דיווח מהשבת בר"ג-נתי ברעם
שבוע טוב לכולם, אכן, כוכב חזן נולד. נהניתי מאד מהיכולת הקולית של נתי. שוחחתי איתו, ואעיד שהצעיר חביב וצנוע. לעניות דעתי נשמע ממנו רבות בעתיד. נתי סיפר לי שזו השבת הראשונה שהוא מופיע עם מקהלה. איני זוכר את שם המנצח. לצערי הגבאי ביקש לסיים ב-11:15. הקטעים שהרשימו אותי ביותר - 1. תפילה לשלום המדינה (זים) - הסולן עזרא באייר - ביצוע יפה. סיום של נתי. 2. ובנוחה (יוסלה). 3. וביום השבת (הרשטיק). 4. סיומות יפות של מספר קטעים, שבהם מיהר מפאת קוצר הזמן. כאשר הסולן עזרא החל לפסוע לעבר הבמה לביצוע (כנראה משותף) של מודים (הרשמן), נתי סימן לו לחזור (אין זמן). כמה חבל. נשארתי עם טעם של עוד. עוד בלטו במקהלה שני סולנים בריטון-בס (עדין לא הפכתי מומחה, שאלתי לצורך הדיווח...). אחד מחברי המקהלה סיפר לי שנערכה חזרה אחת בלבד בהרכב שנכח בשבת. זה הורגש במעט חוסר תיאום פה ושם. בודאי בעתיד יתמקצעו יותר, למרות שגרמו כבר השבת לעונג שבת. בסיום - אדון עולם, מחיאות כפים. חיבקתי את נתי, זה בא מהלב. ההיכל המפואר היה בתפוסה דלילה מאד של אנשים, למרות שהיתה שבת חתן. זה הזכיר לי את הסרטים של גדולי הזמרים שרים בפני מספר חיילים של מוצב זה או אחר בימי מלחמת ההתשה...
 |
|
|