בית פורומים בחדרי חרדים עולם הפרסום

יופלה / פרסום גל

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/3/2005 21:29 לינק ישיר 

ואתה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/3/2005 22:26 לינק ישיר 

מה יש להבין?
תופעת הניקים הכפולים?

טובלרון, אחלה ניסוח!!

תירס, חריף מידי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/3/2005 21:25 לינק ישיר 

מצורף קובץ

חדש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/3/2005 08:57 לינק ישיר 

באמת, אנחנו מתים לצלם אותו עם יופלה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/3/2005 09:52 לינק ישיר 

למה אם מדובר במצלמה חד פעמית, מראים לנו מצלמה דיגיטלית
שעולה מאות שקלים? מה עם אמת בפירסום? לפחות להוסיף התמונה להמחשת חלומותיכם בלבד...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/3/2005 10:19 לינק ישיר 

קריאייטיב,

אני אחדד את שאלתך ואשאל, למה לעזאזל כותבים את המילים "מצלמה חד פעמית" בצורה כל כך בולטת ?

הרי אם אני רוצה למכור יוגורט והדרך שבה אני ארצה למשוך את קהל לקוחותיי הינו ע"י חלוקת מצלמה, למה לכתוב בגדול שהמצלמה היא "חד פעמית", למה לא לכתוב פשוט "מצלמה", וכל אחד יבין לבד את משמעותה של המילה.

מי שירצה להאמין שזו מצלמה רגילה שמחולקת חינם אין כסף, אהבל, ומי שהבין שמדובר בחד פעמית מבין את זה ממילא, אז למה לכתוב "חד פעמית", לעניות דעתי זה הוזיל את כל המודעה ואת עצם המבצע.

אם אני הייתי לקוח פוטנציאלי, בעקבות מודעה כזו אני כבר לא אהיה כזה, כי אני כבר לא חי את האשליה שיכלו למכור לי.

מסובך, אבל יש לי פואנטה

לגבי המודעה הראשונה.
דופלקס וכל המלעיזים (), אני ממש לא חולק על דעתך בנוגע לכך שכל רצונם היה לזעזע, ההבדל הוא בקהל היעד.

יופלה בחרה לעצמה כדרך את "זיעזוע" העולם בפרסומות מוזרות ומשוגעות לגמרי (עד כדי כך שבקורס תרצה העדיפה לא לספר לנו על הקמפיין שלהם באיטליה, כיוון שהיא אמרה שזה היה מזעזע בצורה איומה..), אך הציבור שלנו אינו בנוי לזבל הזה, לכן בחרו בפרסום גל (מאד מעריך אותם, בדרך כלל..)לעשות מודעה יותר רגועה ומכובדת. כל הכבוד.

אבל, המודעה ואיכותה ירודות לגמרי, למה להיתכחש לכך ?

זה שאני מדבר עליהם ושאולי זו היתה כוונתם, זה גם אני יודע, אבל המודעה לא גרמה לאפ'חד לקנות יופלה. מבטיח לך.

המודעה הכי גרועה שתשים בכל העיתונים והמדיות האפשריות בציבורנו עם התקציב שלהם, יעשה רעש.

זו לא חוכמה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/3/2005 11:50 לינק ישיר 

בונפיס,

אתה מתווכח עם עובדות.

יופלה חדרה באגרסיביות ותפסה נתח שוק גדול, כולל המגזר החרדי.

והכל בא כתוצאה מהקמפיין, לא משום מקום אחר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/3/2005 13:49 לינק ישיר 

הויכוח של כמה מהחברים פה הוא חסר ערך.
1000 פעמים הוסבר שנכון - הפרסום חולל רעש.
עוד יותר מזה הובהר - שאין זה סותר שהפרסומת גרועה.
הפרסום - מעולה!
הפרסומת - גרועה!
T PANIMAYESH??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/4/2005 16:25 לינק ישיר 

בונפיס גאה אני בדבריך אמרת את מה שתמיד רציתי להגיד תמיד טענתי באוזניי חברותיי שהפרצוף של האיש הנמצא על גבי האריזה מוריד את החשק לאכול.....

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > תרבות ואומנות > בחדרי חרדים עולם הפרסום > יופלה / פרסום גל
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.