| נשלח ב-17/5/2006 17:27 |
|
| |
שבת עם החזן פנחס כהן
בשבת פר' אמור התפלל החזן פנחס כהן בבית הכנסת בית ישראל בבורו-פארק בליווי מקהלה.
קהל רב, בהם ישראלים רבים שהיו באזור, נהנה מהתפילה שנמשכה עד השעה 13.30.
בשבת הקרובה, פר' בהר-בחוקותי יתפלל החזן כהן בבית הכנסת ה"ספרדי שול" בליווי מקהלה בניצוחו של שימי מילר, בנו של החזן בן ציון מילר.
כפי שנמסר, יגיע במיוחד מאוטבה בקנדה, החזן פנחס לוינסון ואשתו.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2006 23:50 |
|
| |
אני השתתפתי בתפילה ואכן היתה יפה מאוד גם המקהלה היה גם טוב ואני מקוה להשתתף בתפילה גם בשבוע זו ואחר השבת בל"נ אעלה הפרטים
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2006 23:50 |
|
| |
באראפארק, אתה יכול לדווח מהתפילה של החזן פנחס כהן בשבת האחרונה?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2006 01:21 |
|
| |
מי זה מנדל קליין שהתפלל בליל שבת ודומה מאד לארי קליין? האם הוא בנו? ואיך הוא?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2006 17:32 |
|
| |
בארפארק, מה עם דיווח על התפלה של פנחס כהן? שמעתי שזו הייתה שבת מדהימה ו-600 איש באו לשמוע אותו. דווח לנו מה היה.
החזן קליין הוא אחיו של ארי קליין ומשמש כחזן קבוע בבית הכנסת.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2006 17:53 |
|
| |
חברה שלום אין לי הרבה זמן לכתוב אני עובד קשה במשך כל היום וכן אני לא כותב טוב, רק כיון שאני רואה ששואלים אותי בדוקא אז אכתוב לכם בקיצור. התפילה היתה מציון התחילו בשעה 8:30 עד השעה 1:30 אחה"צ החזן התפלל הכל הבית המדרש היה מלא וגדוש החזן היה במיטבו שחרית ארך במשך כשעתיים, למי שמכיר אותו הוא וכמעט אינו אומר קטעים משל אחרים והוא זוגער מאוד גדול ואומר רק קטעים משלו, בד"כ הוא משלב הרבה, לאחר קריאת התורה אמר קל מלא רחמים, אבינו שבשמים, ואב הרחמים מנח שוהל שזה אב הרחמים משהו מיוחד גם מוסף היה טוב המקהלה בראשתו של שמעי מילר הבן של בן ציון מילר גם הם עשו עבודה מציונות אצלנו קוראים לזה Good Job כל הקהל נהנה מאוד ואני שמעתי שהם הולכים לעשות עוד כמה פעמים ככה, בקיצור מי שרוצה לדעת עוד פרטים יפנה באישי אלי
|
|
|
|
|