בית פורומים בחדרי חרדים עולם הפרסום

מדור פרסום ושיווק / תנופה (צו)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/3/2005 10:43 לינק ישיר 
מדור פרסום ושיווק / תנופה (צו)
מצורף קובץ

.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2005 09:37 לינק ישיר 

בס"ד

כך בולטון מינו מנכ"לית חדשה. מה שלא מצוי במאמר זה מה הקשר שלה לעולם החרדי. אז חיפשתי את השם שלה בגוגל. ומצאתי אפילו תמונה, שלא בידיוק מצביעה על חרדיות יתר.

אולי היא חזרה בתשובה מאז? או שהמשרדי הפרסום ה"חרדים" ימשיכו להשטיל כיפות על הפרסומות של החילונים...

או שבולטון עוסקים עכשיו בקירוב רחוקים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2005 12:05 לינק ישיר 

אני לא ידעתי שכל העובדים במשרדי הפרסום החרדי צריכים להיות חרדים.
זה חידוש!
בקיצור....
תפסיקו לבלבל את המוח מה שחשוב זה שמשרדי הפרסום שלנו יהיו מקצועיים ואם הגברת הזו תסייע לכך בבולטון פונטציאל אז כבר הרווחנו משהו.
יופ תרגיע.
דחוף.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2005 20:48 לינק ישיר 

בס"ד

לא אהבתי את הצליל של התגובה, אבל הנה תשובה בכל זאת.

אני לא הולך לתת לך שיעור מקוון בתקשורת: אם קבלת כבר אחד כזה אתה יודע שתקשורת זה מקצוע הדורש הבנה של קהל היעד. לא בהכרח השתייכות, אבל הבנה.
אני לסינים לא יודע למכור. גם לא ספרות סינית.

לכן קשה להבין איך ממשיכים להביא לנו אנשים אשר חלקם ימשיכו להעתיק פרסומות של חילונים ולהוסיף להם הכשר וכיפה. אני מכיר כאלו שהם גם "אנטי" מושבעים, ומתפרנסים מהמגזר.

אולי הגברת הזאת דווקא מבינה בתקשורת לחרדים, והלוואי שכן. אבל לתופעה הכללית, מעבר למספר יתרונות, יש תוצאות לוואי שליליות מאד.

ואם עדיין לא הבנת, אולי תקרא את המכתב של אשר מדינה למפרסמים (מפתח העיר לפני שבועיים) והלוואי כל משרדי הפרסום יקראו אותו. כל מילה זהב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2005 00:52 לינק ישיר 

מה היה במכתב אולי תעלי אותו לכאן?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/5/2005 11:05 לינק ישיר 

שלום לכם הנהלה נכבדה

המדור לפרסום בעיתון תנופה מוצא מאוד חן בעיני הייתי שמח לדעת היכן ניתן להשיג את העיתון לא ברשת

תודה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/5/2005 14:05 לינק ישיר 

היי
במענה לשאלתך העיתון מופץ בדיוור ישיר ברחבי בני ברק,
ולאחרונה גם זרוקים באלעד הררי עיתונים...
אולי באלעד ההפצה יותר יקרה(!)..
אם אתה לא תושב בני ברק או אלעד תוכל לפנות טלפונית למערכת העיתון הם ישמחו לעזור לך בנידון.
אין לי את המס' של המערכת אבל "אינתילגנת" יוכל לעזור לך פנה אליו ב"אישי"... בהצלחה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > תרבות ואומנות > בחדרי חרדים עולם הפרסום > מדור פרסום ושיווק / תנופה (צו)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext