בית פורומים קונצרטים של חזנות

פאר וואס זינגט א חזן - ביצוע אדיר - החזן שטרן

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/5/2006 10:23 לינק ישיר 
פאר וואס זינגט א חזן - ביצוע אדיר - החזן שטרן

בימים אלו שיש הרבה אירועי חזנות, נשאלת השאלה למה שר החזן?

והתשובה בקטע החזנות המוכר, והפעם בביצוע ענק של החזן שטרן לצפיה בלינק הבא:

http://awaw-1.at.vwdhosting.net/fv.wmv

תהנו ותגיבו
מנחם

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/5/2006 11:18 לינק ישיר 

אכן, ביצוע אדיר, לראות ולשמוע את גדול החזנים זה פשוט תענוג,
מנחם
אודה לך מאוד באם יש באפשרותך להעלות לעלוי נשמת הנופלים בכל מערכות ישראל את אב הרחמים של מלבסקי או את יזכרם של מוצן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/5/2006 12:26 לינק ישיר 

תודה רבה למנהלנו הנכבד!
איזה יופי של ביצוע,כמה עוצמה יש לחזן שטרן..פשוט מדהים!
ביצוע ענק!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/5/2006 15:30 לינק ישיר 

מנחם,

יישר כוח על העלאת הקטע הנהדר שמבצע החזן משה שטרן.

אנו יכולים להבחין בקטע זה, בגדולתו של החזן שטרן, הביצוע המושלם, הרגש בביצוע, העמידה הבטוחה על הבמה, בקיצור חזן ענק מארץ הענקים.

חבל שדור זה של חזנים גדולים, כמו שטרן, טאובה, האחים קוסביצקי, גנשוף, אלתר ודומיהם הולך ומתמעט.

לצפות בקטע זה ובביצוע של שטרן, יכול לשמש את חזני היום כבית ספר לחזנות בו ניתן ללמוד כיצד לבצע יצירה.

אני בטוח שחברי הפורום מאד יודו לך, מנחם, כשתעלה יצירות נוספות כאלה.

חגי אפרתי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/5/2006 21:44 לינק ישיר 

תודה רבה מנחם,
אתה גדול!

מחכים לעוד! <השיגים גדולים מורכבים מהרבה הקרבות קטנות>

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/5/2006 21:54 לינק ישיר 

איזה קטע ענק!!!!
ביצוע מרגש של מלך החזנים בדורינו.
תודה ענקית למנחם שמצליח להפתיע כל פעם מחדש!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2006 00:20 לינק ישיר 

וואו... ביצוע מיוחד במינו, זה באמת לא יאמן כמה חומר שלא יסולא בפז יש מהחזן האגדי שזכינו לחסות בצילו

החזן "משה שטרן", [פשוט כבר אין כח להגיב על כ"כ הרבה קטעים מדהימים שלו] אבל דעו לכם כל העוסקים

במלאכה הקדושה הזאת, ובפרט ר'מנחם פישר, ור'יעקב נועיוז, ור' יהודה מהפורום השכן, כי כל קטע וקטע

שאתם מעלים לנו לפורום זה פשוט מזין אותנו כמו אוכל אחרי הצום. אז  תמשיכו במלאכת קודש זאת עוד ועוד, ותתברכו מפי עליון.

ובהזדמנות זאת בעיצומו של ליל העצמאות ובערבו של יום העצמאות שבו מתקיים כל שנה במשך שנים רבות קונצרט חזנות חגיגי בבית הכנסת ישורון בירושלים, אני נזכר... אך... אך... אני נזכר בימים הגדולים ההם שמשה שטרן היה מופיע בהם אם כחזן יחיד ואם לא, איך שכולנו היינו פעורי פה, ועינינו כלות, ואוזנינו כרויות אל מול משה שטרן האגדה החיה [שיחיה עד 120 בבריאות הוא ואשתו ציפורה אמן] אך... איפה הימים ההם?!

ר' יעקב אני יודע שיש לך חומר טוב מההופעות האלה אולי תואיל בטובך להעלות לנו קטע כזה מאז,
מאחד הקונצרטים המדוברים?! ר' יעקב אנא ממך בבקשה! עשה את זה מהר לפני שיום היארצייט של הקונצרט יעבור! תוקן על ידי - עוד_1 - 03/05/2006 0:28:05

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > קונצרטים של חזנות > פאר וואס זינגט א חזן - ביצוע אדיר - החזן שטרן
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext