קריאייטיב,
אני אחדד את שאלתך ואשאל, למה לעזאזל כותבים את המילים "מצלמה חד פעמית" בצורה כל כך בולטת ?
הרי אם אני רוצה למכור יוגורט והדרך שבה אני ארצה למשוך את קהל לקוחותיי הינו ע"י חלוקת מצלמה, למה לכתוב בגדול שהמצלמה היא "חד פעמית", למה לא לכתוב פשוט "מצלמה", וכל אחד יבין לבד את משמעותה של המילה.
מי שירצה להאמין שזו מצלמה רגילה שמחולקת חינם אין כסף, אהבל, ומי שהבין שמדובר בחד פעמית מבין את זה ממילא, אז למה לכתוב "חד פעמית", לעניות דעתי זה הוזיל את כל המודעה ואת עצם המבצע.
אם אני הייתי לקוח פוטנציאלי, בעקבות מודעה כזו אני כבר לא אהיה כזה, כי אני כבר לא חי את האשליה שיכלו למכור לי.
מסובך, אבל יש לי פואנטה
לגבי המודעה הראשונה.
דופלקס וכל המלעיזים ( ), אני ממש לא חולק על דעתך בנוגע לכך שכל רצונם היה לזעזע, ההבדל הוא בקהל היעד.
יופלה בחרה לעצמה כדרך את "זיעזוע" העולם בפרסומות מוזרות ומשוגעות לגמרי (עד כדי כך שבקורס תרצה העדיפה לא לספר לנו על הקמפיין שלהם באיטליה, כיוון שהיא אמרה שזה היה מזעזע בצורה איומה..), אך הציבור שלנו אינו בנוי לזבל הזה, לכן בחרו בפרסום גל (מאד מעריך אותם, בדרך כלל..)לעשות מודעה יותר רגועה ומכובדת. כל הכבוד.
אבל, המודעה ואיכותה ירודות לגמרי, למה להיתכחש לכך ?
זה שאני מדבר עליהם ושאולי זו היתה כוונתם, זה גם אני יודע, אבל המודעה לא גרמה לאפ'חד לקנות יופלה. מבטיח לך.
המודעה הכי גרועה שתשים בכל העיתונים והמדיות האפשריות בציבורנו עם התקציב שלהם, יעשה רעש.
זו לא חוכמה.
 |
|
|