| נשלח ב-6/4/2014 15:19 |
|
| |
נוף צפתי תוך כדי נסיעה..
נכנסתי על פי המלצתה קל יושיוש והוקסמתי!! איזה פורום מהמם!! אז הנה תמונה שלי, שעברה קצת קרופ (כן, למדתי מושגים..  ), כי היו בה מס' אובייקטים מדי אובייקטיבים, לא קשורים בכלל  צולמה מהסלולרי שלי.. אשמח להערות! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-6/4/2014 23:49 |
|
| |
אסתרק, שלום לך, ראשית בתמונה חשבי מה את מעוניינת להעביר לצופים. כתבת נוף צפתי תוך כדי נסיעה. בתמונה רואים את הכביש, אבן גדולה ונוף מעומעם משהו עם הרבה הרבה שמים. אני לא הצלחתי לקבל את ההרגשה שהיתה לך כשצפית בנושא. הגוונים גם הם לא חיים מספיק. אבל קדימה תמשיכי להעלות תמונות מוצלחות.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2014 10:46 |
|
| |
זה מעניין, כי אף פעם לא חשבתי במושג של "מה אני רוצה להעביר לצופים". בכל מקרה, הנוף צולם באמת תוך כדי נסיעה. קיוויתי לתפוס את הכינרת ולא ממש הצלחתי, אבל מתוך התמונות שיצאו (מה שאומר שבעצם התמונה צולמה בסוג של טעות...) הכי אהבתי את זאת. אולי כי רואים בה את הנוף הקרוב (הכביש, האבן וחלק מהעץ) ואת הנוף הרחוק-ההרים הכחולים- בלי נוף באמצע... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2014 11:14 |
|
| |
זו בדיוק הנקודה, את ראית את האבן ששמשה כנקודת ציון קרובה, ואת הנוף הפרוס מלוא העין. הצופה גם רואה זאת אבל הנוף לא מספיק ברור להעביר התחושה. נקודה נוספת לחיוב הוא העץ בשמאל, הוא נותן מסגרת לתמונה.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2014 12:32 |
|
| |
| אסתרק כתבה: |  |
זה מעניין, כי אף פעם לא חשבתי במושג של "מה אני רוצה להעביר לצופים". בכל מקרה, הנוף צולם באמת תוך כדי נסיעה. קיוויתי לתפוס את הכינרת ולא ממש הצלחתי, אבל מתוך התמונות שיצאו (מה שאומר שבעצם התמונה צולמה בסוג של טעות...) הכי אהבתי את זאת. אולי כי רואים בה את הנוף הקרוב (הכביש, האבן וחלק מהעץ) ואת הנוף הרחוק-ההרים הכחולים- בלי נוף באמצע...
|
|
תחשבי על תמונה תמיד במובן של: איזה סיפור יש לנו כאן? מה הדמות הראשית? מבט דמויות המשנה? האם הן לא מאפילות על הדמות הראשית? יעזור לך הרבה ליצור קומפוזיציות טובות, להדגיש בדרכים שונות (הולכת עין, חוק השילוש, מאקרו ועוד) את הנושא המרכזי ולהטפיל את החלקים האחרים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2014 15:56 |
|
| |
אנסח אחרת: מה פה בתמונה אומר לצופה את המילה 'צפת'? (בית עתיק, חורבה, משקוף כחול או כל סמל אחר),
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2014 14:19 |
|
| |
אולי אפשר לקרוא לתמונה "בדרך לצפת"
|
|
|
|