תחרות הפרסומות של פורום
"בחדרי חרדים – עולם הפרסום"
אנו שמחים לבשר לכם על פתיחת תחרות הפרסומות של פורום "בחדרי חרדים – עולם הפרסום" לשנת 2004.
בתחרות הפרסום יתחרו כל הפרסומות הקריאטיביות שהופיעו בשנה האזרחית האחרונה בעיתונות הדתית – חרדית, והועלו לפורום. משתתפי פורום "בחדרי חרדים" (על כל ענפיו) ידרגו את הפרסומות המוצלחות ביותר בעיניהם, ויכתירו את "פרסומת השנה" של פורום "בחדרי חרדים – עולם הפרסום".
אילו פרסומות מועמדות?
כל הפרסומות הקריאטיביות שהופיעו השנה בעיתונות הדתית – חרדית על גבי שטח של לפחות עמוד - והועלו לפורום.
מי מדרג?
זכאי לדרג כל חבר בפורום "בחדרי חרדים" על כל ענפיו, אשר העלה לפחות שתי הודעות בחודש שלפני הצגת הפרסומות המועמדות בפורומים הנ"ל.
איפה רואים את הפרסומות המועמדות?
ישנן שתי דרכים לצפות בפרסומות המועמדות. ניתן לצפות בלינקים לסרטונים שנערכו במיוחד לתחרות 'גוועלדיק 2004' ומציגים את כל הפרסומות המועמדות. בנוסף, ניתן לעיין בפרסומות בלינקים של האשכולות שבהם הופיעו הפרסומות כפי שמובא למטה.
איך בוחרים?
הבחירה של הפרסומות המוצלחת ביותר צריכה לעשות על פי קריטריונים אובייקטיביים ונטולי אינטרסים. דעתכם האמיתית חשובה לנו – מהי הפרסומת הקריאטיבית ביותר? מהי הפרסומת בעלת האסטרטגיה המבריקה ביותר? מהי הפרסומות האפקטיבית ביותר? או סתם, איזו פרסומת הכי אהבתם?
אלו השאלות שצריך כל חבר לשאול את עצמו, ולא באיזה משרד אני עובד.
איך מדרגים?
לאחר שצפיתם בפרסומות המועמדות והגעתם להחלטה מהי הפרסומות המוצלחת ביותר לטעמכם, עליכם לשלוח הודעה אישית למנהל הפורום - *פרסום*, ולציין מהי הפרסומות המוצלחת ביותר לדעתכם.
את הדירוג ניתן לשלוח במשך 48 השעות שלאחר העלאת פרטי התחרות לפורום.
רעיון טוב, צריך לעגן את האשכול שישאר למעלה - לפחות עד גמר התחרות.
נשלח ב-2/1/2005 23:03
סחתיין על המאמץ אבל נראה לי קצת מסורבל, בכל אופן שכוייח, השאלה הגדולה היא מה יו(מלעיל) צא(מילרע) לי מי זה?
נשלח ב-3/1/2005 09:19
על ההשקעה.
חבל רק שלא נתתם אפשרות לבחור 3 פרסומות, זה היה מקל.
נשלח ב-3/1/2005 10:26
חבר'ה, זה גוועלדיק אמיתי, אני חושב שזה אמור להיות פרוייקט מיוחד ומעניין לענף אם אתם שם בפורום תטפלו ותפעילו כמו שצריך ובנאמנות,,,
מה שאני רק חושב שהדילמה הגדולה ביותר היא כמובן לאלו (ויש רבים כאלו...) שעשו את המודעה במשרד מסויים ועכשיו נמצאים במשרד אחר,,, אה? חשבתם על זה??? ת'אמת???
ועכשיו בא נראה איך הם בדיוק יאכלו את הכובע, מאיזה צד בדיוק, הבעיה היא קשה, לפרגן למשרד המתחרה או לישאר אגואיסטיים אמיתיים ולפרגן לעצמם???
הי, הי, הי, על איזה מוקש עליתם שם בפורום?
בכל אופן התופעה ברוכה מאוד ואני כבר רץ לדרג...
ובמקום הראשון:............???
נשלח ב-3/1/2005 10:36
יוזמה ברוכה
רק חבל שלא פניתם למשרדי הפרסום שהם יבחרו נגיד 3 מודעות הטובות לטעמם ואז היינו מתיחסים לתחרות ברצינות
כי כרגע המודעות המשתתפות הם לא בהכרח הטובות ביותר, חלקם הועלו ע"י משרד מתחרה רק כדי לבקר, יש מודעות טובות שלא הועלו לדיון בכלל.
וחוצמזה הרי כולנו יודעים מי המדרגים, נראה לכם ששיפוט כזה יכול בכלל להיות אוביקטיבי?
אתם לא רציניים
אבל אני מעריכה את הזמן והעבודה שהשקעתם
ומקנאה בכם על הזמן המיותר שיש לכם.
נשלח ב-3/1/2005 11:51
דנמיט, אני חושב ש'חד וחלק' ענה לשאלתך.
המסכנים כאן הולכים לבחור משרד פרסום במקום פרסומת.
נשלח ב-3/1/2005 14:10
גם אני מצטרף לבקשה של אקונה_מטטה לאפשר דירוג של 3 פרסומות. אחת זה קשה מדיי...
נשלח ב-4/1/2005 12:29
בכל הכבוד
לא מובן לי מי הם ,
השופטים האוביקטיבים של התחרות?
נשלח ב-4/1/2005 13:06
ב - ד -י - ח - ה
לא מוצלחת לטעמי
ואח"כ אתם בוכים שלא מתיחסים אלינו מספיק ברצינות..
נשלח ב-4/1/2005 13:33
1. לאור בקשתכם הצודקת, הוחלט כי ניתן לציין בהודעה עד 3 פרסומות המוצלחות ביותר לטעמכם. הפרסומת שתזכה במספר האזכורים הגבוה ביותר היא זו שתזכה.
2. בחירת הפרסומת המוצלחת נעשית ע"י חברי כל הפורומים שתחת "חדרי חרדים", ורוב החברים בפורומים אלו הינם נטולי אינטרסים.
3. חשוב לציין שהתחרות כאן היא לחלוטין אינה רשמית ואינה נעשית בשיתוף פעולה עם משרדי הפרסום. זהו רק סקר פנימי של הפורום וכך יש לראותו.
4. כפי שנאמר בהודעה הפותחת, המודעות המשתתפות בתחרות זו הן אלו אשר: א. מכילות תוכן קריאטיבי ב. הועלו בעבר לפורום ונידונו בו.
לכן, בהחלט אפשרי שבעקבות שני תנאים אלו, פרסומות מסויימות שהופיעו השנה בעיתונות לא משתתפות בתחרות.
5. כפי שנאמר כאן, למרות הניסיונות להציג את הפרסומות בצורה מעניינת ונוחה (סרטוני הוידאו), כנראה שבכל זאת הצורה הנוכחית מוסרבלת משהו. בקרוב נעשה מאמץ להציג את המודעות בצורה יותר קלה ופשוטה.
6. בעקבות כך, נאריך את הזמן הניתן לדירוג עד להודעה חדשה.
נשלח ב-5/1/2005 08:33
ב"ד
סוף סוף ...
אולי היה אפשר גם תתי נושאים כמו: קופירייטינג, גרפיקה,
שכוייח
נשלח ב-7/1/2005 21:21
תודה על ההתחשבות.
מחכים לעידכונים והסרטון...
נשלח ב-18/1/2005 10:45
עדיין מחכים...
נשלח ב-24/1/2005 10:21
מתי התוצאות?
נשלח ב-1/2/2005 16:29
חמוד חמוד חמוד מאד,
אבל למה ההחלטה הזאת על מי זכאי להצביע! מה זה אמור לומר , איך כל אלה שמצאו אותכם רק עכשיו או כמה חודשים לפני כן לא יוכלו להצביע לפרסומות? הרי זה אמור להיות אובייקטיבי?! לא???
בכל אופן אני אשתדל למצוא דרך בכל המבוך המוזר הזה של הפרסומות, ולנסות להבין ולראות מה אני רשאי להצביע ומה לא!
זה יקח לי המון זמן .
הבוס שלי ירצח אותי.
מה אתם עושים בשביל שהבוס לא יחנוק אתכם, על הזמן שעובר ולא מתקדמים בעבודות?
ואם אתם הבוסים! אז איך אתם ממשיכים להאר בוסים, עם הגלישה הזאת????
תנו הסבר!