אני קצת יכתוב על האוירה על היין טעמי הקפה והקליה וכו' וכו' אני ישאיר לאתי אז קודם כל ברכות לאכסניה אחרי כל מיני נפתולים הגענו להר שמואל לחמיו של "עקיבא איגר" להגיע למקום ולראות את המארח - יהודי מבוגר שוטף לנו את הסוכה. בכדי שיהיה לנו נעים לשבת.זה באמת לא מראה רגיל מ"מ עם כל האוירה הקלילה היינו מספיק רציניים לשמוע דבר תורה מהסבא (יהודי נעים שיחה - אבל זה כבר נושא אחר)
באוירה פסטורלית (ילדים משחקים) ישבנו בסוכה עם משב אויר נעים כאשר הבשרים נצלים על המנגל החשמלי התחלנו עם יין לבן שרדונה ירדן מתנת המארח (אשתי אמרה שמהיין הזה היא הכי נהנתה, (אמרנו משהוא על אירוח למופת) אחד אחרי השני נלגמה נבחרת יינות הפרימיום גארנד וין קסטל 2009 קברנה פרנק ונטורה 2010 מלבק תשבי 2010 בלאק טוליפ 2011 ירדן סירה כרם יונתן 2007 2T 2009 נבחרת משובחת היה כיף לשתות, לא היה חסר לאף אחד אבל בכל אופן צריך לתת ביקורת קטנה ובונה למפגש הבא שמנו לב שאנו מפספסים משהוא, ובמיוחד בגלל הנבחרת הטובה הזו הדבר בא במיוחד לידי ביטוי ב"בלאק טוליפ" זה היה יין שהיה צריך להיות הרבה יותר טוב מאשר נטעם מה שאני מציע שבפעם הבאה כל היינות ירכשו במרוכז (אני מניח שיואב יסכים לקבל כ.א. בטלפון) ואז המארח יוכל לחדרר אותם אמנם אז לכאורה תהיה בעיה אחרת של הטעימה העיוורת אל תדאגו חשבתי גם על זה יש לי כמה רעיונות בראש שלא מצריכים טעימה עיוורת א. השוואת ק"ס כרם יחידני כרמל, רמת הגולן רקאנטי,תשבי ברקן וכו' וכו' ב. כנ"ל לגבי סירה/שיראז וכו' ג. טעימה על ציר הזמן של "לימיטיד אידשיין" או של כל יין שנבחר (אני מניח שיואב יסכים לעזור לנו בהשגת הבקבוקים)
עם ההצעות האלה זה לא משנה הרבה שאנו יודעים מראש איזה יינות אנו שותים. חג שמח ומועדים לשמחה
נ.ב. ממילא כל אחד מוציא כסף לצורך קניית בקבוק (או ששולף מהמקרר) אז מה זה משנה אם הוא ישלם את הכסף הזה דרך הרכישה המרוכזת
תוקן על ידי יצחק1178 ב- 17/04/2014 11:28:39
נשלח ב-18/4/2014 09:46
יצחק ,לגבי :2T 2009 שכחת לרשום את שם היקב ( רמת הגולן) -מאחר ולסעודת שבת היום רכשתי בקבוק כנ"ל (לציון אירוע משפחתי) שמא תקדים ותרשום לי את דעתך ( או שעדיף להמתין לפתיחת הבקבוק),,,,,,,,,,,,שבת שלום ופסח כשר ושמח
נשלח ב-18/4/2014 10:46
שילוב של טעים מאד ומעניין מאד וגם קליל (יסית) לא כבד כמו הסירה יונתן תיהנו