ישנו יקב קטן שכעת שמתי לב שהוא כנראה מאד רציני וכדאי מאד להתייחס אליו כלומר לערוך אצלו ביקור מדובר ביקב ביטון פעם ראשונה שהתוודעתי אליו הייתה הטקס בטרה וינו לפני שנתים - אז הוא זכה בתואר היקב הבוטיק הקטן הטוב ביותר שנה שעברה הוא גם זכה במדלית זהב השנה זו השנה השלישית שהוא זוכה בטרה וינו במדליית זהב על מרלו 2010 היין הוא תחת המותג "קיומא" מתוך שיטוט ברשת מתברר שאת היינות שלו לא ניתנים להשגה. אני מצטט: "עו"ד אבי ביטון חבר ליקב לוריא, במיזם משותף של 4,500 בקבוקי קברנה פרנק ממוספרים. "התוצרת היא למשפחתי וחברי בלבד ואין לי כל כוונה למכור ממנה בשוק החופשי", גילה לי הזוכה המאושר".
אני יודע שהבעלים הוא בחור חרדי צעיר ומאד נחמד (כאמור נפגשתי אתו בטקס לפני שנתיים) אם מישהוא מכיר את הבעלים ויכול ליצור איתו קשר אני בטוח שהפורום רק יהנה מזה
נשלח ב-1/3/2015 16:56
יקב ביטון - קיומא
הבנתי מחבר שחיפשו אותי. אז ככה שמי עו״ד אבי ביטון. אני הבעלים של יקב ביטון - קיומא.
היקב והכרם נמצאים בהר מירון בצפון.
אכן היין שלי נגמר מהר מאחר ואנו מייצרים רק 4,500 בקבוקים בשנה שחלקם לשימוש אישי - משפחתי. לכן היין לא נמכר בחנויות.
גם המחיר לא זול ורק מי שמבין ביין. ורוצה יין איכותי קונה אותו.
לפרטים נוספים במשרד 02-6503951. אבי.
נשלח ב-2/3/2015 06:58
אבי,אם במחיר הבקבוק כלול גם הייעוץ המשפטי-אז העיסקה אכן ראויה
נשלח ב-5/3/2015 13:40
שרגאפייבל כתב:
אבי,אם במחיר הבקבוק כלול גם הייעוץ המשפטי-אז העיסקה אכן ראויה
אם אתה זקוק ליעוץ משפטי לאחר שגמרת בקבוק ואיבדת שליטה, קח לך עו"ד שמבין בבקבוק יין