שלום וברכה אני מתנצל אם הנושא לא בדיוק קשור אבל זה המקום הכי קרוב
רציתי לדעת את דעתכם בנוגע לפרסום חרדי באתרי אינטרנט חרדים?
להבהרת העניין אכן יש לי כמה אתרים חרדים שאני עובד על להשיג להם פרסום לדוגמא האתר הזה מבט לשידוכים - http://www.mabtim.com/
הבעיה שבגלל בעיות צניעות בעלי אתרים חרדים כמוני לא יכולים להשתמש ברשתות פרסום כמו מרלין, גוגל, וכאלה, כך שאני חייב ללכת על השגת פרסומות יעודיות מבעלי שרותים\עסקים.
למרבה הפלא (או שלא) קשה מאוד להסביר לאנשים במגזר שלנו את העוצמה של פרסום באינטרנט, למרות שהוא נמצא כל הזמן מול העיניים, ובהסכמה כי התכנים בחינם (במיוחד באתרי תוכן, שמענינים את הגולש), לעומת פרסום בעיתונים שמשלמים עליהם ושנזרקים אחרי פעם אחת של קריאה לזבל.
למרות שפניתי לאנשים שלכאורה היו צריכים לקפוץ על הרעיון כמו בעלי תזמורות שמתאמצים להשיג פרסום אפקטיבי וממוקד, הם לא ממש מתלהבים ורק מציעים לנסות משהו כמו אחוזים מהזמנות, אני לא חושב שלעיתון גם מציעים משהו כזה, מה גם שבסופו של דבר קשה להחזיק אתר מדברים כאלה. ובכלל הפרסום גם מכניס את המותג לראש של הצרכן ולא רק מביא להזמנה מידיית מהאתר...
מה דעתכם האם אפיק הפרסום באינטרנט אכן פחות אפקטיבי במגזר שלנו? ומה לדעתכם אני ודומי בעלי האתרים צריכים לעשות?
בסך הכל זה גם אינטרס של הציבור שאתרים כמו שלי יהיו ריווחים ויוכלו להרשות לעצמם להתפתח, ולתת במה חרדית אמיתית באינטרנט... בברכת שבוע טוב
לחסר העמקה הכל פשוט...
נשלח ב-27/12/2006 11:10
לדעתי יש עתיד.
מן סתם "אלף" נניח לא תפרסם אצלך באתר "מבט לשידוכים".
אבל אם תשכיל, תדע להכניס בצורה מושכלת נותני שרותים בתחום החתונות שתמורת תשלום יזכו לחשיפה יתירה באתר שלך. מכאן ועד להכניס פרסומים, הדרך קצרה. רק שקודם אתה צריך להוכיח למפרסמים שאכן החשיפה אצלך מועילה.
כן, מבחינה טכנית אכן יש עתיד לפרסום חרדי באינטרנט, שכן קיימים לא מעט אתרים המיועדים
לציבור החרדי. אבל הבעיה ההלכתית בעינה עומדת: הרבנים לא מתירים שימוש באינטרנט, ונראה
שאיסור זה לא עומד להתבטל בזמן הקרוב.
נשלח ב-8/1/2007 01:31
חד משמעית, כן!
הציבור החרדי נמצא בינטרנט ויוכיח על זה הבמה עליה אנו נואמים, הייד פארק. לפורום בחדרי חרדים יש כמות כניסות משמעותית על בסיס יומי. רוב הגולשים בו הם חרדים.
החרדים נמצאים באינטרנט וזו עובדה, השאלה היא כמה זמן יקח עד שאינטרנט כשר יבוא לעולם (וזה כפי שפורסם לא מכבר בשלבי סיום בניה).
נשלח ב-28/3/2008 12:26
אין ספק שישנה היום השקעה גדולה מאוד באינטרנט חרדי אבל לדעתי אין עדיין מוכנות של בעלי עסקים להשקיע בפירסום מקוון, למרות שכיום כבר כל מוסד חרדי (כמעט) כבר דואג לאתר או דף פירסום באינטרנט...
נשלח ב-30/3/2008 19:11
בעבר היה קורס פרסום למגזר החרדי של ACC ומכללת ר"ג. ניהל אותו בחור דתי בשם עמית נגלר (תזהו אותו בפורום בשם טנגו). גם אני הייתי בקורס הזה ומידי פעם אני בקשר איתו. הוא מנהל היום את אתרי מנפאואר ובתוכם הוא אפיין וייסד את אתר מנפאואר בראשית. www.manpower-bereshit.co.il אני מזמין אותו לחוות דעה