בית פורומים קונצרטים של חזנות

קונצרט עם אדלר ורוזנפלד מוזיאון ת"א

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/2/2006 23:19 לינק ישיר 
קונצרט עם אדלר ורוזנפלד מוזיאון ת"א

בתחילת אדר אני חושב בתאריך 8-3-06 יתקיים קונצרט במוזיאון ת"א עם החזנים אדלר ורוזנפלד עם תלמידי נפתלי הרשטיק.

תוקן על ידי - חזנותנטו - 16/02/2006 23:18:36

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2006 10:22 לינק ישיר 

מי מוכר כרטיסים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2006 14:47 לינק ישיר 

מדובר בקונצרט החזנות השנתי של מכון תל אביב לחזנות בהנהלתו של החזן  נפתלי הרשטיק. רשימת החזנים תלמידי המכון שישתתפו בקונצרט תפורסם בקרוב. מלבד כמובן גם החזנים האורחים אדלר ורוזנפלד.ומקהלת המכון בניצוחו של נפתלי הרשטיק כאשר הניהול המוסיקלי והלווי מופקד בידיו של נפתלי הרשטיק.
מכון תל אביב לחזנות מקיים לפני זה  מפגש ראשון בסדרה:"חזן פוגש קהל"- קונצרט מוסבר במהלכו ישולב הקהל כחלק מהמקהלה לצורך ביצוע משותף של חלק מהיצירות, בהתתפות מקהלת מכון תל אביב לחזנות והסולנים:אודי שפילמן,יחזקאל קלנג, שמעון ברגמן,סיימון כהן שלמה גליק,יוסי הופמן ונתנאל ברעם. ניהול מוסיקלי
ריימונד גולדשטין, מנחה ומנצח החזן נפתלי הרשטיק. הערב ייערך במוצש, כז בשבט (25.2.06 ) בשעה 21.00
במרכז  מורשת  תרבות יהודית ולמודי חזנות על שם ברודט ברוב צייטלין 22  בתל אביב.יש להזמין כרטיסים
מראש בטלפון 6954522 . עלות כרטיס 40  ש"ח. מספר המקומות מוגבל לכן מהרו להבטיח השתתפותכם. האינפורמציה נמסרה ע"י סיון  שירה מנהלת מרכז ברודט בתל אביב 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2006 15:24 לינק ישיר 

אני לא מדבר על המופע במוצ"ש, כנראה אחד מתוך השניים האחרים זה ההופעה שאני מדבר עליה עם אדלר ורוזנפלד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2006 16:34 לינק ישיר 

לאחר שפע של אירועים חזנים צריך לנהל לוח זמנים וסדרי עדיפויות.
כן ירבו!!!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > קונצרטים של חזנות > קונצרט עם אדלר ורוזנפלד מוזיאון ת"א
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext