בית פורומים יין ושטריימל

'בן גת' - אוסף היינות של אריה הלחמי נפתח לציבור!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/9/2014 13:06 לינק ישיר 
'בן גת' - אוסף היינות של אריה הלחמי נפתח לציבור!

שלום לכם חובבי היינות,
במשך מספר שנים אסף אריה הלחמי אוסף מדהים של למעלה מ 11,000 בקבוקי יין משובחים ממגוון של יקבים בארץ.
אריה בחר בטעימה אישית מבין אלפי סוגי יינות את היינות המשובחים ביותר ואת אלו שזקוקים ליישון טוב בכדי שתוכלו ליהנות מהם כפי שצריך.
היום, אריה פתח את 'בן גת' בכדי שגם אתם תוכלו ליהנות מיינות ייחודיים ונדירים שכבר לא תוכלו להשיג בחנויות וביקבים.
כל היינות שתמצאו ב 'בן גת', הינם יינות שיושנו במשך מספר שנים עד להשגת הארומות הנכונות.

נשמח שתיכנסו לאתר, שטרם הושלמה אמנם מלאכת ההקמה שלו, אך לא יכולנו להתאפק והחלטנו לתת לכם להיכנס ולשוטט בין מגוון של חלק מהאוסף העצום שלנו ולקנות לעצמכם יין איכותי ונדיר משלכם לקראת החגים הבעל"ט.

אז קדימה בואו לבקר:
http://bengat.com

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/9/2014 21:34 לינק ישיר 

יש שם כמה מציאות ... וגם כמה מחירים לא ברורים כמו הארמגדון 2002 ,אבל הוא בהחלט שווה 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/9/2014 14:30 לינק ישיר 

בציר,
אני שמח לראות שמצאת באתר עניין רציני.
לגבי תהייתך בנוגע למחירו של ארמגדון 2002 אוכל רק לציין כי מחירי היינות מורכבים מנדירות כמות הבקבוקים בארץ ובעולם וכמובן מנדירות רמת היין שבתוכו.

בכל שאלה ו/או בקשה ו/או הערה תוכל לפנות ישירות לאריה לחמי בטלפון שמופיע בעמוד 'אודות' והוא ישמח לענות לך על כל שאלה וכמובן למכור לך יינות מצויינים.

בונפיס

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/9/2014 19:27 לינק ישיר 

היינות יחסית מאוד יקרים
אצלנו בלונדון '' היקרה'' אפשר למצוא זול יותר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/9/2014 19:37 לינק ישיר 

למשל המערה 2007 אצל בן גת 500 ש''ח
אצלינו 406 ש''ח ( 69 ליש''ט)

יער יתיר 2007 אצל בן גת 700 ש''ח
אצלינו 465 ש''ח ( 79.99 ליש''ט)

וצריך ליבא את זה מהארץ , מיסים, וגם רווח למייבא וגם לחנות ...
הייתי מצפה להרבה יותר זול בארץ

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2014 14:23 לינק ישיר 

קודם כל תודה רבה על ההתעניינות.

בקשר לרמת המחירים, כולם יודעים שיש יינות שמחירם מגיע לעשרות אלפי דולרים, זה לא אומר שהיין הזה באמת שווה לערך שלו, אבל יין טוב הוא נדיר, קשה להשיג אותו ויש הרבה אנשים שרוצים לטעום ממנו ומחיר זה מה שמסמן.
באוסף שלי יש הרבה מאוד יינות שמחירם מאוד סביר ולפעמים אפילו נמוך. את כל היינות האלה אני בחרתי בקפידה כיינות הכי מעניינים שיכולים להשתבח עם הזמן. קניתי בכמויות גדולות, שמרתי במחסנים עם מיזוג במשך שנים ובוודאי שזה משפיע על המחיר. יש אנשים שמחפשים יינות מיוחדים שהם שתו פעם ובשבילם היין הזה שווה הרבה יותר מאנשים שלא מבינים על מה מדובר, כל היינות העיקריים של האוסף הזה הם כאלה והם מיועדים לאנשים שבאמת יכולים להעריך את היין.
לעומת זה, יש לי הרבה מאוד יינות מצוינים שעולים רק מעט יותר מהמהדורות החדשות שלהם אבל הם הרבה יותר טובים משום שאני בחרתי רק את הטובים ביותר.
והדבר הכי חשוב פה הוא עניין יישון היין. יין טוב חייב להתפתח בבקבוק במשך כמה שנים עד שהוא מגיע לשיאו. לשתות יין כזה לפני שמגיע זמנו, זה פשוט להרוג אותו.
אלו הם העקרונות של המיזם: לבחור את היינות הכי מעניינים מאלפי היינות המיוצרים בארץ ולתת להם להתפתח במשך שנים ולהביאם לאנשים שרוצים לשתות יין טוב בשיא תפארתו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2014 16:46 לינק ישיר 

