|
|
| נשלח ב-14/6/2005 00:50 |
|
| |
יופי, אדיסון.
חסכת לי כמה הקשות על המקלדת.
L,
עכשיו אתה מבין מה הבעיה שלי?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2005 00:50 |
|
| |
אני דווקא חושב שיש כאן משב רוח אסטרטגי מרענן, יחסית למסר הנדוש של "סיגריות הורגות".
נכון, צריך עדין למקד את המסר ולהעביר אותו בצורה יותר מעניינת, אבל בהחלט יש כאן משהו שעוד לא ראינו.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2005 01:05 |
|
| |
זהו, יכול להיות שהמסר עצמו באופן כללי הוא משב רוח רענן בעולם הקופירייטניג אבל הוא מסורבל לחלוטין. זה בדיוק העניין, מסר צריך לראות ולקלוט מייד.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2005 05:10 |
|
| |
א. יש כאן גישה שונה חוץ מסיגריות הורגות.
ב. יש כאן פניה בצורה שעדיין לא ראיתי-לגלוג. (במודעה של ה'תדליק סיגריה'). אם אתה כזה רדוד שאתה חושב שסיגריה תעשה אותך נחשב, אז תדליק סיגריה.
לדעתי, לא יעזור לשכנע בן אדם שהסיגריות מסוכנות, אבל בנקודות הרגישות עוד לא נגעו.. להגיד לבחור שה'גבריות' שלו נפגעת מזה שהוא מעשן (בחורות לא ירצו אותו) אז אולי יש סיכוי שהוא יפנים את זה..
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2005 12:04 |
|
| |
ומכך בדיוק, התלהבתי.
יש כאן מסר נכון, חדש, עדכני וממש לא פזיז.
להגיד שסגריות הורגות, כבר אמרו כמעט ( ) בכל דרך אפשרית, וזה כבר לא יוצר את האפקט הרצוי.
לעולם ידוע, שמסר חדש יכול לפתוח לעולם מושגים חדש. וזה יתרון גדול.
המודעות הללו, אמנם זקוקות לשיפוץ עיצובי, אבל לא ניתן לזלזל בכיוון המסר והמחשבה שיש בהן.
יש כאן מסר, שפוגע בול בקהל היעד שלו שזה, בני 18 - 22 (בערך), שבגילאים אלו נכנסים לעולם המושגים של השידוכים.
שוב, אני אהבתי.
פורום חסידיניוז:
http://masoret.hydepark.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=8329
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2005 12:10 |
|
| |
בונפיס,
מסכים לכל מילה.
אבל הצלחת לעצבן אותי עם הקריצה שלך באמצע.
חכה חכה.
שים לב לאשכול שעומד לעלות בדקה הקרובה...
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2005 01:56 |
|
| |
שמתי לב.
נ.ב.
פשוט לא הייתי בבית כל היום ולכן איחרתי כל כך להגיב.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2005 19:57 |
|
| |
אולי אני נבערת מדעת. אבל לא הצלחתי להבין! הבעייתיות פה היא יותר בטקסט ובקופירייטינג מאשר בעיצוב, שגם הוא לא מפיל
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2005 20:22 |
|
| |
את לא נבערת מדעת. יש לך בעיה אחרת, את אשה.
ואני לא שובניסט... אבל המודעה הזו לא מיועדת לנשים והן לא יבינו אותה.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2005 23:51 |
|
| |
LMNT, אתה נודניק לא קטן. אולי במקום לשכנע אותנו ברעיון שלך, פשוט תבצע אותו על הצד הטוב?!
שתבין, אף אחד כאן לא שונא אותך או שיש לו אינטרס לרעתך. אנחנו דוברי אמת (לרוב). הרעיון שעומד מאחורי המודעה שלך הוא נכון, ויש דרכים לגשתץ לבחורי ישיבות ולדבר איתם על סיגריות מהצד המזיק. אבל בדקך שאתה עשית את זה, זה גרוע. יצא על הפנים. אף אחד לא מצליח להבין את המסר במודעה שלך. ועכשיו, במקום להתנהג כמו ילד בן ארבע, להפגע ולהעלב, תהיה בוגר, ותלמד לקבל ביקורת בונה. לך תשנה את המודעה. לא את הרעיון. זה הכל.
זה נראה פטתי משהו לבוא ולשכנע את כולנו שאנחנו המפגרים ואתה הבסדר. אתה טועה. המודעה שלך גרועה. לך תשנה אותה.
זהו. אמרתי לך את מה שכולנו רצינו לומר
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2005 01:29 |
|
| |
אקונה,
הגם שאני מסכים עם עקרון הבקורת שלך כלפיי LMNT, ישנם דרכים יותר נחמדות איך לפנות ולדבר עם בנאדם (גם כביקורת).
מתחילת הודעותייך באשכול זה אתה מתנהג כאחד שהינו קצר רוח וחוטף סיגריה אחת לדקה מרוב עצבים על כל העולם .
תרפה קצת מהגז, ותתחשב. גם LMNT הינו בנאדם.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2005 04:37 |
|
| |
אקונה, זה בסדר תירגע, קח אוויר..
אני לא מתעקש אני מנסה להבין מה היתה הבעיה.. ואנשים נחמדים כאן באמת עוזרים, כמובן אתה המפריע של הכיתה אבל לא נתווכח על זה.
אני חושב שהרעיון מעולה והביצוע טוב, ויש לאן לשפר. אבל, ממך אבקש לא לראות תגובה. אז עשה טובה ותעבור לאשכול הבא..
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2005 07:21 |
|
| |
LMNT
גם אני חושב שיש לך פה רעיון נפלא, אבל כמו שכמה חברים כבר אמרו חסר משהו בביצוע, בראיה ראשונה קשה להבין מה בדיוק המסר פה, זה צריך להיות יותר קלילי, שיבינו את זה מהר, שיעשה קליק! תוך כמה שניות
לגבי הויזואל, אני הייתי מחליף את התמונות לתיק תפלין (בחור) ותיק טלית (אברך)
לגבי הכותרת, אכן השניה יותר טוב מהראשון, אבל עדיין צריך תיקון, לפני כמה שנים היה קמפיין חילוני נגד סמים, אז הכותרת היה משהו כזה: זה לא עושה אותך גדול... זה לא עושה אותך גבר...
גם כאן מתאים משהו כזה, להעביר מסר שסיגריה לא עושה אותך מבוגר, אך להיפך
ואכן, יש פה כאלו שנותנים ביקורת רק לקנטר גרידא, אבל, נו,
מוטב לא נדבר על זה
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2005 10:25 |
|
| |
כל אחד שמעשן יודע שהוא הורג את עצמו עם כל סיגרייה, אבל זה לא עוזר לו כי הוא מכור וכל פעם כשהו ארואה מודעה בנוסח אזהרה או סגריות הורגות וכו' הוא עובר לעמוד הבא רק בשביל המצפון שלו...
אבל הכותרת 'תדליק סיגרייה' זה גורם לבנ'א לעצור רגע ולחשוב אם לא היו אמורים להוסיף שם את המילה לא. מה זה עשה לקרוא את המודעה במקום לעבור ישר לעמוד הבא...
דעתי האישית...
היה אמור להיות פה סימני שאלה וכל הדברים האחרים של ה-shift אבל הוא פשוט לא עובד.
|
|
|
|
|