בית פורומים חדשות טכנולוגיה

מכשיר first phone כשר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/1/2018 16:00 לינק ישיר 
מכשיר first phone כשר

לפני מספר ימים רציתי לקנות לקינדרלעך מכשיר כשר, ניגשתי לחנות שמוכרת מכשירים כשרים המאושרים על ידי ועדת הרבנים. הומלץ לי מכשיר כשר בשם first phone. לאחר בירור קצר בעל החנות הסביר לי שזהו המכשיר החדש והכי כשר שקיים. רכשתי 2 מכשירים במיטב כספי. כשהגעתי לביתי, לאחר הטענה קצרה ומשחק של ילדיי, חזר אלי הבכור בטענה שהוא הצליח להעביר תמונות למכשיר על ידי בלוטוס וכמו כן, הוא מצליח להגיע לתפריטי הודעות ודפדפן. לא ברור לי כיצד מכשיר כזה קיבל הכשר, אני מרגיש מרומה ומאוכזב. כמובן שלא אתן לילדיי להשתמש במכשיר הזה.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2018 17:59 לינק ישיר 

בטלפון כשר אי אפשר להוריד תמונות
איך זה ייתכן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2018 14:40 לינק ישיר 

מוישכהן כתב:
לפני מספר ימים רציתי לקנות לקינדרלעך מכשיר כשר, ניגשתי לחנות שמוכרת מכשירים כשרים המאושרים על ידי ועדת הרבנים. הומלץ לי מכשיר כשר בשם first phone. לאחר בירור קצר בעל החנות הסביר לי שזהו המכשיר החדש והכי כשר שקיים. רכשתי 2 מכשירים במיטב כספי. כשהגעתי לביתי, לאחר הטענה קצרה ומשחק של ילדיי, חזר אלי הבכור בטענה שהוא הצליח להעביר תמונות למכשיר על ידי בלוטוס וכמו כן, הוא מצליח להגיע לתפריטי הודעות ודפדפן. לא ברור לי כיצד מכשיר כזה קיבל הכשר, אני מרגיש מרומה ומאוכזב. כמובן שלא אתן לילדיי להשתמש במכשיר הזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2018 13:36 לינק ישיר 

מנדליק כתב:
בטלפון כשר אי אפשר להוריד תמונות
איך זה ייתכן

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > מדע וטכנולוגיה > חדשות טכנולוגיה > מכשיר first phone כשר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext