בית פורומים קונצרטים של חזנות

"הדף היומי" - י"ג סיון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/6/2006 20:44 לינק ישיר 
"הדף היומי" - י"ג סיון

טוב אז התפללנו כבר ערבית ואנחנו בי"ג... שזה אומר שחוזרים לומר תחנון !
אז לכבוד תחנון, קטע מרגש במיוחד - הבט משמיים בביצוע של הרשמן

http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=0D17C5410780545E

(אני חייב להגיד כי אני מעט חש "כהולך במדבר" כאן בפורום, הייתי בטוח שככה בטח פעם ב- 5-6 ימים אני אעלה קטע כי הרעיון של רונן יתפוס וכל אחד ממש יחכה שיחזור מערבית כדי שיתחיל יום חדש ויהיה הראשון להעלות קטע יומי של אותו יום, ולזכות בכך שיזכה את הרבים - אבל לא, וגם כמות הצפיות בקטעים נמוכה משמעותית מפורומים אחרים)
שבת שלום.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2006 14:55 לינק ישיר 

יקירנו weiss2000
תבורך על כל קטע שהעלית ואל תיתפס ח"ו לרפיון. את ספרית החזנות שלי במחשב כבר העשרת, וגרמת לי לנחת רוח בשעות העבודה. אגב, הזכרת את הנאתך ממשה בזיאן - אחד הקטעים שאותם אני יכול ל"גלגל" במשך יום שלם הוא ברכת החודש של בזיאן. נדמה לי שהורדתי אותו בזמנו מהאשכול הקבוע פה למעלה.

בקשר לצפיה - תהיה יותר אופטימי. אם מאתמול בערב צפו כ-70 איש באשכול זה, נדמה לי שזה סביב הממוצע לפורום. בגדול - תעשה סטטיסטיקה פשוטה של האשכולות שבהם אין תגובות, ואז תיוכח שסך כל הצפיות עדין נמוך מאד, במיוחד אם נשווה למשל למספר הצופים בקונצרטים, בודאי בהיכל התרבות בת"א.
שבת שלום 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2006 17:48 לינק ישיר 

החזן בציאן בכלל הוא החזן האהוב עלי ביותר; את ה"יהי רוצון" שלו לברכת החודש אני עושה בד"כ כשאני עובר לפני התיבה בבי"כ בית מתתיהו פה בק"ק גבעת שמואל בשבתות מברכים.
אבל אם יש קטע אחד או שניים שאפילו יפים ממנו - הרי שאלו "ונראהו עין העין" ו"לאל ברוך". בטח שמעת אותם באתר שלו, זה משהו משהו!
וגם את רוב השירים שלו באידיש אני מאוד אוהב - ואני אפילו לא מבין אידיש...
גיט שעבס.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > קונצרטים של חזנות > "הדף היומי" - י"ג סיון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext