בית פורומים קונצרטים של חזנות

קונצרט בקרית גת בקרוב

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/5/2006 01:01 לינק ישיר 
קונצרט בקרית גת בקרוב

נודע לי כי בקרית גת מתוכנן קונצרט לתאריך 6-9-06

בהשתתפות החזנים צבי הורוויץ מוצן ועוד,

כנראה עם רוטנר ובריסטובסקי

כל היודע פרטים מוזמן להוסיף

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2006 10:13 לינק ישיר 

כל הכבוד על המידע, אז צבי הורוויץ חוזר אלינו אחרי הרבה זמן שלא הופיע בקונצרטים בארץ, הנה לינק על אשכול שיש לינק לביצוע שלו נהדר, וגם שם כתבו על הגעגועים אליו:
http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1917707

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2006 10:14 לינק ישיר 

כל הכבוד על המידע, אז צבי הורוויץ חוזר אלינו אחרי הרבה זמן שלא הופיע בקונצרטים בארץ, הנה לינק על אשכול שיש לינק לביצוע שלו נהדר, וגם שם כתבו על הגעגועים אליו:
http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1917707

ואני מצרף בקשה מי שיכול להביא קטעים של הורוויץ,שיעלה. תודה מראש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2006 01:11 לינק ישיר 

זה יהיה רק לגברים,

השאלה למה לא מביאים את הרשטיק שהוא היחיד שנמצא בארגון החזנים שמופיעים רק לגברים והנה אפילו שיש כבר לגברים בלבד לא לוקחים אותו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2006 01:45 לינק ישיר 

ההפסד שלהם. הוא גדול ומגיע לו שכר על ציות לפסקי הרבנים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2006 10:39 לינק ישיר 

לא להביא את הרשטיק - הפסד? הצחקת אותי POLY

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2006 19:46 לינק ישיר 

מסיר מסכות, גם נגד חיים אליעזר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2006 22:46 לינק ישיר 

למה זה נגד חיים אליעזר,  הוא טוען שזה לא הפסד, ואתה טוען שכן , זה ויכוח לגטימי, וכמו שאתה בעד הרשטיק נפתלי וחיים אליעזר באש ובמיים כך גם הוא נגדם כי קולם לא אהוב עליו, אז מה?? אסור לו לא לאהוב את קולם??? מה הרעש????   על מה אתה נזעק????  נעשה כאן עוול ??.?  אני חושב שהאהבה העיוורת שלך ושל עוד כמה ניקים רק מזיקה להרשטיק, אנשים חושדים שזה הרשטיק בכבודו ובעצמו, כמו שהניקים של אינטלקטואל ונתיבה שיבחו את סובול וכולם חשדו בהם וכעת פרשו כבר.

חשוב וצריך לדעת יש לכל חזן אוהבים ואוהדים וגם תוקפים, אף אחד לא יכול לחייב אותי ואת מארגני קונצרט זה או אחר להביא את החזן הזה כי הוא אהוב עליך או על ניק אחר בפורום, בעיני החזן הזה לא טוב ולכן אני לא מזמין אותו להיפך אני חושב שהוא יזיק וזה לא הפסד בשבילי, יש חזן כמו הלפגוט שהוא גדול ומוכר כרטיסים, אותו אפילו אם אני לא יאהב אני יביא אותו כי הוא מוכר כרטיסים, והרשטיק לא מוכר כרטיסים, תנסה לעשות קונצרט האחים הרשטיק שרים יוסלה עם הפילהרמונית בהיכל התרבות בת"א,ותראה כמה הפסדים יהיו לך,ואני בטוח שכזה מגיע לכסף גם אתה תפקח ולא תשקיע בזה כי אתה יודע את התוצאות העגומות. 

המסקנה:
תן לאנשים להשמיע את דעתם בפרט כשהם כתבו אותה בלשון נקיה והולמת את הפורום.וכמו שלך מותר להביע דעתך שזה הפסד מותר לחלוק עליך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2006 00:19 לינק ישיר 

גיא אתה צודק. בפורום כל אחד זכאי להביע דעתו באופן חופשי אפילו אינו מבין בכלל בנושא הפורום. גם בפורומים של רפואה למשל כל בר בי רב משיא עצות למרות שאינו מבין ברפואה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2006 02:17 לינק ישיר 

ההיפך הוא הנכון. ה"ניק" מסיר מסכות נועד כדי לעלות ולכתוב אנטי הרשטיק בכל הזדמנות בצורה ארסית ופוגעת. העובדה שאני מעריץ של נפתלי גררה אותי לפורום הזה כדי להגן עליו מפני מסיר מסכות, אחדבוי (בחסות מנחם מנהל הפורום)וכדו'. די להסתכל על ההסטוריה שלהם כדי להיווכח מי משתמש בלשון תוקפנית ופוגעת.
גיא הנכבד, מישהו הכריח אותך לקחת אותו לקונצרט? ומה הקשר להלפגוט? חשבתי שזה פורום חפשי להבעות דעה(ופתוח אפילו לחובבי הרשטיק). חיים אליעזר הוא חזן מהשורה שעד לא מזמן פקד את הקונצרטים בהיכל התרבות (כי הוא אכן הביא אנשים ומעריצים לשם) ומאז הסיפור הידוע בקונצרט של שטרן הוא נשמע לרבנים ורק מופיע בנפרד.
לפחות ה"ניק" שלי לא מתקיף אחרים השכם והערב. תבדוק ותיווכח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2006 09:52 לינק ישיר 

הבהרה:

ידידי מר polynesian היקר

אף אחד לא תוקף בצורה פוגעת חזן זה או אחר "בחסותי", אני לא נותן לפגוע בכל חזן באשר הוא, ראה את דבריו של אחדבוי אחרי העריכה שלי ובעצת ידידי בני וייס, ואל תאשים אותי באשמה שכביכול יש מי שתוקף סתם תחת חסותי לפני שבדקת את הדברים על דיוקם,  יתכן וראית לפניי את הודעתו וראית דברים שמוטב היו אם לא נאמרו מכל מקום אין זה אומר שזה בחסותי אלא שעדיין לא ראיתי ולא הספקתי לערוך את הדברים.

מנחם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2006 10:49 לינק ישיר 

למי שהיה ספק בנוגע לברוטאליות המילולית של POLY - הנה שוב הוכחה. אם לתקוף, אז בגדול, ואת כולם - אפילו את מנחם.
מענין POLY מתי תגלה לכולם, את מה שידוע כבר לחלק מאיתנו, איזה שירותי חזנות קיבלת ושירותי בריתות ונתת למשפחת הרשטיק - בחינם ו/או תמורת תשלום. כך נבין מדוע אתה נלחם בחירוף נפש על שמו הטוב...
בכל מקרה, אולי תעשה טובה גדולה לכולנו ותשחרר אותנו מעולך המכביד והמעכיר. נגיש בקשה בהייד פרק שתוכל לנהל פורום חדש ושמו "משפחת הרשטיק המהוללה לדורותיה והחסידים השוטים - או בעצם לא..."

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2006 14:37 לינק ישיר 

אני מזמין את הקוראים לקרוא את סגנון דברי ולהשוות אותו לזה של מסיר מסכות ותשפטו אתם. אני לא יודע על מה הוא מדבר... בריתות, שמחות, הופעות בחינם בשבילי... הוא מנסה לחשוף את זהותי (ומפספס בצורה די מגוחכת)
למי שטרם קלט את התמונה הגדולה כאן, מסיר מסכות/ אחדבוי מייצגים את אותו חבר ההנהלה שנזרק מהוועד המנהל עם זנב מקופל בין הרגליים, אחרי שחתר, סיכסך והסית בבית הכנסת נגד החזן, המנצח, ההנהלה וכדו' ונקעה נפשם של הרבה מתפללים בהתנהגותו.
למותר הוא לציין שאותו חבר הנהלה ואחיו שיזם פעמים מספר כתבות שקריות ופוגעות בבית הכנסת הגדול, כבר אינם פוקדים את ספסלי בית הכנסת. ואין מי שמתגעגע במיוחד.
מנחם, ב"ה אני אפנה אליך היום באישי ונשוחח על הכל בצורה גלוייה ביותר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2006 09:08 לינק ישיר 

שוב נפלת POLY למלכודת שטמנת לעצמך בדברי הרהב שלך ובנסיון הנואל לחשוף אותי לכאורה. כי כך מגיב מבוקר באופן טבעי - לזרוק רפש חזרה ובלי הכרה...

ראשית, אותם שני חברי הנהלה, שאחד מהם לכאורה "נזרק", עזבו מיוזמתם ומרצונם למרות בקשות ותחינות של כל חברי ההנהלה להישאר למעט חבר הנהלה אחד ששימש ומשמש פטרונו ומעסיקו מהצד...

שנית, ממתי העברתי אי פעם ביקורת על המנצח והמקהלה? ההיפך - החבר'ה האלו עומדים כנציבי מלח בשעה שהחזן הראשי עושה ככל העולה על רוחו במוסד הזה..

אז מוטב שתדייק להבא POLY. או אולי נקרא לך בשמך האמיתי - נפתלי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2006 16:10 לינק ישיר 

נסה עוד אחד . אמרת שעשיתי בריתות ושקיבלתי שמחות בחינם... לא ידעתי שנפתלי מוהל...
ואגב, הם כן נזרקו ולא באים יותר לביהכנ"ס (זה עלבון אחרי הכל). שגרה משעממת גם עם אותו המנצח 26 שנה, אלא שאין שם שגרה משעממת. נקודה! דרך אגב, בפארק איסט כבר מדברים על הצורך בהחלפת הרפרטואר המשעמם והקבוע... אחרי חצי שנה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2006 16:54 לינק ישיר 

מסיר ופולי, אולי מספיק? תעברו להתקוטט באישי. אותנו זה לא מעניין.
מנחם, אנא, נעל את האשכול הזה. בברכת התורה, העם והארץ בני וייס

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > קונצרטים של חזנות > קונצרט בקרית גת בקרוב
מנהל לחץ כאן לשחרור האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext