בית פורומים קונצרטים של חזנות

למנחם - בקשה פומבית

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/11/2004 17:08 לינק ישיר 
למנחם - בקשה פומבית

בס"ד, יא כסלו תשס"ה

מנחם מנהלינו הנכבד,

לאחרונה ישנם גורמים שליליים המורידים את רמת הפורום לתחתית המדרגה. מדובר בכותבים אשר כל מטרתם להשמיץ חזנים, מוזיקאים, מנצחים מעבדים וכו' שלא בדיוק לפי טעמם.
אבקשך לקבוע כלל לכל חברי הפורום שימנעו מכל מיני השמצות ולשון הרע. כותב שיכלול בהודעתו השמצה או לשון הרע - כל הודעתו תימחק (לא רק חלקים ממנה). אם כותב מסויים יחזור על נוהג נפסד זה למעלה משלוש פעמים - אין מקומו בפורום ויש לחסום את כניסתו לכתוב בפורום.

למען הסר ספק: לדרג חזנים, מבצעים, מעבדים ומנצחים זה לגיטימי כל עוד זה נעשה בצורה עניינית ובטוב טעם. ברם, ברגע שעוברים להשמצות - זה לא נאה לא יאה ובוודאי לא מתאים לפורום של חובבי חזנות קרי - חובבי הווי בית הכנסת.

"לכו בנים שמעו לי יראת ה' אלמדכם. מי האיש החפץ חיים אוהב ימים לראות טוב. נצור לשונך מרע ושפתיך מדבר מרמה. סור מרע ועשה טוב בקש שלום ורדפהו" ואני מוסיף נצור לשונך מרע שפתיך מדבר מרמה ואצבעותיך מהקלד איבה.

בני וייס

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2004 18:30 לינק ישיר 

אני מצטרף בחום רב לבקשתו של בני וייס.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/11/2004 18:50 לינק ישיר 

לחברי הפורום היקרים

מקובלים עליי דבריו של ידידנו בני וייס, ולפי מיטב ידיעתי הרבה מהצופים שאינם משתתפים בכתיבה נימוקם נובע מבעיה זו. וכמו כן גם בין כותבי הפורום שוררת תחושה זו, ועל כן אני מקבל את ההצעה ובל"נ אנהג כך.

ושוב אני מדגיש לא אמחוק ולא אחסום כל מי שמבקר, מותר לבקר להעיר וכדו' אבל בלשון נקיה ובטוב טעם, אין זה ראוי לבקר בצורה שאינה מכבדת את הכותב ואת החברים הצופים, אחזור שוב על מה ששמעתי מיהודי מבוגר : חובבי החזנות הם אנשים איכותיים, לא כולם אוהבים את זה רק "מבינים", ע"כ. ועל כן המתבקש מזה הוא: שמי שלא נכלל בהגדרה הזו שלא יכתוב ויראה את זה לכולם.

אפשר וראוי לנתב את הפורום מלבד המטרה שלו להביא לידיעת חובבי החזנות ידיעות על קונצרטים ושבתות חזנות ודיסקים של חזנות וכמו לשתף את אלו שלא היו בחוויות, אפשר לנתב את זה לבירורים לשאול ולשתף מידע על חזנים מכל הדורות על מסכת חייהם או כל סיפור אחר, וכדו'.

אני מעריך שהחברים יקבלו את זה בהבנה ולא פגעתי באף אחד.

מנחם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2004 19:57 לינק ישיר 

מנחם וחברי הפורום הנכבדים. גם אני מצטרף לדברים שנאמר פה, כבעבר תמיד התרעתי וכך גם אמשיך כדי לשמור על פורום יפה ומכובד זה.

צבי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/11/2004 17:20 לינק ישיר 

מה הפחד מביקורת? לא ראיתי שום השמצות ושום רכיליות,אין פה כוונה להתנגח.מי שחושב שכל ביקורת על מישהו -זה השמצות,שלא ישתתף בפורום,לא קראתי בינתים שום דבר אישי נגד מישהו,כל הביקורת היא ענינית פרופר ולא זולג לפסים אישיים-הכל לגיטימי {בשפה יפה}

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/11/2004 09:51 לינק ישיר 

לשירה
כמו שכתבת - כל ביקורת היא לגיטימית. אבל היא לגיטימית כשהיא עניינית ולא כשהיא סתם השמצות לשמן. אני מסכים איתך שלא ראית השמצות, וזאת תודות למנהלנו מנחם שעל פי בקשתי (ולדבריו גם בקשת חברים נוספים) עובר על כל הודעה והודעה ומחק את ההשמצות, וכאלו לצערי היו ועדין יש.
בני

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2005 10:35 לינק ישיר 

למנחם.
למרות שנגמר לי החשק לכתוב בזמן האחרון, אני נכנס לפורום בתדירות גבוהה ומעודכן בכל מה שקורה.....
לדעתי יש בפורום גולשים רבים שיכולים ומעוניינים לנהל פורום נחמד, שיחות נעימות, החלפת מידע וכו', והכל בצורה בוגרת ומכובדת. סך הכל לכולם יש מכנה משותף שבגללו הם כאן והוא... שאנו חובבי חזנות...
חבל על כל חומות השנאה והקנאה שקמו כאן ועל ההתפלגות בין חובבי חזן זה או אחר ובין אוהדי מנצח זה או אחר. במוסיקה כמו באמנות... יש מקום לכל דעה. על טעם וריח אין מה להתווכח, אפשר לנהל דיונים עניינים ולהבין שאין "אמת" אחת, אלא דעות שונות וזה הגיוני לחלוטין.
יכול להיות שישנם חזנים מתחילים או ותיקים או מתוסכלים שמזלם לא שפר עליהם והם עסוקים בביקורתיות ובהשתלחויות מהסוג הנמוך ביותר. אני מאחל להם שימצאו משרה במהרה ויניחו לנו ליהנות מפורום פורה ומכובד.
אני יכול להבין את נתיבה שהגיעה להחלטה "לקחת חופש" מהפורום. לצערי, כפי שהתרשמתי ממנה ומסגנונה, לא נראה לי שהיא תחזור לכאן בניק אחר, כיוון שהיא ראתה את הכיוון שמתווים לפורום כל מיני חזנסכלים... לסיום... אני מחזק את ידיך בפעולות המתבקשות בטיפול בהודעות מהסוג הלא רצוי ומקווה שבזכות זה הן ימעטו עד שיעלמו לגמרי ונמשיך בשיח שיהיה נעים לחובבי החזנות מכל הסוגים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2005 12:29 לינק ישיר 

דובלה ידידי תודה על העידוד ואני חושב שהחברים כאן בפורום יכולים לעזור בזה לעזוב את ההשמצות ולפנות לכיוון הנכון.

בתודה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2005 12:18 לינק ישיר 

למנחם שלום וברכה
ברצוני ליעץ לך לסגור את האשכולות שעוסקים בקונצרט של שטרן.מבלי שנרצה כולנו שותפים להשמצות של רבנים וחזנים.אחרי הכל אנחנו באלול.

בתודה ענתאור

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > קונצרטים של חזנות > למנחם - בקשה פומבית
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext