בית פורומים בחדרי חרדים עולם הפרסום

שמתם לב למדור "הכל פורח" ב"משפחה"?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/6/2005 15:48 לינק ישיר 
שמתם לב למדור "הכל פורח" ב"משפחה"?

פשוט נהניתי לראות את שני העמודים החדשים בעיתון "בתוך המשפחה" עם פריטי אופנה וכלי בית מעניינים של חברות וחנויות במגזר החרדי.

למרות שהחברות שזכו לחשיפה שם הן חברות המפרסמות בעיתון "משפחה" (כנראה זה ניתן כבונוס), אבל לדעתי, יש כאן קפיצת מדרגה מבחינת הרמה של מדורים כאלו בעיתונות החרדית. לצד חנויות אופנה מקומיות, מופיעות גם חברות גדולות כמו "הצורפים" ו"אופטיקנה", והכול בעיצוב מושך ומרענן.

נראה לי גם שזו הפעם הראשונה שנותנים קרדיט מפורש לרחל לויטן ("רחל ממשפחה" בפי כולם) על הפרסום וההפקה.

בקיצור, התחרות בעתונות החרדית רק מביאה לנו (גם הקוראים, אבל בעיקר המפרסמים) מוצרים טובים יותר.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2005 18:15 לינק ישיר 

רק מעטים יודעים, אבל רחל לויטן היא הכח האמיתי מאחורי ההצלחה של מחלקת המודעות ב"משפחה". כל עוד היא שם, משפחת פלי יכולה לישון בשקט.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/6/2005 07:33 לינק ישיר 

שוקי... גם אני מפרגן, ובכיף

ד"ש מאיציק..

אבי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/6/2005 09:58 לינק ישיר 

טעית בזיהוי, אבי.
לא צריך להיות שוקי כדי לפרגן להצלחה מוכחת...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/6/2005 11:25 לינק ישיר 

(נמחק על פי בקשת הכותב)

תוקן על ידי - פרסום - 19/06/2005 12:58:07

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/6/2005 12:49 לינק ישיר 

cwz

זה שהיא אומרת לך שהיא לא מצליחה זה יכול להיות ש"היא לא רוצה"
אל תקבל את זה קשה, אבל לי ולעוד כמה... משום מה היא "תמיד" מצליחה לעזור... (גם כשזה "גדול עליה")
תעשה חושבים.
שוב... אני לא יודע מי אתה כך שאני לא מתכוון לפגוע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/6/2005 16:23 לינק ישיר 

חברים, רחל לויטן לא שם כדי לעזור לכם, אלא בשביל להפוך את משפחה לעיתון עם הכי הרבה פרסומת. את זה היא עושה בהצלחה מדהימה. אף אחד לא יקח ממנה את זה. תלמדו לפרגן לאנשים שעובדים קשה ומצליחים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/6/2005 16:32 לינק ישיר 

אינצקלופד,

רק לפני שבוע ניסית כאן בפורום לקשור אותי לכל מיני...

לכולם,

אני מעריך מאוד את יכולתיה, מקצעיותה, וכישוריה של הגב' המדוברת ואני מפרגן לה מכל ובכל...

יש כאן כאלו השוגים בהבנת הנקרא, אשר על-כן ביקשתי את מנהל הפורום, ידידי הנכבד, למחוק את תוכן הודעתי הקודמת.

יש לי כן, (קצת) ביקורת על העיתון המקצועי "משפחה" ואני חושב שיש להם מה לשפר... (ולסקר...), אני אישית רץ כל חמישי בבוקר לרכוש את העיתון במיטב כספי (מה לעשות, המפיץ כנראה לא יודע קרוא וכתוב - הם מפחדים שם במשפחה שאם הוא ידע לקרוא, במקום לחלק, הוא פשוט ישב לקרוא...)

ושוב, לגב' הנכבדה, חזקי ואמצי, המשיכי לעשות חיל ותצליחי בכל אשר תפני (או תשארי...).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/6/2005 09:49 לינק ישיר 

CZW
אם כולם הבינו את מה שהבינו ואתה הוא זה שחשבת אחרת... אז הגדרת הבעיה היא לא "הבנת הנקרא",
יש הרבה "עיתונאים" שלא יודעים להתנסח (אתה יכול להרגיש בנוח).

מה שהיה שבוע שעבר נגוז יחד עם הודעת ההתנצלות.. כך ששוב חזרתי להיות "לא מכיר אותך אישית".

אגב: כל התכנים היוצאים תחת מקלדתי הרי הם למטרה "מקצועית" בלבד, לא משהו אישי ח"ו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2005 14:12 לינק ישיר 

בקיצור,עם רחל לויטן "הכל פורח" במשפחה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2005 14:28 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > תרבות ואומנות > בחדרי חרדים עולם הפרסום > שמתם לב למדור "הכל פורח" ב"משפחה"?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext