| נשלח ב-27/4/2006 21:06 |
|
| |
החזן משה שטרן "ספירה" לצפיה!! נדיר!!!
מובא לפניכם לינק לקטע א ד י ר !!! "ספירת העומר" מפי מלך החזנים משה שטרן. הקטע בוצע לפני כ-10 שנים בבית העם ז'ראר בכר בירושלים. תהנו ותגיבו!!!!! http://nyyzo-1.at.vwdhosting.net/stern.wmv
תוקן על ידי - נויעוז - 27/04/2006 21:07:33
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2006 23:26 |
|
| |
ביצוע אדיר ומדהים, תודה רבה. לדעתי הלחן כשלעצמו מלא טעם וחן, וכשהביצוע הוא עם כל הנשמה זה מושלם. שוב תודה רבה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2006 09:36 |
|
| |
לנויעוז תודה לך על השקעתך בפורום. הקטעים שאתה מביא מידי פעם מחזירים אותנו "לטעם של פעם" הקטעים של שטרן גם אלה שחוברו על ידו -נהפכו לקטעים קלאסיים כאילו חוברו בדורות של ענקי החזנים. אנא המשך להביא לנו קטעים נוספים גם אם מיעוט התגובות גורם לפעמים אכזבה מסוימת. אופיר.
OPHIRRR
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2006 10:36 |
|
| |
מה אומר ומה אדבר...
"אם לא היה שווה שהחזנות תרד לעולם רק בשביל הקטע הזה"... אז לפחות היה שווה שמשה שטרן יירד לעולם בשביל הקטע האדיר הזה ודיינו!!!!!! (וכמובן שהיינו צריכים שר' יעקב נועיוז גם יירד לעולם בשביל להקליט את זה, ואחרי 10 שנים להעלות את זה לפורום)
ר' משה שטרן תודה רבה, ור' יעקב נועיוז תודה רבה גם לך, המשך כך להנות אותנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2006 15:25 |
|
| |
אדיר!
תודה נויעוז, עשית לי את היום.
<השיגים גדולים מורכבים מהרבה הקרבות קטנות>
|
|
|
|
| נשלח ב-9/5/2006 15:51 |
|
| |
שלום לכל חברי הפורום!
ראשית,אני רוצה להודות לחבר הפורום נויעוז שהעלה לנו כאן קטע נפלא! ועכשיו להתרשמות שלי.. וואו! אדיר! שמעתי את הקטע מס' פעמים כבר ולא הגבתי עד עכשיו לא כי לא נהנתי חס ושלום,אלא כי אין לי מילים איך לתאר את ההנאה הזאת. פשוט ביצוע אדיר! אחד הביצועים המצוינים ששמעתי עד היום לקטע חזנות כלשהו. חבל לנסות ולהאריך במילים כי הם יכולים רק להרוס.. לכן,אני מקווה שנזכה עוד לשמוע את החזן שטרן על בימות הקונצרטים,ושיזכה לאורך ימים ושנים. כל טוב! רונן.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2006 05:52 |
|
| |
מה אומר ומה אדבר החזן שטרן שר את היצירה שלו תוך כדי הדגשת הטקסט מוסיקלית ועם הרבה כוונה בכל מילה ומילה פשוט יצירה שנוגעת ללב מחד גיסא ומאידך אתגר אינטלקטואלי למח לנתח מוסיקלית כל תו ותו במילות הבקשה רבונו של עולם
תודה רבה לך מר נייעוז על הבאת והפצת החזנות לכל עם ישראל
|
|
|
|
|