סיפור משעשע שמסתובב ברשת- לבעל הבית זה לא היה קורה :)
סיפר שמצאתי ברשת:
זה קרה בליל שישי שבוע שעבר יצאנו כל חברי השיעור איזה 20 חברים ליער אשתאול.
איזה צדיק הביא לנו אורגן ומיקרופון צדיק אחר התנדב להביא את הגחלים לקבב.
לילה זה לא אשכח מעולם כי לא היה חסר שום דבר. היה לנו תזמורת וזמרים בשרים על האש פיתות בירות סלטים פיצוחים היה מצב רוח חבלז רקדנו שמחנו.
פתאום נזכר איזה חבר שקנה בקבוק יין. יין יין קראנו כולנו רק זה ישלים לנו את הלילה אבל איזה יין, מה זאת אומרת איזה הבאתי את המובחר את הכריזמה של ארזה את הקברנה 2007 אוההההההה.
המוזיקה הפסיקה גם הזמרים רצו לשתות יין, החבר שמתמחה בלערבב את הכנפיים עם התבלינים אמר שיין טוב לבשר. הקיצור כולנו הנחנו את הפיתות נגבנו את החומוס מהפה עמדנו בצפיפות מסביב ליין מחכים שיפתח, אבל היה לנו בעיה גדולה גדולה גדולה שאת הפתרון לבעיה שכחנו אי שם בירושלים...
הפותחן לפקק האטום הנעכס הזה שעומד לך בין הכוס ליין... בבקשה תנקו את האוזניים עכשיו כי מפה מתחיל עיקר הסיפור ... כי תמיד בין 20 חברה שרוצים כל כך חזק יין בסוף מוצאים פתרון ונהיה שמח.
אבל מה לעשות שלכל החברים היו פתרון דפוק אחד והיא לדחוף את הפקק פנימה ומפתחות גלשו מהכיסים ופתאום יש לכל אחד טסטר אחד אפילו תלש ענף מהעץ והעבודה התחילה ואני איפה אני בתמונה.
אני רציתי כל כך את היין שהתנדבתי להחזיק את הבקבוק שלא יפול חס ושלום ארצה... מישהו התחיל לדחוף עם מפתח ואופס נכנס קצת פנימה רואים את האור בקצה המנהרה אבל נגמרו לו הכוחות מתנדב שני ניגש לעינינים ביתר שאת ודחף עוד טיפה אבל מה לעשות הוא לא עשה מספיק כושר מסר את העבודה לשלישי השלישי לרביעי וכן הלאה עד שכולם ניסו וחיכינו רק לקליק האחרון.
ואני הטיפש החזקתי כל הזמן את הבקבוק שלא יפול לידים זדוניות.... ופתאום בום היין נפתח בטעות של יצור לא במקום הנכון לחץ אויר דחף את הזכוכית לכל הכיוונים שברי זכוכית עפו לכל צדדי העולם חתיכות חדות כחרב ננעצו ביד ימיני והקברנה הכל כך נכסף נסחף וכיסו את כל בגדי.... האירוע נתקע והוחרם מיידית.
שלפתי כמעט בקבוק שלם של זכוכיות מתוך ידי הרטבתי עם סודה רצתי לחדר מיון עשו צילומים על היד כמו לילד חלאקה והתוצאות היו נוראות יש לי זכוכיות בכל היד חייבים לנתח עולה המון כסף עולה המון מוניות עולה המון זמן כח כאב סבל בושה עבדתי את העבודה הפסדתי הרבה מאד כסף וכל זה בגלל קברנה אחד והפקק המטופש שעל היין שעלה ברעיון של איזה ברנש לפני אלף נה ...........
חייבים למצוא פתרון יותר טוב היום בהתקדמות הטכנולוגיה לא קשה למצוא עוד אלף פתרונות לאויר שיכנס ליין .
מוסר השכל כפול:
1. תמיד חייבים להזהר בכל מה שעושים.
3. מומלץ לפקוק בקבוקי יין שלא מיועדים ליישון ממושך, בפקקים מתברגים, קלי פתיחה ללא מכשיר מיוחד. זה יעשה טוב להמון צרכני יין.
|