא סתם כתבתי את ההודעה כי אני שומע יותר ויותר תלונות שדבראל בב"ב וקלצקין בירושלים לפעמים שמים "פס" בתגובה לביקורת (טכנית, פשוטה, אין מודעה פה ושם קרעו מודעה וכד') אז אולי היה הדבר הנכון לתת ל2 חברות לספק שירותי פירסום כמו בכל מערכת תחרותית.

בינתיים עד שזה יקרה נקווה אולי שהחברות הנ"ל ישפרו את השירות מה שקצר קולע מה שלא לא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2006 15:26 לינק ישיר 

בשטח היית מת להיות בשטח...

אין לך מושג בכלל בענייני המודעות.

אין היום אדם(חוץ מכאלה שגם רוצים קצת להתפרנס,כמוך כנראה.....)

שיש לו בעיות עם הזכיין של בני ברק.

בירושלים אני פחות מעודכן אבל בטוח לא כמו מה שאתה מספר...

חפש משהו יותר פיקנטי.תאמין לי שיש.. תוקן על ידי - פאנציסט - 20/08/2006 15:44:04

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2006 12:39 לינק ישיר 

אין ספק שהתגובה שלך מוכיחה עד כמה הבנתך בתחום מוגבלת ומיהם חבריך מה שקצר קולע מה שלא לא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2006 21:13 לינק ישיר 
דבראל הזכיין של עיריית בני ברק פשוט מדביק חצי ממה שמתחייבים

מאז שעיריית בני ברק, העבירה את ההדבקה,לדבראל. ההדבקה נהפכה לזוועה. אני הדבקתי דרך עיריית בני ברק, והתברר כי המודעות שהעירייה הבטיחה להדביק דרך הזכיין שלה לא בוצעו. בקיצור מדבור בתרמית ורמייה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2006 11:39 לינק ישיר 

ליויליל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/12/2006 17:21 לינק ישיר 

היום דבראל גם בעה"ב של העיתון עניינים.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > תרבות ואומנות > בחדרי חרדים עולם הפרסום > אבסורד, מחדל או שחיתות? מכרזים ירושלים ובני ברק
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext