| נשלח ב-2/9/2014 23:17 |
|
| |
אפל מודה: חשבונות איי קלאוד נפרצו
טוב, אז איפה כל אלה שתמיד מספרים לי שאפל תמיד בטוחים יותר, ושיותר קל להתעסק עם ה-NSA. שרתי הענן של אפל, שנחשבים לשרתים רגישים ביותר וברמת אבטחה מרבית בכל ארגון בעולם.. אבל אצל אפל הם נפרצו. הפורצים אולי פרסמו תמונות חושפניות של מפורסמים, אבל מה עוד הם הצליחו לדלות משם? את זה לא בטוח שנדע. וכן, כל אלה שאומרים לי שסיפור אחד זה לא ראיה, זה כן! בעיקר כדי להוציא אתכם, אוהדי אפל, מהקונספציה שאתם שבויים בה, אבל גם בגלל שבגוגל זה לא היה קורה...
תוקן על ידי itshak57 ב- 02/09/2014 23:46:04
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2014 23:24 |
|
| |
לא יודע אם הייתי אומר "שבגוגל זה לא היה קורה", אבל מה שבטוח בטוח, עכשיו רואים בפירוש מה האבטחה של אפל שווה... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2014 23:27 |
|
| |
אני כן חושב שאתה לא יכול לטייל בשרתים של גוגל במשך חודשים, ורק כשזה יפורסם זה יטופל.. אגב, אני מעריך שאפל תאכל הרבה קש באירופה בגלל זה..
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2014 23:27 |
|
| |
אני בכלל לא שמרתי אי פעם משהו בענן, אולי כי אני מהאנשים של פעם שמעדיפים את הכל לידם על משהו ממשי... (למרות שטכנית גם משהו ששלחתם אי-פעם במייל הוא תכל'ס "בענן") נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2014 23:28 |
|
| |
| itshak57 כתב: |  | אני כן חושב שאתה לא יכול לטייל בשרתים של גוגל במשך חודשים, ורק כשזה יפורסם זה יטופל.. אגב, אני מעריך שאפל תאכל הרבה קש באירופה בגלל זה.. |
|
אפל הודתה ממש? כמדומני שהתגובה היתה "אין תגובה". בכל מקרה אם היתה הודאה תצפה לעשרות תביעות של מליונים... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2014 23:38 |
|
| |
ענקית הטכנולוגיה "אפל" הודתה לראשונה כי דליפת התמונות האינטימיות של כוכבות הוליווד התאפשרה באמצעות פריצה לחשבונות הפרטיים של המפורסמות. בחברה ציינו כי הפורצים הצליחו לנחש את התשובות לשאלות הביטחון שניסחו הכוכבות, דבר שהביא לפריצה. רוצים לקבל עדכונים נוספים? הצטרפו לחדשות 2 בפייסבוק החברה מסרה בתגובה כי היא "מזועזעת" ממתקפת הסייבר על השרת וקראה ללקוחותיה לעדכן את חשבונותיהם. בהודעה שנמסרה מטעם החברה, נקראו המשתמשים להחליף את סיסמאותיהם ולעדכן את שאלות הביטחון, באמצעותן ניתן להחליף את הסיסמה. "פרטיות לקוחותינו וביטחונם חשובים לנו ביותר", נכתב בהצהרת החברה. "ברצוננו לסייע ולקדם את חקירת דליפת תמונותיהן של הכוכבות".
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2014 23:39 |
|
| |
Apple acknowledged on Tuesday that celebrity accounts had been accessed and that photos were stolen them, but it disavowed any temic breach of its tems. In the statement, the company says it was "outraged" by the leaked photos that began appearing Sunday and "immediately mobilized Apple's engineers to discover the source." "After more than 40 hours of investigation, we have discovered that certain celebrity accounts were compromised by a very targeted attack on user names, passwords and security questions, a practice that has become all too common on the Internet," the statement continued. Apple said that none of the cases it investigated "resulted any breach in any of Apple's tems including iCloud or Find my iPhone." The company is "continuing to work with law enforcement to help identify the criminals involved." Apple adds that to protect against this type of attack, users should use strong passwords and enable two-step verification.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2014 23:43 |
|
| |
אז לא השרתים נפרצו אלא החשבונות... אגב, הבנתי גם ש"בזכות" הענן חלק מהתמונות בכלל היו מחוקות בפלאפונים של הנפרצים... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2014 23:46 |
|
| |
אתה צודק שהם לא מודים בפריצה לשרתים, אבל יש הוכחות לפריצה נרחבת יחסית לשרתים..
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2014 00:07 |
|
| |
זה הבדל גדול, אם פרצו לשרתים אז אפל חייבת לפצות אבל אם פרצו לחשבונות זה סיפור אחר... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2014 00:27 |
|
| |
יש ראיות שבניגוד להכחשות של אפל, השרתים עצמם נפרצו..
|
|
|
|
|