בית פורומים יין ושטריימל

זורק כפפה- ערב יין + מצווה. מי בפנים? אני כן

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/2/2012 23:56 לינק ישיר 
זורק כפפה- ערב יין + מצווה. מי בפנים? אני כן

שלום לחבריי חובבי היין,

משנכנס אדר מרבים בשמחה אך לפעמים השמחה מהולה בעצב ומצווה עלינו להסיר את העצב מליבו של אדם קל וחומר כאשר אותו אדם חולה.

לפני מספר ימים הפצתי מכתב בקשה (ראה מסמך מצ"ב) לסיוע בתרומה עבור חולה בשם אסף טוויג מחדרה.

כפי שכבר הסברתי, המכתב, שמדבר בעד עצמו, נגע מאד ללבי ושוחחתי עם אביו של החולה והחלטתי לעשות משהו למען נושא נעלה זה.

בעת שאני כותב דברים אלה החולה נמצא בבית חולים בניו יורק לצורך טיפול יחודי שעשוי להציל את חייו. עלות הטיפול כחצי מליון דולר כאשר המשפחה מנסה לגייס חצי מסכום זה.

לצורך גיוס כספים למטרה נעלה זו החלטתי לארגן ערבי טעימת יין בו יטעמו המשתתפים יינות מובחרים מיקב מסויים בהנחיית נציג היקב.

אני מתכבד להזמינך לערב טעימות מהיינות המובחרים של יקב תבור, אשר תרם את היינות לערב זה. את הערב ינחה בהתנדבות נציג היקב המשמש גם כמדריך הטעימות של היקב.

הערב יערך בביתם של פלוני ורעייתו ביום ___________________. זמן ההתכנסות 7:30 בערב, התחלת האירוע 8:00 וסיום משוער 11:00.

פלוני ורעייתו פותחים את ביתם וגם תורמים את הכיבוד.

בערב ישתתפו 14 משתתפים (בנוסף למנחה) וכל משתתף מתבקש להרים תרומה  במזומן או בהמחאה בסך 250 ₪ ומעלה כטוב ליבו ביין.

הסכום שייאסף בערב זה יועבר במלואו לעמותת "חברים לרפואה" לטובת הסיוע להחלמתו של אסף טוויג. כנגד כל תרומה ניתן יהיה לקבל קבלה כחוק.

אודה לך אם תביע הסכמתך להשתתף במחווה אנושית נעלה ויחודית זו ותוסיף מצווה לסל המצוות שלך.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/2/2012 23:58 לינק ישיר 
המכתב

אנחנו נעשה אירוע נוסף למטרה זו. הנה חלק מסיקור אירוע נוסף בסדרה

http://www.wines-israel.co.il/ascrolling%20news/311606.php

תוקן על ידי Itis ב- 28/02/2012 00:00:17

תוקן על ידי Itis ב- 28/02/2012 00:11:20

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/2/2012 00:00 לינק ישיר 

אנחנו נעשה אירוע נוסף למטרה זו. הנה חלק מסיקור אירוע נוסף בסדרה

http://www.wines-israel.co.il/ascrolling%20news/311606.php

תוקן על ידי Itis ב- 28/02/2012 00:17:32

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > תרבות ואומנות > יין ושטריימל > זורק כפפה- ערב יין + מצווה. מי בפנים? אני כן
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext