| נשלח ב-12/7/2016 20:26 |
|
| |
תמונות אוקראיניות תשע"ו פרק מ':
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2016 20:31 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2016 20:36 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2016 10:13 |
|
| |
התמונה הרביעית (4) קצת שונה ומיוחדת ממה שראיתי אצלך עד כה. יפה :)
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2016 17:18 |
|
| |
| dani90 כתב: |  |
התמונה הרביעית (4) קצת שונה ומיוחדת ממה שראיתי אצלך עד כה. יפה :)
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2016 22:02 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2016 01:10 |
|
| |
| הניו_יורקר כתב: |  |
תמונה מספר 4 נראית מעובדת.
שומו שמיים
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2016 01:53 |
|
| |
ומה בדיוק ההבדל בין עיבוד במצלמה לעיבוד במחשב? לי אין בעיה עם זה, להיפך, תמיד צריך לעבד קצת. אבל אתה, שכ''כ נגד עיבוד, איך אתה מחזיק מצלמה שכזאת? זה טרף לפחות כמו אייפון. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2016 11:08 |
|
| |
| הניו_יורקר כתב: |  |
ומה בדיוק ההבדל בין עיבוד במצלמה לעיבוד במחשב?
לי אין בעיה עם זה, להיפך, תמיד צריך לעבד קצת. אבל אתה, שכ''כ נגד עיבוד, איך אתה מחזיק מצלמה שכזאת? זה טרף לפחות כמו אייפון.
|
|
זה לא עיבוד זה צילום! כך התמונה מצולמת במצב הזה (אורגינל)! ולא כמו במחשב שלוקחים תמונה רגילה ומשפצים אותה! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2016 14:38 |
|
| |
ניוט,
אין שום הבדל בין צילום במצב עיבוד מסויים או עיבוד תמונה במחשב לאחר מכן, בשני המקרים המצלמה הדיגיטלית הכוללת מחשב/מעבד בתוכה או המחשב מבצעים עיבוד על התמונה הגולמית.
מאחר וכך עדיף איפוא לעבד תמונה במחשב לאחר הצילום משום שהמעבד והתוכנות של מחשב הרבה יותר חזקים ומאפשרים אופציות נרחבות ומדוייקות יותר מהמעבד הקטנטן של המצלמה הקומפקטית.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2016 14:47 |
|
| |
במקרה שלא שמת לב
ברוב המצלמות אפשר לכוון מספר פרמטרים כגון רווית הצבעים, איזון לבן, חדות התמונה ועוד.
התמונה שאתה מקבל מושפעת מכיונים אלו,
במצלמה מקצועית לעומת זאת, אתה יכול לקבל את התמונה לפני ההשפעה מהכיוונים במצלמה
ולהחליט על כיוונים אלו לאחר מכן במחשב, כשלפניך מסך גדול ואתה מיושב בדעתך.
למה לאופציה הראשונה אתה קורה צילום, ולשניה לא.
אני לא מנסה לשכנע אותך, נראה לי שאתה סגור בדעתך על איך שצריך לצלם וזהו.
רק לידיעתך, בפורומים רבים של צלמים, לא מקבלים תמונות שלא עברו עיבוד בסיסי.
אבל כמו שאמרת, אתה לא מצלם בשביל אחרים, והכי חשוב שאתה שלם עם עצמך.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2016 14:50 |
|
| |
תגובתי האחרונה נכתבה לפני שראיתי את התגובה של כדרלעומר שמיצא את תשובתי בקצרה.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2016 15:26 |
|
| |
אם כבר נמצאים כאן שני מנהלים, לא אמנע מלהביע את דעתי העניה, כי ריבוי האשכולות בסדרה הבלתי נגמרת הזו, זה מטרד של ממש -חזותי ומהותי- לפורום הצלמוניה. אין שום הצדקה לכך, והסאגה הזו כדאי שתסתיים ויפה שעה אחת קודם. אפשר לרכז את כל התמונות באשכול אחד ויחיד.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2016 17:53 |
|
| |
מצטרף לכל הנל וגם לבקשתו של אברהם. את ניוטרל אי אפשר לשכנע כנראה בכלום, לא באופן הצילום, לא בניפוי הפריימים, לא בעיבוד וגם לא באופן הצגת התמונות וכדו'. בנוסף, אם הוא מצלם לעצמו, אולי עדיף שיפתח פורום לעצמו וישתמש בו כאלבום תמונות אישי בשרתי בחדרי. תודה רבה ובכבוד רב. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2016 23:03 |
|
| |
ידידי היקרים,
כשפתחתי את הפורום חשבתי ליצור פורום צילום לחובבים ומתקדמים, תחת הפלטפורמה המצליחה של מערכת הפורומים בחדרי חרדים. מקום בו צלמים וחובבי צילום יוכלו לשתף תמונות שצילמו ולקבל ביקורת והערות לשיפור (לאפוקי אינסטגרם, פייסבוק וכדומה) וכן לתרום מנסיונם לאחרים. כמובן מחמאות אף פעם לא הזיקו ומותר גם להעלות מידי פעם תמונות שלאו דוקא נכנסות לקטגוריה המקצועית אם יש בכך עניין כלשהו.
אני בודאי לא חושב שצורת העלאת האשכולות של ניוטרל היא אידיאלית, הן מפאת חוסר סינון אפילו בסיסי ביותר והן מפאת ריבוי האשכולות.
לא הייתי מתנגד אם ניוטרל היא פותח אשכול שכולל בתוכו אלבום תמונות, אשכול שהוא יחודי רק לו ולנושא מסויים - אוקראינה בנד"ד, אפילו הייתי מוכן לעגן את האשכול בראש הפורום למשך התקופה בה האלבום מתמלא בעוד ועוד תמונות. זו דעתי.
הסיבה שלא נקטתי צעדים כמנהל היא מכיוון שהפורום לא כל כך פעיל ויש בו יותר צופים ממשתתפים. אולם אם המשתתפים, חדשים וותיקים יראו עניין להמשיך ולהגדיל את פעילות הפורום, לחזור לימים טובים יותר בהם הפורום היה פעיל ורציני יותר -מה שבודאי יגרום למשתתפים חדשים לבוא ולהצטרף - והפורום יגדל ויפרח והשמים הם הגבול (לא תמונות של שמים). באם זה יתחיל להתממש אשמח להניף את שרביט הניהול בעת הצורך ואף לחזור לפעיות תכופה יותר.
יותר מכך, אם מישהו מוכן לתת מזמנו למען הפורום ולהשקיע קצת מאמץ אשמח - בהסכמת עמיתי מניו יורק - למנות מנהל נוסף.
שלכם,
מלך עילם
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2016 02:20 |
|
| |
ניו יורקר! דעתי האישית לעניין עיבוד תמונות (אצלי! אצל אחרים שיעשו מה שיעשו. אך דעתי הינה כך!) הינה שאין דומה כיסא חדש שרותך במפעל! (תמונה דרך המצלמה...) לבין כסא שנשבר ורותך שוב! (תמונה דרך המחשב...) הסבר בהרחבה בוא יבוא בל"נ! ג'ינג'י! אתה חוץ מלהתלונן מה יודע לעשות!?! אם לא שהחילותי לפרסם את התמונות הפורום הזה היה נשאר רדום!!! ובמקום שכדור מרץ מקפצץ שכמוך כמו כל הגי'נג'ים יפציץ את הפורום ב20 שרשורים של 20 תמונות כל יום אתה רק מקפיץ הודעות ישנות ומתלונן!?! קדימה לעבודה! ולגבי מה שכתב המנהל העילמי. ניו יורקר עצמו היו לו מלא תמונות שהוא העדיף לפרסם בפורום בחדרי ולא פה! ופה הוא רק פרסם תמונה 1 או 2 ונתן קישור לשרשור התמונות שם! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|