| נשלח ב-29/3/2006 23:21 |
|
| |
השבוע ב"ידיעות-מוסף 7 ימים" כתבה מקיפה על החזנות
העיתונאית המוכשרת מלי קמפנר מגישה השבוע בעיתון ידיעות אחרונות כתבה מקיפה על עולמנו עולם החזנות, כל זה במוסף 7 ימים.
כתבה זו נכתבה לפני למעלה מחודש ומחכה לפרסומה זמן רב, והנה הגיע הזמן. לשם עריכת הכתבה ראיינה העיתונאית את טובי החזנים מהשורה הראשונה ואת המנצח ד"ר מרדכי סובול, אלי יפה, והצעיר שבחבורה רפי ביטון, ועוד ועוד, על הכל בכל מכל כל תוכלו לקרוא השבוע בעיתון ידיעות אחרונות במוסף 7 ימים.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2006 11:46 |
|
| |
כבר חודשיים שאני יודע על הכתבה, מעניין למה זה נדחה כ"כ הרבה זמן.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2006 13:31 |
|
| |
כתבה מרשימה ונהדרת, מומלץ בחום. (בפרט לחזנים שיידעו מה חזנים אחרים חושבים או עושים.........).
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2006 15:10 |
|
| |
קניתי את העיתון רק בגלל הכתבה הזו, היה שווה כל שקל, היה מעניין לראות איך העיתונות החילונית רואה את החזנות של היום. תמונות יפהפיות יש שם טעות בתמונה של סובול ואופיר עם הלפגוט בארה"ב.
בכלל חבל שהכתבה לא עברה עדכונים כמו פרס ירושלים לסובול והקונצרט האחרון בתל אביב הוזכר אגב וזהו. בכל אופן אני חושב שזה מעורר כבוד לראות איך שהחזנות עולה ופורחת והעיתונות נותנת יד לכך.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2006 15:36 |
|
| |
שמתי לב כרגע שפרס ירושליים גם הוזכר דרך אגב.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2006 18:27 |
|
| |
אהבתי לקרוא את הכתבה בכללה ובפרט על המריבה בנובוטל ועל גרינוולד , לדעתי אם הוא יקרא את הכתבה הוא יידע בדיוק איפה הוא עומד. שבת שלום
תוקן על ידי - חזןחדש - 31/03/2006 18:28:17
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2006 22:16 |
|
| |
ראיתי את הכתבה, ואני מוכרח לציין שמדובר בכתבה שחסר בה המון פרטים על החזנות, החזנות היא לא רק "צהובה" נכון שיש פרטים צהובים כמו בכל תחום בחיים ולא רק במוסיקה אבל א"א לציין רק דברים צהובים , מן הראוי היה לתת במה לכל החזנות ולהראות את יופייה וגדלותה של החזנות והחזנים היקרים. אולי היה כדאי לעשות כתבה נוספת.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2006 17:10 |
|
| |
חברים יקרים
שלום וברכה
קראתי את התגובות בפורום וכמו"כ שמעתי עוד מצטטים שהכתבה "צהובה מידי" והחזנות מקבלת פנים צהובות. ומכיוון והייתי במערכת ידיעות אחרונות לפני פרסום הכתבה אני מרגיש מחוייבות להגיב כדלהלן:
בשבוע שעבר ביקרתי במערכת ידיעות שם ראיתי את הכתבה המקורית באורך כ6,000 מילים התמונה המתבהרת אחרי הכתבה המקורית הינה אחרת לגמרי מהכתבה שפורסמה, לצערי העורך של ידיעות למוסף 7 ימים קיצץ מהכתבה למעלה מ 50 אחוז! והשאיר כמעט רק את הדברים הצהובים, ומתוך כוונה שהעיתון שלו פונה לקהל יעד שמעניין אותו הדברים האלו, אני מקווה שלאחר הבהרת הדברים יתיישבו ההדורים.
בברכה מנחם
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2006 18:19 |
|
| |
ללא מילים:
בברכת התורה, העם והארץ
בני וייס
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2006 19:40 |
|
| |
חשבתי עם להגיב על הכתבה או לא והחלטתי להגיב כמו שצריך ולכתוב מה שאני חושב ומרגיש.. יש הרבה דברים שלא מצאו חן בעייני בכתבה בגלל שמדובר באנשים שהם שליחי הציבור שלנו בתפילות.. דבר שעורר בי מעין חלחלה זה דבריו של מנהל "עולם החזנים" החזן בני רוזינסקי(מצטער על טעות הכתיב) באומרו כי בעולם הזה הכל קורה כמו בעולם החילוני רק בסתר,אני מקווה מאוד שזה לא דבר נכון כי אז אותם חזנים צריכים לעשות חשבון נפש לפני שהם עולים לתיבה ואם הם בכלל יכולים לעלות לתיבה.. עוד דבר זה כל העניין סביב החזן גרינוולד,אני לא ידעתי שבקונצרט המדובר היו כאלה מריבות שמעתי דברים אחרים אבל אם מה שכתוב לגבי מה שהוא ואשתו אמרו הם צריכים לחשוב עם עצמם אם זה נכון לדבר כך.. איני חושב שחזן שרק מתחיל את דרכו צריך לדבר כך על חבריו לעבודה,איני אומר שהוא לא טוב הוא מצוין אבל ממנו ועד הלפגוט יש עוד כברת דרך ארוכה,איני בא לקטול כאן אף אחד אבל אנשים צריכים קצת לחשוב לפני שהם מפרסמים את דבריהם.. ברור שבכל עסק ובכל מקצוע יש מה שנקרא קצת "פוילישטיקים",אבל כאן זה הוצג לעניות דעתי בצורה מוגזמת מאוד..
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2006 19:55 |
|
| |
שכחתי לכתוב עוד משהו.. החזן גרינוולד אם אתה עומד מאחורי המילים שלך אולי תעמוד כמו שאתה אומר אחד מול אחד עם הלפגוט ותעשה קונצרט שלם..
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2006 21:54 |
|
| |
רונן,
אתה יוצא מתוך ההנחה שגרינוולד אכן אמר את הדברים האלה, מה שלא נראה לי נכון. יותר הגיוני לחשוב שהכתבת שאלה אותו הרבה שאלות שונות ועשתה מזה סלט מתובל. יכול להיות שהיא שאלה אותו על דמיון המראה החיצוני שלהם ועל זה הוא אמר שיש דמיון בינהם. יכול גם להיות שהיא שאלה אותו אם הוא מסוגל להגיע לטונים גבוהים כמו הלפגוט והוא ענה לה. אם תקראו את המשפט עוד פעם תראו שזה לא נראה כמו משפט שנאמר ברצף, אלא הרבה ציטוטים שהודבקו ביחד.
אני לא אומר שבטוח שזה מה שקרה, אבל בטוח שאסור לקבל כל מה שהיא כתבה בתור עובדות ולהגיב על בסיס זה.
בידידות, מוטי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2006 22:22 |
|
| |
שלום לך מוטי, תודה לך על הערותיך.. אני לא חושב שהעיתונאית רייאנה את אשתו של החזן גרינוולד ומה שהיא אמרה כנראה אמת.
|
|
|
|
|