יש כ30 יינות בני 10 שנים ומעלה
נשמח לדעת מה טווח זמן השתיה שלהם
כאשר אני רואה עמק האלה מרלו 2002 VC
ב2000 ש"ח 
זה סיכון לא קטן
אא"כ חלק מהיינות הם לצורך אספנות נטו

http://schema.org/Offer" style="box-sizing: border-box; color: #7c1c26; font-family: 'Alef Hebrew', Arial, sans-serif; font-size: 14px; line-height: 22.3999996185303px; background-color: #ffffff;">

תוקן על ידי יצחק1178 ב- 12/09/2014 16:47:42

תוקן על ידי יצחק1178 ב- 12/09/2014 16:50:06

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2014 20:32 לינק ישיר 

נכון שיש פה סיכון ומי שלא שתה את היין הזה יכול להיות מאוד ספקן אבל אני טוען שזה אחד מהיינות הכי טובים שיוצרו בארץ וזו לא רק דעתי אלא היא נתמכת בדעה של כמה ייננים גדולים שעימם עשיתי טעימות של האוסף שלי.
אני רוצה לארגן קבוצה של עשרה אנשים שכל אחד מוכן לשלם 300 ש''ח לטעימה של יין הזה עמק האלה  מרלו vc 2002 ועוד ארבעה יינות טובים.
היין הזה מדהים באיכותו, זה היה היין הראשון שיוצר ביקב והושקעו בו הרבה מאמצים ועבודה, היין הזה הוא יצירת אומנות.
אם יהיו עשרה אנשים שרוצים לטעום ולבדוק את זה אני מאוד אשמח להדגים את היין המיוחד הזה ואחרים.
כל בקבוק שאפילו רק עכשיו יצא מהמפעל יכול להיות פגום בגלל הפקק וזה מה שקרה אצלי כמה וכמה פעמים.
בסטטיסטיקה זה בין 4-5% מהבקבוקים.
עם הזמן האחוז הזה גדל.
היו לי כמה סדרות של יין שכל הפקקים היו פגומים והיין היה מקולקל.
כל אחד ששותה יין ישן נתקל במקרים האלה.
אני מתחייב להחליף בקבוק יין במקרה של פגם בפקק או להחזיר את הכסף ששולם עבורו.
בא נארגן קבוצה של אנשים שמסוגלים להעריך את היין הזה ואחרים ואני אשמח לחלוק עמכם את ההתרגשות שמתקבלת משתיית יין איכותי זה ואחרים כמותו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2014 22:23 לינק ישיר 

תארגן משהוא בסוכות
אשמח לבוא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/9/2014 02:25 לינק ישיר 

גם אני אשמח לבא { יינות כשרים בלבד}

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/9/2014 02:34 לינק ישיר 

בקשר למחירים באתר הנ"ל מצטער לעדכנך שאין כל קשר למציאות, קניתי יינות שרשומים פה בשליש מחיר ללא שום מבצע או הנחה... ולא מדובר ביין אחד. אולי המחיר לשני בקבוקים???

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/9/2014 20:34 לינק ישיר 

האתר הזה הוא לא חנות, היינות שם זה קטלוג ואם אתם מעוניינים ברכישה של איזשהו יין, אז תתקשרו אליי בבקשה לסגור פרטים בטלפון 054-567-5577.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2015 19:12 לינק ישיר 

גם אני חשבתי על המחירים באתר כי יקרים הם, לדוגמא ראיתי את שיראז קאיומי 2005 במחיר 300 ש"ח.
ראיתי בחנות החדשה של פיופ קאיומי 2003 בחצי מהמחיר הזה, וחטפתי אותו, אחרי שפתחתי ונהנהתי הבחנתי שהוא פשוט על הגבול וכנראה כבר מציה את עצמו ולכן נמכר בזול, א"כ כך לכאו' ל2005 אין הרבה זמן לשכב.

איך באמת אפשר להתרשם על כל יין איכותי, מהו הזמן הטוב ביותר שלו?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > תרבות ואומנות > יין ושטריימל > 'בן גת' - אוסף היינות של אריה הלחמי נפתח לציבור!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext