| נשלח ב-24/5/2006 20:58 |
|
| |
הייתי רוצה להגיב על הקונצרט הזה:
אנחנו יודעים שישנו עוד קונצרט עם דודו פישר ושפבלוב, אנחנו גם יודעים שזהו קונצרט התרמה חשוב מאוד לחייהם של שני ילדים אני ואחרים מנסים להעלות את רמת המודעות לערב הזה אך יובל וסובול נוהגים כאילו זה לא נוגע להם האם האגו והיוקרה כ"כ חשובים מחיי הילדים האלה? האם לא ניתן היה לאחד כוחות? האם בעולם העיסקי ובמכונת הכסף של סובול אין קצת רחמים? אני מאוד מעריך את סובול על פועלו כמחיה החזנות , אך לפעמים למען מטרות מסוימות צריך ללכת אחורה אני חושב שיובל וסובול היו יוצאים גדולים אם היו עושים משהו בנדון, ואם מישהו יודע איך להעביר את המסר אולי כדאי שיעשה זאת
חברה, טיפה פחות בצע קצת יותר נשמה...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2006 21:23 |
|
| |
לאיציקמא שלום רב האמת לא הבנתי מה הבעיה? האם לאחד את 2 הקונצרטים? האם יש חשש שלא ימכרו כרטיסים לקונצרט של דודו פישר + שפבלוב. מה בדיוק ביקשת מסוכול? אולי לתרום את ההכנסות? אולי להופיע בהתנדבות? אנא הבהר תודה
OPHIRRR
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2006 09:45 |
|
| |
אופיר שלום
איני נמנה על מארגני הקונצרט ,אני בסה"כ מכיר את אחת המשפחות המדוברות
איני מבקש דבר מסובול
ואיני רוצה שיתרום את הכנסותיו ,גם יובל חיה מתרומות.
אלא שליבי נקרע למראה המשפחה הבוכיה בשעה שמפיק הערב מודיע להם שישנו קונצרט נוסף ,מתחרה לכאורה ,שיפגע קשות בסיכויי הערב להצליח ולגייס הסכום הדרוש
אני שמלווה את המשפחה בתהליך כואב את הכאב,
תאר לך שהיית מגייס כסף לבנך החולה ומעבר להשפלה מגיע ענק כמו סובול ודורס את סיכוייך להציל את בנך
חשוב על זה.
עו"ד דוד נבו
אגב בני קורא וכותב כאן רבות וללא שום קשר לנכתב לעיל יישר כח על הרמת קרו החזנות
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2006 18:23 |
|
| |
אופיר
אני מפנה אותך לאותו ויכוח המתנהל בפורום השני, כראיה לדברי (וכמובן לדבריך) .
בד"כ איני מגיב לפורום שכן ישנן ידיעות צהובות ולא רלוונטיות לחזנות גרידא, ולכן, ככלל, אני מוצא את הדיון בנוגע לפרסונה ודרך התנהלותה ראוי לפורום.
אך המקרה המדובר בהחלט דורש בדיקה עצמית של כולנו בנוגע להתנהלות שלנו מול החלשים הזקוקים לנו
אגב, לשאלתך, עדיין לא מאוחר , אינני מפיק ואינני מבין בהפקה ולוגסטיקה כהוא זה , אך כבר הצלחתי להוציא אנשים שנידונו ל 5 שנות מאסר תוך שבועיים , ואין שום סיבה שסובול ( אם ירך לבבו) יעשה למען הילדים תוך שבועיים ( ביננו, זה קטן עליו...)
דוד
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2006 22:25 |
|
| |
צר לי מאד על הילדים החולים, ויה"ר שיהיה להם רפו"ש בקרוב בתוך שאר חולי ישראל, ואם ניתן עוד לעשות איזשהו קומבינה "לאחד כוחות", המקום הוא אישית אצל עיריית פ"ת, ואולי גם מרדכי סובול יכול לעזור. אבל....לעשות שימוש במצבם של הילדים החולים, ולהאשים בפומבי את מארגני הקונצרט בפ"ת כאילו באו אח"כ "לדרוס את סיכויי ההצלחה של..." זה לא אמת ולא נכון.
