לבקשת חבר שלא יכול לכתוב והעביר אלי בקשה באישי, אני מביא כבקשתו את דבריו כמי שהיה שם:
=========
הייתי בכינר,אבל אני חדש ולא מורשה כתיבה.אני מניח שחברי הפורום ישמחו אם תפרסם בשמי:
הייתה שבת בלתי נשכחת.למרות נתוני פתיחה קשים (תיכף אפרט)חיים אליעזר היה אדיר .
נתוני פתיחה קשים:השבת לא מוגדרת שבת חזנות (רוב התפילה אסור לחזור על מילים), אפשר להגיד שמדובר במין שבת עיון שמיועדת לבני תורה מהציבור החרדי.מטבע הדברים נוכחותו של הרשטיק מושכת גם חובבי חזנות.ואת אלה ח.אליעזר לא אכזב.כדי לצאת ידי חובת כולם,הוא היה לחלופין חזן עולמי ולחלופין בעל תפילה בסגנון חסידי חם ומרגש.
למרות אקוסטיקה גרועה קולו היפה הדהד מהקצה אל הקצה.
עובר מקול אדיר לקול חלש וחוזר חלילה.מטייל לאורך כל המנעד הארוך שלו מלמעלה ללמטה ומלמטה ללמעלה.
אילתורים כמו חזנים מהדור הקודם (לי יש אסוציאציה לגנטשוף).ותמיד חוזר לסולם ולנוסח.גולת הכותרת בערב :רזא דשבת(פינציק)בקטע הזה התירו לו לחזור על מילים.וביום: אב הרחמים הגדול ,פשוט סוחט דמעות.מלווה במקהלה נהדרת תחת ניצוחו של שרוליק הבן.
המקהלה הופיעה גם בסעודות .א קפלה כמובן ובלי הגברה, הרי שבת!זה היה נשמע כל כך עשיר ,עם חברה כאלה ,מי צריך כלים ?! איזו התרוממות, איזו חוויה !
בסעודה שלישית חיזן הרשטיק איזה ידיד נפש בליווי המקהלה.
חבל שדברים טובים נגמרים מהר מדי !
=========
עד כאן הציטוט בשם אומרו. אני, זעירן לא הייתי שם. אם החבר יבקש אציין את שמו כמי שכתב.
 |
|
|