|
|
| נשלח ב-27/1/2004 17:49 |
|
| |
אוקיי,מסכים.
אבל,אלו ששמו את התשדיר ברדיו ,כן מכירים ויודעים את הבעיה,ובזה אני בטוח.
אגב אני אישית הכנסתי את הנושא,כיוון שזה מאד כואב לי שמישהו שכל חיי נהניתי לשמוע ולצחוק איתו,אמר דברים מכוערים שכאלה.
ובעצם אמרת נכון,יש אנשים שלא מודעים לבעיה, ולכן יש להוקיע את הבעיה.
אל תבין לא נכון אני עדיין מכיר ויודע לדקלם את כמעט כל המערכונים,אך מאז היוודע דעות האיש ברבים,איני מסוגל לשמוע אותו שוב.
זה כואב,וזה בתוך הלב!  
גם כשרע,ועצוב,שירו מהלב!
נכון שעכשיו טוב יותר???
פורום חסידיניוז:
http://8329.hydepark.co.il
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2004 03:18 |
|
| |
בונפיס היקר,
נכון שכואב הלב לפעמים על דברים שכאלה אבל צדק הוא לפעמים רק כוכב וחוץ מזה רדיו כל חי היה זקוק לפרסומת טובה והוא השיג אותה תאמין לי שזה ממש לא עניין אותם את מי הם לוקחים הם צריכים לדאוג שהעסק שלהם ימשיך להזרים כסף ולא משנה להם איך.
וחוץ מזה שמפליא אותי שעד עכשיו לא שמת לב שכל שלושת הגששים שמאלנים מובהקים והם גם לא טורחים להסתיר את זה, אפשר לשמוע את זה מכל מערכון שלהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2004 08:47 |
|
| |
האמת היא שתמיד שנהנתי ממערכונים טובים לא ייחסתי תשומת לב מי אישיותו של השחקן למרות שכל האמנים (אולי כמעט כל) הם שונאי דת בוהמייינים כמו שהיה אורי זוהר בימים שלפני. (הוא מעיד על עצמו)
היום כשאני יודע, אני מחרים כל דבר שקשור לשייקה ככה שבטח פרסומת שהוא מככב בה לא תעזור למפרסמים אלא להפך. אניי מקוה שגם חרדים אחרים יצביעו ברגלים וגם ידאגו להודיע את זה לחברה (אני באמת שלחתי להם פקס)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2004 09:58 |
|
| |
אני לא יודע מה יש לכם, הגששים הם פשוט ענקים, אני שומע אותם המון, בפועל השימוש בשייקה עופיר מוכר גם אצל החרדים על אף כל הטענות שלך כנגדם.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2004 10:46 |
|
| |
ענקים בטח ענקים
גם תומרקין ענק
והוא לא מבין למה כל פעם שמציעים לתת לו פרס זה "כמו לידת עכוז"
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2004 12:46 |
|
| |
אסנתוש חביבתי,
אולי תסבירי לי.מה,אבל מה,מפריע,או מונע ממך לקרוא כמו כל אחד אחר את כל ההודעות באשכול???
למה אנשים לא יודעים לקרוא אשכול מהתחלה עד הסוף,ורק אז להגיב???
אם היית קוראת את האשכול היית רואה שכבר כתבתי על אשר כתבת.
תקראי ורק אז תגיבי!!!
גם כשרע,ועצוב,שירו מהלב!
נכון שעכשיו טוב יותר???
פורום חסידיניוז:
תוקן על ידי - בונפיס - 05/02/2004 12:48:50
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2004 16:21 |
|
| |
בונפיס היקר!
אז קראתי את כל האשכול, ואני מביאה ציטוט שלך:"רדיו שמגדיר את עצמו חרדי צריך לחשוב 999 פעם אם לשים פרסומת שכזו ובסוף להחליט שלא..."
אז מה רצית שאני יגיב שאתה טועה? לא אתה לא טועה אתה צודק בהחלט ובאתי לחזק את דברך רק במילים אחרות לכן אין זה אומר שלא קראתי את האשכול, זה דבר אחד.
דבר שני, אני הוספתי משהו אתה כתבת שרדיו חרדי אסור לו לשים פרסומת שכזו ואני כתבתי שיש אנשים שבישביל כסף יעשו הכל (במילים אחרות כתבתי את זה...)
קרא שוב ותראה את צדקת דברי!
אתה להבין?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2004 16:48 |
|
| |
שוב,אם היית קוראת היטב היית שמה לב שמיד אחרי המשפט שצותת מדברי,נאמר את אשר כתבת(במילים אחרות).
לא התכונתי לפגוע בך,אלא,להעלות על נס את העובדה המעצבנת,שאנשים לא קוראים,וכותבים דברים שכבר נכתבו.
חברים ?
גם כשרע,ועצוב,שירו מהלב!
נכון שעכשיו טוב יותר???
פורום חסידיניוז:
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2004 16:10 |
|
| |
בטח שחברים !
למרות שגם אחרי שאני יודעת את התיחסותו לדתיים עדיין אני נהנת לשמוע אותו/אותם.
|
|
|
|
|