מארגני הקונצרט ברעננה ידעו כבר בשלבי התכנון, שיתקיים קונצרט נוסף בפ"ת באותו יום, והחליטו להמשיך עם זה, וגם לא באו בדיבור עם מארגני הקונצרט בפ"ת.
תמיד קל להכות בסובול, ונוח לנפנף בציניות בילדים חולים, אבל צריך להיות גם הוגן.
אני מקוה ששני הקונצרטים ינחלו הצלחה גדולה, ולא יפגעו אחד בשני.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2006 00:38 |
|
| |
מאחר והנושא רציני מידי מכדי שנשאיר אותו ללא מענה. פניתי למר סובול ע"מ שיבהיר את הנושא להלן תגובתו: אני מצטט:
" יובל" מקיים בכל שנה חמישה קונצרטים לחזנות בהיכל התרבות בת"א ועוד ארבעה או חמישה
קונצרטים ברחבי הארץ. בשנה שעברה נחתם חוזה בין "יובל" לבין עיריית פ"ת על קיום סדרה
משותפת של חזנות בהיכל התרבות בפ"ת. קיימנו עד עתה שני קונצרטים ואי"ה ב 6 ביוני יתקיים
הקונצרט השלישי. מכירת הכרטיסים מתבצעת ע"י עיריית פ"ת ובאחריותה בלבד.הסדרה הזאת
לא הייתה ואיננה בגדר סוד. התאריכים שנקבעו מראש ,ידועים לכל . ומי שאיננו יודע , יכול
לפנות למחלקה לתרבות תורנית ולברר, או לפנות להיכל התרבות פ"ת ולברר. הבנתי מדבריך כי
המופע שהכנסתו קודש לבית החולים בלינסון, מתקיים באותו אולם כמה ימים מאוחר יותר.
לעניות דעתי מן החובה והצדק היה , כי מארגני האירוע יבדקו לפני חתימת החוזה עם ההיכל,אם
אין אירוע דומה בהיכל , בפרק זמן "מאיים". לו הייתה שאלה כזו נשאלת ואם בירור כזה היה
מתקיים , היו בודאי יודעים כי ממוקם בלוח האירועים של ההיכל, קונצרט חזנות סימפוני של
" יובל". ולטענה כי פנו אלי בנושא זה ,עלי לומר בלשון עדינה, כי אין אמת בדבר. וכל הטענה
הזאת בשקר יסודה . איש לא פנה אלי ,לא לפני ולא אחרי וייטיב לעשות מוציא הלעז , אם יחדל
מכך .
אני מאחל הצלחה רבה לכל המופיעים בקונצרט "יובל" ובקונצרט ההתרמה לבלינסון. ומאחר
שהכל כבר נעשה אני קורא מכאן לכולם לתרום למען המטרה הקדושה וללא כל קשר לקונצרט
" יובל" המתקיים לפני אירוע ההתרמה.
כמו כן מתקיים קונצרט ברעננה עם החזן רנד ושפבלוב ולא נשמעו טענות דומות לגביו"
עד כאן תשובתו של מר סובול
OPHIRRR
|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2006 00:46 |
|
| |
למר איציקמא ראשית אני מזדהה עם מטרות קונצרט ההתרמה ומאחל לו הצלחה כמו כן אני מאחל הצלחה והבראה מלאה לחולים הממתינים בקוצר רוח. לאור תשובתו של מר סובול נשמח לקבל את תגובתך ע"מ שכלם יפיקו לקחים לעתיד אופיר.
OPHIRRR
|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2006 01:29 |
|
| |
את הקונצרט יזם האגף לתרבות תורנית בעירית פתח תקוה
זה הוא חלק מאירועי חודש המורשת בעיר והוא השלישי בסדרה
לתושבי גוש דן והסביבה .כדאי לו לפני שיוזם מפעלי חסד שכאלה להיות בקשר
עם שמואל זלצר מנהל האגף לתרבות תורנית
מי שרוצה דרך האישי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2006 10:39 |
|
| |
אופיר שלום בפעם המי יודע כמה אסביר, כי אינני ממארגני הקונצרט ורק מתוך היכרות עם המשפחה והכאב כתבתי את אשר כתבתי, אך לבקשתך, להלן תגובתי:
ראשית אני מודה לסובול ולך על תגובתכם.
1. אני מכיר את הסיפור של יובל ועיריית פ"ת ועל כך יישר כח.
2. קונצרט ההתרמה נקבע לפני כ 3.5 חודשים ומהיכל התרבות לא נמסר (למרות שנשאלו), כי יש קונצרט נוסף באותו החודש ורק לפני כחודש התגלה הדבר, מה שמוביל למסקנה כי יובל סגרו החוזה עם עיריית פ"ת ללא ידוע היכל התרבות העירוני, כך שלמרות הבדיקה לא ניתן היה לגלות כי ישנו קונצרט נוסף.
3. לא נאמר על ידי בשום מקום כי סובול קיבל פניה ממארגני הקונצרט (אולי הם פנו , אך איני יודע על פניה שכזו) ולכן אבקש להיזהר לפני שיכנו את טענותי שקריות!
4. הקונצרט ברעננה לא רלוונטי, לא אותה עיר, לא אותו קהל, לא אותו זמן.
5. כאדם מן השורה ביקשתי את סובול כאדם משפיע ובעל כח לפעול למען קונצרט ההתרמה, והלנתי על כך שאולי הקונצרטים יפגעו האחד בשני. 6. בנוסף אמרתי שאולי במקום השיח הציבורי יאות סובול לפעול (אולי לבטל את קונצרט ההתרמה, אולי את של סובול, אולי לאחד את שניהם , אולי לתרום ההכנסות), סובול אומן ולכן בהכרח יצירתי, אני מאמין כי הוא יכול למצוא את הדרך לפעול מעבר לתגובה לאקונית כאן בפורום. נכתב בפורום המקביל כי ישנן כמה משפחות משפיעות בציבור "שלנו" שמעורבות בסיפור עם הילדים, אופיר, אתה אפילו לא מתאר לך עד כמה (ואולי טוב שכך). והן (אותן משפחות) מאוד מופתעות מהתנהלות הדברים.
עד כאן תגובתי לאופיר
חזןXקול , סלח לי שאיני מגיב לדבריך, אם אתה חושב שאני עושה שימוש ציני בילדים, אינך ראוי לתגובתי בוש לך!!!
אני מצטרף לאיחולי ההצלחה לשני הקונצרטים.
עו"ד דוד נבו
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2006 14:31 |
|
| |
לכבוד עו"ד הנכבד מר דוד נבו,
אני מצטער מאד אם דברי היו חמורים מידי לטעמך, אך כאשר אתה מתחיל דיון בסגנון מתלהם ומעליב, איך אתה רוצה שיגיבו?
אני מצטט: "אני ואחרים מנסים להעלות את רמת המודעות לערב הזה, אך יובל וסובול נוהגים כאילו זה לא נוגע להם. האם האגו והיוקרה כ"כ חשובים מחיי הילדים האלה? האם בעולם העיסקי ובמכונת הכסף של סובול אין קצת רחמים?" סוף ציטוט.
האם זו לא דרך התקפה? האם זה מגיע לסובול? האם הוא עשה דבר רע כאשר תכנן קונצרט בלי לדעת מה עושים בכל מקום בארץ?
לכן אני חוזר ואומר מידיעה אישית. היה ידוע למתכנני הקונצרט ברעננה לפני זמן רב, תוך כדי תכנון הקונצרט, לפני הפרסומות, שיתקיים קונצרט בפ"ת באותו ערב. לא דברו עם סובול. לא אמרו לו שמדובר בערב התרמה. לא בקשו "לאחד כוחות". קבעו קונצרט לאותו יום, וזהו.
ואז אתה בא ואומר דברים כאלה? אולי השימוש בחיי הילדים הוא לא ציני, אלא נאמר מתוך כאב אמיתי. זה לא מצדיק התקפה אישית במילים בוטות כאלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2006 14:45 |
|
| |
נראה לי שההתנצחות האין סופית לא תועיל לאף אחד מהצדדים. כדי לסיים את הענין יפה אני מציעה שסובול בקונצרט שלו יודיע על התרמה למען הילדים, ובהפסקה יקימו דוכן להתרמה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2006 17:42 |
|
| |
חזןXקול
לא מדובר באותו יום ולא מדובר ברעננה. מדובר בקונצרט עם דודו פישר, שלמה גובר ויבגני שפבלוב ב19/06 בפ"ת. לגבי בדיקות שנעשו אני מפנה אותך לתגובתי לאופיר. איני תוקף את סובול, אך העמד עצמך במקומי : אתה מקבל טלפון מהמשפחה ובבכי הם מספרים לך שברגע הודיע להם המפיק (שגם הוא מתנדב) שהוא חושש להצלחת הערב בגלל ערב נוסף שמתקיים בעיר שבועיים קודם, מה תעשה?
ענת אור תודה לאל, סוף סוף פרקטיקה, אני אפילו לא נכנס לטיב הרעיון ולישומו, לפחות למישהו אכפת
ד"א
די כבר עם הויכוחים וקנו כרטיסים ובאותה נשימה קנו לכם חלק לעולם הבא (או שזה ציני מידי לטעמך, חזןXקול)
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2006 22:08 |
|
| |
אופיר
נאלמת?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2006 22:57 |
|
| |
לעו"ד דוד נבו השלום והברכה. א.אני מאוד מעריך את מאמציך להצלחת קונצרט ההתרמה ואני מאחל בכל ליבי שכל הכרטיסים ימכרו ובכך יסיעו להצלת חיים. ב.כאשר השתמע מדבריך כי ד"ר סובול הוא זה שעלול ל"הזיק" לקונצרט ולמעט את הכנסותיו הייתי בטוח שסובול השיב ריקם את הפונים אליו. ג. פניתי לסובול נעשתה ע"מ לתת לו הזדמנות להשמיע את גירסתו ואין כמוך כעו"ד שמבין שיש לשמוע את הצד "המותקף"-וע"י כך לעזור במציאת פתרון לבעיה שנוצרה. ד. לתדהמתי נתברר לי כי אף אחד בכלל לא פנה אליו . כיצד רצית שסובול ימצא את הפתרון לבעיה בלי שהיה מודע לה.כיצד -בפרט כעו"ד- האשמת אותו בלשון המעטה בחוסר יצירתיות ה.ואכן מתברר כי האשם אינו בסובול -אולי בכם אולי בעיריה אולי בהנהלת היכל התרבות. מדוע בעצם לא פנית אליו לפני כתיבתך בפורום. ו. ציפיתי לפחות להתנצלות מצידך. ז. ע"מ להיות פרקטי אני מציע לך לפנות לסובול ולשמוע כיצד הוא יכול לעזור. ח.אינני דוברו של סובול -וכל כוונתי היתה לעזור -ונמצאתי "מתווך".עד פנייתי אליו הוא לא ידע דבר משום שאינו גולש בפורום.ועל זה נאמר "חכמים היזהרו בדבריכם" ט. איני חושב שיש להמשיך את ההתנצחות בנושא ולכן הפסקתי להגיב איני "שייך " לצד" כל שהוא. י. אני קורא לכל שוחרי החזנות והאופרה ולכל מי שמבין שמדובר כאן במטרה נעלה לרכוש כרטיס לקונצרט ההתרמה ו"להנות" משני העולמות -חזנות טובה וצדקה.
OPHIRRR
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2006 06:58 |
|
| |
"כולם היו יודעים אז טוב מאד ,למי למי תמיד למי ,יש יותר כבוד" מתוך קזבלן.
|
|
|
|
|