בית פורומים קונצרטים של חזנות

הלפגוט עם רפי ביטון בפתח תקוה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/1/2006 20:04 לינק ישיר 
הלפגוט עם רפי ביטון בפתח תקוה

בשבת פרשת יתרו יופיע החזן איצ'ה מאיר הלפגוט עם מקהלה בניצוחו של רפי ביטון בבית הכנסת "בית יעקב" בפתח תקוה.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/1/2006 16:56 לינק ישיר 

בבקשה פרטים על מיקום ביהכ"נ

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/1/2006 18:29 לינק ישיר 

בית הכנסת בית יעקב הינו ביהכנ"ס המרכזי בפתח תקוה
נמצא ברחוב חובבי ציון ניתו להגיע אליו בקלות כמעט מכל מקום בעיר
בבית כנסת זה התפללו גדולי החזנים שבדורות עברו
בחצרו מותקנים שעוני שמש לפי עונות השנה השונות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/1/2006 22:16 לינק ישיר 

מה קרה גם הלפגוט כבר "יורד מהפסים"? לזה לא ציפיתי. אני בכל אופן אהיה שם . מעניין לראות ולשמוע את הלפגוט מחוץ ל"חממה" המוסיקאלית שגדל בה.

אינטלקטואל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/1/2006 23:08 לינק ישיר 

אינטלקטואל, אול תסביר במה ולמה "ירד הלפגוט מהפסים" ומה זה קשור להופעתו בבית הכנסת "בית יעקב" בפ"ת ??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2006 10:58 לינק ישיר 

מה ומי ירד מהפסים מדובר בשבת שירה שנוהגים שם בכל שנה לזכרו של אחד הגבאים רק שהשנה המימון הגיע מראש העיר והוא יעדר בפרשת בשלח וביקש להעביר לשבת שאחר כך , אגב החזן הקבוע של בית הכנסת הגדול בכל ימות השנה כבר חמש שנים הוא החזן יעקב רובין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2006 23:46 לינק ישיר 

אני פשוט מנסה להתאמץ כדי להבין מה הלפגוט יכול לשיר עם ביטון? אבל אולי אני טועה. אני אהיה שם ואם אשמע הפתעות אדע להתנצל. אבל אל תכעסו אם אמצא פגמים שהתרעתי עליהם כאן בפורום
אינטלקטואל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/1/2006 00:34 לינק ישיר 

אינטלקטואל היקר

מה קרה, האם זו הפעם הראשונה בה אתה רואה את השילוב הזה של הלפגוט עם רפי ביטון? הם שרו בעבר הרבה ביחד ועוד נכונו להם הרבה שבתות יחדיו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/1/2006 05:22 לינק ישיר 

חחחחחחחחחחחחחח  אינטלקטואל סבור שהלפגוט צריך להופיע אך ורק עם סובול,ידידי ,לא קרה שום דבר, גם לביטון מגיע פרנסה ,מה גם שאני שומע מאנשי מקצוע שמקהלתו של ביטון הרבה הרבה יותר איכותית ומקצועית ממקהלת ה"יובלים" ,הן מבחינתהעובדה בשטח שהם שרים הרבה יותר נקי ,מבחינת עוצמת הקולות,מבחינת ההרמוניה המופלאה ,וללא ספק שממקהלה קטנה ואיכותית עם כוחות צעירים ורעננים  אפשר להפיק אפקט מוסיקלי ברמות מקסמיליות  מאשר ממקהלה גדולה אשר חתך הגילאים עובר את גיל הפנסיה והקולות הם אפעס כבר לא מה שהיו  פעם!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2006 12:34 לינק ישיר 

אינטלקטואל נכבד.

טענת שהקונצרט בנתניה לא יהיה משהוא וטעית בגדול. אפילו לא היית כדי להיווכח בטעותך.
טענת נגד רוטנר וטעית מאוד. הוא ניצח על ערב נפלא.
מתי שמעת את המקהלה של ביטון לאחרונה?
ואם שמעת, מה פגם מצאת במקהלה זו?
אולי האוזן שלך טובה משל כל האחרים אבל אני נהנה מאוד מהמקהלה של ביטון.
תמיד יש מקום להשתפר אבל זו אחת המקהלות היותר טובות שקמו בארץ ואשמח 
לשמוע דעתם של אחרים. 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > קונצרטים של חזנות > הלפגוט עם רפי ביטון בפתח תקוה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext