ניוטרל, ברוך תהיה! המתנו והיה שווה. בקשה, האם שייך לתת רווח בין תמונה לתמונה שלא יהיה הכל ברצף זה פוגע בחוויה ובשיפוט.
נשלח ב-10/5/2015 18:24
נתתי רווח תכתוב אם זה מספיק או שיותר!
נשלח ב-10/5/2015 19:16
מעולה. אם ניתן היה לבקש עוד בקשה, הייתי מבקש למספר את התמונות כדי שנוכל להגיב עליהן. אהבתי את הגוונים של התמונה האחרונה. הערה, יש פילטר, פולרייזר, מקטב. תפקידו להעשיר את גווני השמים ולמנוע השתקפות בצילומי מים. הגוונים יוצאים יותר עשירים ומעניינים. אתה עושה חשק לנסוע לאומן...
נשלח ב-10/5/2015 19:35
אז בשבילי, אחת לפני האחרונה... כ"כ שמים יפים של אומן!!
(אבל הרגת עם החותמת מים..=)
נשלח ב-10/5/2015 19:50
תורפיה כתבה:
מעולה. אם ניתן היה לבקש עוד בקשה, הייתי מבקש למספר את התמונות כדי שנוכל להגיב עליהן. אהבתי את הגוונים של התמונה האחרונה. הערה, יש פילטר, פולרייזר, מקטב. תפקידו להעשיר את גווני השמים ולמנוע השתקפות בצילומי מים. הגוונים יוצאים יותר עשירים ומעניינים. אתה עושה חשק לנסוע לאומן...
ניוטרל, תמונות יפות ומשובבות נפש... [לשון חסידי משהו.] מצטרף לקטנה לגבי סימני המים. ומה יקרה אם יגיע לעיתון? לא נורא, תראה זאת כמחמאה. לי עשו זאת עם תמונה, שראיתי אותה מככבת בעוד עשרות אתרים, בתחילה הפריע לי, אח"כ אמרתי למה לא? שיהנו. זוהי הרי המטרה שלי. ראיתי זאת כמחמאה. אינני צלם מקצועי המתפרנס ממכירת תמונות, כך שאישית, פחות הפריע לי.