|
|
| נשלח ב-26/3/2006 16:32 |
|
| |
תודה רבה על הלינקים הנפלאים, רנד פשוט כשרון ענק יש לו את זה והוא עשה את זה בגדול. גם רוזנפלד מעולה לחן שלו לחן בנוי ונהדר וגם ביצוע מעולה.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2006 17:50 |
|
| |
2סגנונות שונים ושנייהם מעולים. החזן רנד ומקהלה בחזנות קלאסית והחזן רוזנפלד "זועגר" עם יצירה שהקהל בנקל יכול להשתתף כמקהלה אחת.מ
ה עם אחיה רובין ? ומה המיוחד בכלים האלקטרונים?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2006 19:41 |
|
| |
אחיה רובין לא התיימר לבצע יצירות חזנות גדולות. הוא בעיקרון זמר חסידי טוב מאוד ויש לו נופך של חזנות, הוא יודע היטב את מקומו ולכן זה נשמע טוב מאוד.
לא אהבתי את הסינטיסייזר של איתן סובול ואת הליווי שלו בכלל. איתן בחור מוכשר ביותר אבל לא כמלווה של חזנים. זה לא הלחם וחמאה שלו ולכן הליווי טכני מאוד. דומני שלחזן מספיק פסנתרן טוב שהחזנות בנשמתו. איפה הימים של חנן וינטרניץ?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2006 03:17 |
|
| |
פשוט קונצרט נפלא על דעת הקהל ונראה שגם על דעת המקום!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2006 16:22 |
|
| |
תודה רבה מנחם.
רוזנפלד: בכללותו, הקטע יפה וכושרו של החזן נראה ונשמע טוב, אך החזנות שבאמצע הקטע ארוך מדי וקצת משעמם, ויותר מדי חזרה על אותו טקסט לפעמים ללא משמעות, כגון במילה "ברכנו", אבל באופן כללי יפה מאד.
רנד: 2 מילים ולא אוסיף (וסליחה מראש) לא נהניתי.
נ.ב. הערת הפורום: אין זה מן הראוי להשתמש בביטויים לא מתאימים לפורום, בפרט שזה בא בלי הסברים.
בתקווה להבנה.
תוקן על ידי - עולםהחזנות - 27/03/2006 22:55:49
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2006 19:26 |
|
| |
לעוד_1 השלום והברכה כמי שנכח בקונצרט בפ"ת נראה לי שההגדרה שלך "על הפנים"-גורפת מידי יתכן והקטע או הביצוע לא נעמו לך אך לפי התגובות במקום ולפי דעתי תגובתך חריפה מאד ועושה עול עם החזן.בכל אופן מטרת הפורום לנהל ויכוח מקצועי ועל כך תבורך. אופיר
OPHIRRR
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2006 09:29 |
|
| |
עוד 1 :
1. היות והחזן רוזנפלד היה בקונצרט והיה טוב לדעתך ולדעת כולנו, שאל נא לדעתו על הביצועים של החזן רנד בקונצרט האחרון. לי אמר רוזנפלד שרנד היה מדהים, אבל הוא כנראה משוחד ואתה לא...
2. בדקתי מי בכל אופן אהוב עליך כחזן והתברר שאתה מאנשי נפתלי הרשטיק ובזה מוסבר הכל.
3. מה לעשות אבל כל מי שהיה בקונצרט במוצ"ש בפ"ת נהנה מאוד מאוד מהחזן ישראל רנד, אבל אנחנו במדינה דמוקרטית, אז תכתוב ככל העולה על דעתך ואנחנו נתייחס לכך בהתאם!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2006 10:59 |
|
| |
עוד 1, אתה יכול לכתוב מה שאתה רוצה וזה לא מוריד מגדלות הביצוע האדיר של ישראל רנד לקטע הזה ולקטע דאס אידישע ליד, פשוט ביצועים מדהימים בכל הפינות של היצירות, ביצועים מושלמים, אז אם לא נהנית תלך לשמוע שוב את הרשטיק ואולי שם זה הסגנון שאתה אוהב סגנון שהוא מתחת לפנים.....
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2006 11:23 |
|
| |
לי מסתבר שהניק הזה עוד 1 כלל לא שמע את הקטע הזה הוא רק ראה את השם רנד וזה כבר הקפיץ אותו אז שיקפוץ בזיגזג, רנד הוא ענק וגדול והביצוע שלו מעולה ביותר, אז אם ההצלחה של רנד צורמת לך, לא נורא, תאלץ לחיות עם זה עד 120 והוא יעלה עוד ועוד על אפך ועל חמתך. ובכלל הביקורת שלך כל כך שקופה שהיא מקנאה, מילא אם היית תופס איזה קטע של רנד שהוא לא בכושר , אוקיי, אבל בקטע כזה זה מידי שקוף שאתה מקנא.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2006 18:13 |
|
| |
אענה על ראשון ראשון, ועל אחרן אחרון.
דבר ראשון אני לא מאנשי אף אחד, אני מאנשי עצמי. אפשר לומר שאני מאנשי החזנות הישנה, האמיתית, הנשמתית, הרגשית והטובה שבאה מן הלב.
ולגבי הבדיקה שלך (שכביכול אני מאנשי נפתלי הרשטיק), אני נוטה לחשוב ששקר בדבריך, מפני שכל אחד שיעשה בדיקה הכי שטחית יראה מיד שאני מעריץ את משה שטרן שלדעתי הוא החזן הכי גדול בכל הזמנים במובנים מסוימים.
ולגופו של עניין, אומר את האמת: יש לי את רוב הקלטותיו הישנות של רנד שתמיד נהנתי לשמוע אותן מפני יופי הביצוע של הקטעים, הנשמה שבהם, הרגש, כושר הקול, יופי הקול וכו', אבל מה לעשות שב 5 השנים האחרונות שמעתי את רנד הרבה פעמים אם זה בקונצרטים או בתפילות, ותמיד יצאתי מאוכזב, הנשמה פרחה לה, הרגש נעלם, הקול כבר לא בכושר טוב- הוא לא יושב טוב על הטונים הגבוהים שהיו בעבר די קלים בשבילו, הביצוע נורא- ללא דינמיקה, כל קטע ששר הרגשתי שהוא פשוט רצח את הקטע.
מה אעשה??????!!!!!!! זה מה שאני מרגיש!!!!!!!!!!
אמנם כתבתי את התגובה הקודמת שלי בצורה זולה ובלתי מוסברת, וזה מכיון שפשוט נמאס היה לי לראות את פולחן האישיות שעושים לרנד מעל גבי הפורום, וזה נכתב מתוך עצבים, אני פשוט כנה ודוגרי.
יהי רצון שרנד הישן יכנס חזרה לרנד החדש, וחדש ימנו כקדם.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2006 00:26 |
|
| |
מהיכרותי עם נפתלי הרשטיק, אין הוא פועל נגד רנד, שהוא בין היתר תלמידו לשעבר...
היתה ביניהם תקרית לא נעימה שיושבה זה מכבר. ואגב: למיטב ידיעתי רנד היה שחקן משני בעניין,
שלא בטובתו. הוא נקלע למלחמות כוח בביהכ"נ הגדול. קשה גם לראות ברנד אחראי לתומכים מסויימים
שלו, שלהם רקורד מרשים כמחרחרי ריב.
הרשטיק תמיד החזיק מרנד הרבה יותר ממני כששמעתיו מתבטא בעניינו. אגב - אין דבר כזה "אנשי
הרשטיק"; אולי הכוונה לתלמידיו ומוקיריו, ואלו אינם פועלים במצוותו. לא ראיתיו דואג להכניס
לקונצרטים מוחאי כפיים למענו כפי שנוכחתי שאחרים נהגו...
ברם - יישר כוח על גילוי הלב.
אני כותב בירושלים, וכפי הידוע לי הוא בחו"ל. איני כותב בפקודתו. אלו דעותי וידיעותי האישיות.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2006 11:24 |
|
| |
אדון kruskal ומר עוד 1 וכל השאר, אני כאחד שמכיר את רנד והרשטיק היטב חושב שיותר ממה שהיתה אי הבנה ביניהם, גרמו לכך " אנשי טובתם" משני הצדדים, אז רדו מרנד ורדו מהרשטיק, ורדו מכל אחד אחר גם אם הוא לא בדיוק לטעמכם. ולגופו של הקונצרט, לכל חזן יש ימים טובים יותר או פחות, ודאי שרנד לא תמיד במיטבו, ומעבר לכך אתה מרגיש שלפעמים הוא כמו שאומרים: "בא להחתים כרטיס", אך נכחתי במוצ"ש האחרון, ועל פי כל קנה מידה שיפוטי האיש היה מדהים, קול צלול, מנעד לא מוגבל, והמון רגישות ונשמה, ושוב פעם: על טעם וריח....... אך על מוצ"ש האחרון ניתן ועוד איך להתווכח. שבת שלום
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2006 12:29 |
|
| |
יוסף דוב, אני יכול לחתום על כל מילה שכתבת לגבי הקונצרט במוצ"ש האחרון, החזן ישראל רנד היה בכושר מעולה והביצועים שלו עם כל הניאונסים קול רגש ונשמה, אבל אני חולק עליך במה שכתבת שניתן להתווכח על הקונצרט במוצ"ש, לדעתי אין על מה להתווכח זה מציאות רנד היה חזק ביותר. נקודה.
מנחם
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2006 23:29 |
|
| |
אני מצטרף לדברי מנחם . נכחתי בקונצרט במוצ"ש ורנד היה פשוט במיטבו. כמו לכל חזן גם לחזן רנד יש עליות וירידות שמעתי אותו גם בתפילות ב"שונה הלכות" בפ"ת ובמקומות אחרים.הפעם היו ביצועיו מהטובים שנשמעו על ידו ולא יתכן להשמיע בכנות דעה הפוכה לחלוטין למרות שאין למעלה מחופש הביטוי.
OPHIRRR
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול