תגובת מרדכי סובול -לסמיכות הקונצרטים בפ"ת
כידוע לכם העלה עו"ד דוד נבו טענה כנגד סמיכות הקונצרט של סובול ב 6/6/06 עם החזנים הלפגוט שולהוף וקלנג לקונצרט התרמה ל2 ילדים חולים בבית החולים בילינסון הנערך גם הוא ב 19/6/06 בפ"ת בהיכל התרבות דבר העלול לפגוע במכירת כרטיסים לקונצרט ההתרמה ובזאת להקטין את הסיכוי לגייס את הכסף הנדרש מאחר והשתמע כי "הכל תלוי ב ד"ר סובול .......-פניתי אליו בפקס לקבל את תגובתו. לבקשת חברים בפורום הנני מביא בזאת את תגובת סובול אלי ככתבה וכלשונה.שימו לב להערותיו על הפורום בכלל.
משולחנו של ד"ר מרדכי סובול
בס"ד
יום שישי כ "ח באייר תשס"ו
26 במאי 2006
לכבוד
מר חנן אופיר
פתח תקווה
שלום וברכה !
קבלתי הבוקר את הפקס שלך ולמען האמת לקח לי הרבה זמן להבין על מה אתה מדבר .
רק לאחר שהסברת לי במה מדובר הבנתי כי מאן דהו כתב מה שכתב בפורומים לחזנות .אגב מזה
כשלושה וחצי חדשים אינני צופה בפורומים כי נדרתי לעצמי ש "בלי נדר" לא אצפה בו. בגלל
ההשמצות , חוסר התרבות ,השקרים והידיעות המצוצות מן האצבע, של כל מני מתיימרים "לדעת"
" ולהבין" (אני כמובן אינני עושה הכללה) ומקלקלים את השורה כולה.
לענייננו !
" יובל" מקיים בכל שנה חמישה קונצרטים לחזנות בהיכל התרבות בת"א ועוד ארבעה או חמישה
קונצרטים ברחבי הארץ . בשנה שעברה נחתם חוזה בין "יובל" לבין עיריית פ"ת על קיום סדרה
משותפת של חזנות בהיכל התרבות בפ "ת. קיימנו עד עתה שני קונצרטים ואי"ה ב 6 ביוני יתקיים
הקונצרט השלישי . מכירת הכרטיסים מתבצעת ע"י עיריית פ"ת ובאחריותה בלבד.הסדרה הזאת
לא הייתה ואיננה בגדר סוד . התאריכים שנקבעו מראש ,ידועים לכל . ומי שאיננו יודע , יכול
לפנות למחלקה לתרבות תורנית ולברר , או לפנות להיכל התרבות פ"ת ולברר. הבנתי מדבריך כי
המופע שהכנסתו קודש לבית החולים בלינסון , מתקיים באותו אולם כמה ימים מאוחר יותר.
לעניות דעתי מן החובה והצדק היה , כי מארגני האירוע יבדקו לפני חתימת החוזה עם ההיכל,אם
אין אירוע דומה בהיכל , בפרק זמן "מאיים". לו הייתה שאלה כזו נשאלת ואם בירור כזה היה
מתקיים , היו בודאי יודעים כי ממוקם בלוח האירועים של ההיכל, קונצרט חזנות סימפוני של
" יובל". ולטענה כי פנו אלי בנושא זה ,עלי לומר בלשון עדינה, כי אין אמת בדבר. וכל הטענה
הזאת בשקר יסודה . איש לא פנה אלי ,לא לפני ולא אחרי וייטיב לעשות מוציא הלעז , אם יחדל
מכך .
אני מאחל הצלחה רבה לכל המופיעים בקונצרט "יובל" ובקונצרט ההתרמה לבלינסון. ומאחר
שהכל כבר נעשה אני קורא מכאן לכולם לתרום למען המטרה הקדושה וללא כל קשר לקונצרט
" יובל" המתקיים לפני אירוע ההתרמה.
בברכה רבה
מרדכי סובול
OPHIRRR
|
|