|
|
| נשלח ב-24/1/2014 14:01 |
|
| |
מזל טוב למשכן החדש.
שמח על הפינה הנפלאה הזאת אקוה להנות וליהנות. לרכישת ידע וכיו''ב. ברכות ויי''ש ר' גלילוני, חזק ואמץ. הרי אני רושם עצמי בזה לחבר הפורום על כל המשמעויות....
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2014 14:58 |
|
| |
תודה וברוך הבא 
תוקן על ידי גלילוני ב- 24/01/2014 15:01:38
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2014 20:49 |
|
| |
[איני מתעניין במוסיקה קלאסית ועל כן לא אוכל לתרום לפורום, רק] נכנסתי לברך את ידידנו ה"ה גלילוני שיחי' על הפורום החדש שכונן ומאחל לו שהפורום יפרח וישגשג ויתנהל לשביעות רצונו המלאה של המנהל הנכבד.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2014 22:42 |
|
| |
| נענטר כתב: |  | | איני מתעניין במוסיקה קלאסית ועל כן לא אוכל לתרום לפורום |
|
זה הזמן (וזו ההזדמנות) להתחיל להתעניין!
אני בטוח שידידנו גלילוני יסכים לתת גם הדרכה למתחילים גמורים. ולפני שידידנו הנ"ל יקטול אותי על שאני מנדב אותו (אע"ג דזכין לאדם וגו'), אציין שגם אני עצמי אתרום קצת את חלקי הצנוע.
בתור התחלה, נענטער, כדי לגשש את טעמך: איזה סוג מוסיקה חסידית אתה אוהב (בהנחה שאתה אוהב)?
א"ג
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2014 00:19 |
|
| |
מצטרף לאיחולים לידידנו ר' גלילוני שליט''א על פתחית הפורום החדש.
עלה והצלח!
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2014 01:53 |
|
| |
| אידך_גיסא כתב: |  | | אני בטוח שידידנו גלילוני יסכים לתת גם הדרכה למתחילים גמורים. ולפני שידידנו הנ"ל יקטול אותי על שאני מנדב אותו (אע"ג דזכין לאדם וגו'), אציין שגם אני עצמי אתרום קצת את חלקי הצנוע.
א"ג |
|
אל דאגה לא אקטול אותך וכפי שאמרת שתישא גם אתה בנטל 
תוקן על ידי גלילוני ב- 26/01/2014 01:53:46
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2014 08:20 |
|
| |
| נענטר כתב: |  | | [איני מתעניין במוסיקה קלאסית ועל כן לא אוכל לתרום לפורום, רק] נכנסתי לברך את ידידנו ה"ה גלילוני שיחי' על הפורום החדש שכונן ומאחל לו שהפורום יפרח וישגשג ויתנהל לשביעות רצונו המלאה של המנהל הנכבד. |
|
באנגלית אומרים, 'היז נעווער טו לייט טו סטעדי' [לעולם אין זה מאוחר ללמוד].... כדאי כדאי....
(ויש מוסיפין 'היז נעווער טו לייט טו מערי' 'היז נעווער טו לייט טו דאיי'...) אין זה מאוחר להתחתן , אין זה מאוחר למות... ל''ע...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2014 11:23 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2014 12:53 |
|
| |
אפי' ריש גרגותא משמיא מוקמי ליה
ברכותי!
עלה והצלח!
ושתזכה להרבות כבוד שמים.
ושיהיו לך חיים נעימים ורגועים ותוכל להקדיש מזמנך להצלחת הפורום.
תוקן על ידי פiפiלארי ב- 26/01/2014 12:55:01
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2014 14:38 |
|
| |
| פiפiלארי כתב: |  |
אפי' ריש גרגותא משמיא מוקמי ליה
ברכותי!
עלה והצלח!
ושתזכה להרבות כבוד שמים.
ושיהיו לך חיים נעימים ורגועים ותוכל להקדיש מזמנך להצלחת הפורום.
|
|
תודה תודה 
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2014 02:47 |
|
| |
כאזרח של שנים רבות בפורום בחצרות, וכאוהד תמיד לקרות את דברי גילולוני (למרות....) גם בהסברת וניתוח המוזיקה למרות שאין לי שום מבוא מוזקאלי לכל זה מלבד ניגוני חב"ד שנבללו בדמי עד בתת תודעה, באתי לאחל למנהל היקר והנכבד בעקבות פתיחת המשכן החדש למוזיקה הקלאסית.
יהיה רצון שהמקום יפרח וישגשג ויצליח מעלה מעלה וכו' וכו' ותשרה שכינה במעשה ידיכם.
החותם בידידות
נאם אתנחתא
בור גמור בדרכי המוזיקה הקלאסית ובכלל
תוקן על ידי אתנחתא ב- 27/01/2014 02:50:31
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|