| נשלח ב-30/7/2006 18:10 |
|
| |
אפיקים - מעדן חלב
.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2006 18:39 |
|
| |
באותה מידה יכלו לשים עמוד ריק, מודעה שלא אומרת כלום. ואם אני כבר כן רוצה ארוחה חלבית, אני צריך את "מעדן חלב"?
תודה לכם אפיקים שלימדתם אותי שיש כזה דבר בעולם "אוכל חלבי" תכלית, המודעה לימדה אותי שיש בן אדם ששמו "קובי" שיודע לבשל "פסטה"
אגב השם "מעדן חלב" לא מושכת אותי, מה שכן, היא משכה אותי לקנות "מילקי"
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2006 23:47 |
|
| |
לדעתי מודעה סבירה עד נחמדה. אהבתי את הדאבל מינינג ה"כבד".
מה שכן הפריע לי זה שיש פעמיים את המילה "מיוחדים/ת" במודעה. שימו לב, אפיקים. זה מאוד מוריד מהמיוחדות שאתם רוצים ליצור.
תוקן על ידי - heart_work - 30/07/2006 23:50:55
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2006 02:24 |
|
| |
נדמה לי שזו סידרה של אפיקים ללקוח הנ"ל.
לי נראה שהמודעה די מוצלחת. כי במקרה שאין לך מה להגיד על המוצר, חוץ מזה שהוא הכי טעים והכי מיוחד והכי הכי הכי, כדאי למשוך תשומת לב בצורה אחרת. עם חיוך, עם קריצה. אולי אפילו עם פרובוקציה קטנה.
חביב מאד, יחסית ללקוח של ברטר.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2006 02:07 |
|
| |
אני דווקא מאד אהבתי,
המודעה הזאת אומרת קייטרינג חלבי מותאם אישית ע"פ רצונות הלקוח. לי משום מה זה די ברור. התמונה במקור גם מאד יפה ומגרה, הסריקה כאן לא עשתה לה טוב וחבל.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2006 13:06 |
|
| |
לטעמי? טפשי! מה הקשר שווגער וחתן??? זה סתם נותן קונוטציה שלילית. למה? בגלל אוכל??? לא שווה!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2006 18:34 |
|
| |
ברגע הראשון זה היה נראה כמו פרסומת לחומוס 'אחלה'... השימוש הזה לאחרונה במושגים כמו 'שווער' שוויגער' וכו' כבר גובל בהגזמה זה די נמאס אתם לא חושבים?? וגם.. זה רק אני או שהתמונה לא עושה חשק לאכול חלבי??
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2006 23:48 |
|
| |
הסלוגן שטותי. איזה שוויגער שואלת או מבקשת מהחתן בעצמו מה יהיה בחתונה סלאש שבע ברכות. גם על הלוגו לא היללתי. הפונט של החומוס אחלה ממש לא מצליח לשכנע אותי שמדובר בקייטרינג חלבי. מקסימום במעדן חלב. חבל.
אה, נ.ב גם התמונה לא עשתה לי את זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2006 19:59 |
|
| |
מודעה נחמדה, ויזואל טוב וגם הרעיון.
רק את "החתן" לא צריכים שם (ממתי מחליט החתן את התפריט?).
|
|
|
|
|