| נשלח ב-3/4/2004 20:03 |
|
| |
לקוח כבד נוסף נוטש את ספינת ב. גל הטובעת
מכה נוספת לבני גל שהיה נחשב עד לאחרונה כמשרד הפירסום מס' 1 במגזר החרדי, חברת "אל על" שנמצאת שנים בפרסום גל נוטשת אותו ועוברת למתחרה החדש פירסום "מקאן אריקסון".
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2004 20:12 |
|
| |
אם במגזר הכללי מק'אן אריקסון מפרדמת את אל-על, הרי שיתכן שגם כאן, כמו בסלקום, לא מדובר על "נטישה", אלא על איחוד מגזרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2004 20:14 |
|
| |
מצידי אתה יכול לקרוא לזה גם "איחוד משפחות", בתכל'ס זו נטישה ןמכה נוספת בשרשרת הנטישות שעוברת על פרסום גל.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2004 20:21 |
|
| |
כואב הלב לראות כי לא לעולם חוסן.
השי"ת יעזור להם של יפלו ויחזיקו מעמד.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2004 20:23 |
|
| |
היימיש,
ברור שכניסת מקאן אריקסון לשוק החרדי נתן מכה ל"גל" אבל "ספינה טובעת" זו הגזמה פראית. מה שברור שאם תמשך המגמה של פתיחת מחלקות חרדיות במשרדי הפרסום החילוניים הגדולים כל המשרדים החרדיים יוכלו לסגור את הבסטה,כולל "אפיקים".
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2004 20:32 |
|
| |
אני מאוד מפרגן לבני גל ומצטער בשבילו, אבל הגלגל מתהפך עכשיו ונחיה ונראה אם ההגדרה "ספינה טובעת" היתה מוגזמת או לא.
והפתרון למשרדי הפרסום החרדיים שחוששים מכך היא להתאחד עם משרדי פרסום גדולים חילוניים, בדיוק כמו שעשו משרדי הפרסום החילוניים הגדולים כשהחל "תהליך הגלובוליזצייה" לעבור גם על ענף הפרסום העולמי, וחתמו על הסכמי מיזוג עם משרדי פרסום בינלאומיים גדולים, כמו גיתם למשל.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2004 20:46 |
|
| |
היימיש,
למיטב ידיעתי "אפיקים" כבר מחובר ל"אריאלי פובליסיס" והם שותפים בחלק מהמשרד. אבל, הבעיה הגדולה היא שבארצינו הקטנטונת אין מספיק עוגה לכולם כך שרק 3 או 4 משרדים גדולים יוכלו להתחבר ומה יהיה עם האחרים?.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2004 21:13 |
|
| |
כאחת מבפנים:
כל יום מישהו אחר עוזב/מפוטר.
מאד עצוב לנו שם.

|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2004 21:31 |
|
| |
משום מה יש לי הרגשה שאת ההודעה הזו כתבת דווקא כאחת מבחוץ...
אוח, אוח.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2004 22:43 |
|
| |
מה הרעיון? אם הייתי מבחוץ לא הייתי כותבת!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2004 23:19 |
|
| |
בדרך כלל מי שבחוץ הוא זה שמלכלך.
רעיון, אה?!
אבל אל תקחי את זה רציני מדי.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2004 23:53 |
|
| |
ליכלכתי? דווקא כתבתי שעצוב לנו שם שכולם הולכים
אבל טוב לא אקח זאת קשה כהמלצתך

|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2004 08:22 |
|
| |
הלקוח החדש (כתר הרימון) של "גל" לא מעניין אף אחד?
דוקא נראה שהתקציב שלהם מכובד מאוד.
אגב, משהו יודע מי עושה להם יחצנו"ת?(ארוחת צהרים לעיתונאים החרדיים, סדר פסח מוקדם עם הרב לאו וכו')
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2004 12:01 |
|
| |
נורא מעניין, בפעם שעברה הם זכו בפרס אפי היית חושב שהפרס יוסיף להם יוקרה, כנראה שפרס אפי כבר לא יהיה פרס כ"כ מיוחל
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2004 15:25 |
|
| |
גירא
אף אחד לא חושב שלפרסום גל אוין היום עבודה, ויש לו גם לקוחות קצת יותר משמעותיים מכתר הרימון, לקוחות כמו תנובה למשל (לקוח מס' 1 של גל).
השאלה היא לאיזה כיוון הגלגל מסתובב, ואם היינו רגילים במשך שנים שפרסום גל הוא מס' 1 עכשיו נתחיל להתרגל שהוא יהיה מס' 4 למשל.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2004 22:52 |
|
| |
כל עוד הפרסומות של גל לתנובה יהיו "פורצי גבולות" כך שלאף אחד לא יהיה שום חשק לקנות יופלה.... הוא באמת יטבע או יטוס לחלל לחצוצרה של כתר הרימון...
גם בלאס ווגאס מחכים לו...
|
|
|
|
|