בית פורומים קונצרטים של חזנות

קונצרט "הלפגוט שר יוסל'ה"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/2/2006 15:16 לינק ישיר 
קונצרט "הלפגוט שר יוסל'ה"

מהודעות הפורום למדתי על הקונצרט המוכנן "הלפגוט שר יוסלה". אני מניח שהמפיקים רצו לשחזר את ההצלחה והקופה היפה שהיו בקונצרט שבו שר הלפגוט קוסוביצקי. הלפגוט הינו חזן עולמי אולם אין כל רבותא בכך שהלפגוט שר יוסלה.
סגנונו של הלפגוט המתברך בעיקר על גבהי קולו אכן מתאים לשיר קוסוביצקי. מאידך לשיר יוסלה צריך חזן המתברך לא
רק בגבהי הקול אלא גם בוירטואוזיות הכוללת את הסלסולים המיוחדים של יוסלה והיכולת לשייט בין גבהים לעומקים. החזן המתבקש לקונצרט כזה אינו הלפגוט. היות שד"ר מרדכי סובול הכריז קבל עם ועדה בקונצרט ראשון לציון הקודם לפני שנה
מיהו החזן המבצע יוסלה הכי טוב כיום (או בלשונו של סובול "מכיר את החורים בתקליט של יוסלה") אני מניח שהוא מיצר שאינו יכול לעשות קונצרט יוסלה עם חזן אחר. אז בהצלחה לקונצרט "הלפגוט שר יוסלה". בכל מקרה אין ספק שהקהל יהנה.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/2/2006 16:26 לינק ישיר 

ההיפך הוא הנכון.
זה בדיוק יהיה בערב הגדול הזה, כולנו נראה שהלפגוט יכול ויודע היטב לבצע קטעים של יוסלה, אני כבר שמעתי אותו בהרבה קטעים של יוסלה כמו ד' זכרנו ומקימי ובדיסק החדש הללויה כל כך יפה, ועוד הרבה קטעים, יש לו הרבה מעלות שאתה יודע וכעת תראה עוד מעלות חדשים שלא ידעת עליהם ולהיפך זה כמאמר החכם "מגלה טפח מכסה טפחיים" כל קונצרט גאלה סובול מגלה טפח ומאידך הוא מכסה טפחיים יש לו עוד ועוד רעיונות לקונצרטים משובחים וכמו שרק הוא עושה, אז תהיה בטוח הקונצרט המדובר הלפגוט שר יוסלה יהיה קונצרט מלא הפתעות עם דואט מיוחד של יוסלה והלפגוט אולי בקטע "רחם נא" או בקטעים אחרים ואחרי הקונצרט נסתכל ונראה מה האמת ומי צדק.
שבת שלום שקט ומבורך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/2/2006 23:43 לינק ישיר 

קיטאי היקר, אם אתה חושב שעולם החזנות נגמר כשהחזן (.......) שלדעתך הוא היחיד שיודע לשיר יוסלה עם כל המעלות, תתבדה ובגדול בקונצרט הגדול שמכין לנו סובול בעוד כחודש וחצי.
להתראות בקונצרט. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/2/2006 23:57 לינק ישיר 

קיטאי היקר !!!! אני מבין שאתה מנסה לגרור אותי לויכוח נוסף בנושא הרשטיק. אבל אני לא אוביף מעבר להבעת דעתי המקצועית. כי כל מה שסובול מתכנן ,מבצע ועושה הוא לכבודה של החזנות העולמית ולמען העשרתה.
ואני בטוח כי את כל מה שאתה ואני ואחרים כאן בפורום יודעים ,הוא יודע טוב יותר , ומה שאתה ואני ואחרים ננסה להשיא לו עיצות , גם את זה נראה כי הוא יודע טוב יותר. אז בואו נחכה ונראה
ונלמד עוד פרק  בארגון קונצרט של חזנות.
ולגבי הלפגוט עם קול כמו שלו  ומנהל מוסיקאלי כמו סובול האמן לי כל הייתר מתגמד

אינטלקטואל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/2/2006 02:06 לינק ישיר 

אצלנו בניו יורק זה כבר עשה הרבה מאוד  waves . אני יודע על חמש אנשים מניו יורק שהם קונים tickets  לבא בזה הזמן לישראל .
מי שאומר מילים רעים על הלפגוט וסובול כאן בניו יורק למעשה "מתחייב בנפשו" על כי שניהם המלכים המושלים היום בניו יורק.
אני חושב שגם concert  הזה יהיה  amazing כמו האחר

kamerton

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/2/2006 18:02 לינק ישיר 

אינטלקטואל יקר,
אני בהחלט לא מתכוון לעורר וכוחים וכדומה. עם זאת הבעת דיעה שאולי אתה חולק עליה אינה בהכרח וכוח. בין השחור
ללבן קיימים עוד צבעים. בכדי שתנוח דעתך אני מסכים איתך שסובול ענק שבענקים ומודה לו על כל הדברים היפים והחשובים שהוא עושה לטובת הכלל. אני גם מסכים איתך שהלפגוט חזן מדהים. אני גם מסכים שהקונצרט המדובר יהיה
בלתי רגיל. הדיעה שהבעתי היא שבשם "הלפגוט שר יוסלה" אין כל מיוחדות. "מוצן שר יוסלה" נשמע לא פחות טוב.
לעומת זאת "הלפגוט שר קוסוביצקי" יש בו מיוחדות. הלפגוט הוא החזן ששר קוסוביצקי הכי אותנטי.
אני מקווה שתחיה בשלום עם דיעה זו גם אם אתה חולק עליה, ולגיטימי שתחלוק עליה.
ואם אנו עסקינן בכך שהקונצרט "הלפגוט שר יוסלה" יהיה מיוחד הריני שולח מכאן בקשה צנועה שאולי תתממש.
הייתי שמח לשמוע בקונצרט לפחות אחת מהיצירות הבאות של יוסלה: "הנני העני", תקע בשופר" ו/או "אמר רבי אלעזר".
זה יהיה חידוש מרענן לשמוע יצירות אלו מפי הלפגוט. לעומת זאת "עד הנה עזרונו" הושרה כבר אינספור פעמים
בקונצרטים...
בתודה ובהערכה רבה לחזנים, למנצחים ולחברי הפורום היקרים.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > קונצרטים של חזנות > קונצרט "הלפגוט שר יוסל'ה"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext