בית פורומים קונצרטים של חזנות

ערב עצמאות ב"עין יעקב בגבעתיים.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/5/2006 11:08 לינק ישיר 
ערב עצמאות ב"עין יעקב בגבעתיים.

במעמד הרבנים הראשים ופרנסיי הציבור נערכה תפילה חגיגית לשלום המדינה.
השתתפו החזן  יחזקאל קלאנג ומקהלת "דשפתי גנים" בנצוחו של אבי ברק.
ב"מעריב" השמיע החזן את "והוא רחום" של יוסלה.ב"הלל" מלבסקי ו"לא אמות " של רזמוני.
בספירת העומר ברכה של משה שטרן ו"רבונו של עולם" של פינצק.שיר המעלות בנעימת התקווה.
נוסח תפילת "מעריב" כמו בשלש רגליים ועל הכול דברי תורה וחג.
לאחר התפילה קידושבאווירת חג אמיתית.
ישר כוח לעוסקים בצרכי ציבור באמונה.
לאחר התקיעה הגדולה כל הציבור בשירה אדירה "לשנה הבאה בירושלים הבנויה"
"מי שעשה נסים לאבותינו ולנו וגאלנו מעבדות לחרות הוא יגאלנו גאולה  שלמה בקרוב,ויקבץ נידחנו מארבע כנפות הארץ,חברים כל ישראל,ונאמר אמן."

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2006 12:34 לינק ישיר 

האם אפשר להעלות קטעים לצפיה מהתפילה של קלאנג?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2006 14:58 לינק ישיר 

בס"ד

כפי שמתאר  שמרל'ה 777  ממש חגייגה שלמה, בעבורה של עיר חילונית כגבעתיים, תפילה חגיגית

בהשתתפות ראשי הצבור בגבעתיים והרבנים הראשיים ולפניהם מככב החזן קלאנג עם מקהלת "שפתי גנים"

בשירה אדירה ובאוירה  חגיגית. כה לחי לחזן למקהלה ומנצח אבי  ברק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2006 18:08 לינק ישיר 

מה שר החזן קלאנג ב'אודך כי עניתני' ומה המקור. וכמו כן, מה שר ב'אנא ה'' משום מה לא הכרתי את הקטעים היפים הללו...
בסה"כ היתה תפילה יפה ונעימה, חבל שמספר האנשים לא היה כל כך רב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2006 10:23 לינק ישיר 

בס"ד

המנגינה  של "אודך כי עניתני " מיוחסת לרזומי. העבוד הנפלא לחזן ומקהלה הוא של החזן -המורה
ר' שלמה רביץ ז"ל. שהשנה מלאו 25 שנים לפטירתו.  תלמידיו ומוקירי זכרו יזמו מפגש שיעסוק ברביץ
וביצירתו, בהקשר לאיזכור "עונג שבת" של ביאליק ב"אוהל שם", הוכנה מסכת עם תמונות מהתקופה הנ"ל
ויושרו מנגינות ויצירות חזנות בהלחנתו או בעיבודו של שלמה  רביץ ע"י חזנים, זמרים ומקהלות. המפגש
ייערך ביום חמישי, כ' באייר תשס"ו  18.5.06    במרכז "ברודט" בתל אביב. פרטים והזמנת מקומות
בטלפון  6954522 .מספר המקומות מוגבל ולכן כל הקודם זוכה.
הנני מצטרף לשאר הכותבים שהבצוע של ההלל  וספירת העומר על ידי החזן קלאנג ומקהלת" שפתי גנים"

היה מרומם את הנפש והקהל הצטרף  לשירה. כה לחי!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2006 16:47 לינק ישיר 

גם אנוכי נכחתי בערב מהנה זה. אני מאוד אוהב את קלאנג, אני חושב שבחלק מהקטעים - לא באותו ערב האמת אלא בהקלטות שלו ששמעתי - בעיקר ב"אמר רבי אלעזר" - יש לו ממש איכויות קוסביצקיות, וכן למרות שהם היו 5-6 אחים אתם יודעים על איזה קוסביצקי אני מדבר... לצערי אני לא מכיר מספיק מונחים מקצועיים כדי להסביר זאת, אבל התהודה ה"נקיה" גם כשהוא שר בגבוהים, ואיך שהוא עובר מפלאצ'ט לקול רגיל ובחזרה ושוב... תוך שהוא מדלג על פני כמה סולמות...
בקיצור אני מוכרח לספר שממש אחרי שהסתיימה ספירת העומר (של פינצ'יק) נאלצתי לצאת לאירוע אחר, ואכן הרחוב היה הומה בחגיגות של עמך ישראל בבתי קפה ובפיצוציות... והנה כשכבר הייתי ככה 50-70 מטר מרוחק מבית הכנסת, שחלונותיו ושעריו היו פתוחים, נשמע הסיום המוכר של "עלינו לשבח"... ואני אומר לכם, על אף המוזיקה הרועשת ברחוב מהמכוניות והאנשים והפיצוציות, גם במרחק של 50 מ' קולו האדיר של קלאנג יחד עם עוצמה של המקהלה במילים "ושמו אחד" - הדהדו בכל הרחוב. זה הרטיט את ליבי יותר מכל הערב המהנה, ממש "בוקע שערי שמיים".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2006 17:28 לינק ישיר 

תודה על ה'אודך' ומה הוא שר ב'אנא ה''?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2006 18:17 לינק ישיר 

במבחן התוצאה.
דברי תורה,תפילה מרגשת ומוזיקלית של חזן שכוכבו עולה.מקהלה ההולכת ומשתפרת מהופעה להופעה-----
נגד "קולות{צעקות בעלמא}ברקים{זיקוקין  טכנים}  בתי קפה הומיים -הקודש ניצח את החולין.
וזה מה שקובע-העיקר ולא התפל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2006 13:51 לינק ישיר 

המנגינה של "אנא ה'" היא מנגינה לבית מודז'יץ.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2006 20:46 לינק ישיר 

ב"צ שנקר הקליט את אנא ה'? אם כן, על איזה מילים?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > קונצרטים של חזנות > ערב עצמאות ב"עין יעקב בגבעתיים.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext