בית פורומים קונצרטים של חזנות

דיווח מתפילות השבת עם החזן העולמי ישראל רנד!!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/7/2006 23:42 לינק ישיר 
דיווח מתפילות השבת עם החזן העולמי ישראל רנד!!!

שבוע טוב ומבורך לכל חברי הפורום!!

ראשית,לפני שאתחיל בדיווח הכי חשוב,שמחתי להכיר חבר פורום חדש יעקב2שי1(מקווה שלא שיבשתי את הכינוי)..
ועכשיו לעבודה..

רבותיי,לשבח אני יכול לשבח מכאן ועד מחר אבל החזן רנד היה בכושר שיא שלא שמעתי מעולם!!פשוט פנטסטי!!
טונים גבוהים ללא הגבלה כמעט,מיקום מצוין,פשוט תענוג!!
הקסאמים שנופלים בדרום הם כלום לעומת השבת "פגז" שהייתה לנו..

קבלת שבת וערבית:

פתיחה מרשימה ביותר בקבלת שבת.
"שמעה ותשמח ציון" - אייזנשטאט,ביצוע פנטסטי.שילוב נהדר של החזן והמקהלה.
"מזמור לדוד" - קרליבך,ביצוע יפה מאוד של המקהלה.
"לכה דודי" - המקהלה ביצעה את זה בשני לחנים עד "לא תבושי" בלחן אחד וההמשך בעוד לחן חסידי כלשהו הקהל היה מרותק.
"ד' מלך" - קוסביצקי,קיבלנו טעימה מהיצירה הענקית הזאת,החזן ביצע זאת בשלמות אמנם רק את החלק האחרון מאחרי כל התסבוכת של "מקולות.."

הפסקה קלה לדבר תורה קצר של רב היישוב,שדיבר על התחדשות בפרשה ושייך זאת למקרה שלנו בשבת שזאת התחדשות שבא חזן לקהילה..
"רזא דשבת"-פינציק,מהו סוד השבת?סוד השבת הוא היצירה הנפלאה הזאת בביצועו של החזן רנד.וזאת גם לפי דעתי ההתחדשות שעליה דיבר הרב ביצוע חדש ומצוין ליצירה.
"השכיבנו"-שלום סקונדא,איזה ביצוע מיקום מצוין של הקול,ענק!!
"ושמרו"-ביצוע של המקהלה בלחן לא מוכר.
"רצה"-קוסביצקי,קיבלנו טעימה קטנה מהיצירה רק את הסוף מפאת הזמן לא בוצעה היצירה במלואה.

תפילת שחרית:

מ"שוכן עד" ועד "ברכו" מלא אימפרובזציות רגש וכל מה שצריך.
"לאל ברוך"-בן ברוך,ביצוע שתפור בדיוק למידותיו של החזן רנד ושהוא נמצא בכושר שיא שכזה זה מדויק למידותיו להפליא.
עד קריאת שמע מלא רגש "פותחים את פיהם"-איזה קול..איזה תענוג..
בחזרת הש"ץ,קדושה:
המקהלה בניגונים שונים ויפים.
"ממקומך"-חיים יהודה אדלר,איזה ביצוע ענק!!אני רק לא הבנתי למה החזן חוזר כמה פעמים ואומר "מתי תמלוך בציון" ו"כי מחכים אנחנו לך",מה הבעיה??החזן רנד,כאשר אתה תשיר בבית המקדש עם הלווים ביצוע כזה הוא יגיע לא צריך לשאול כל כך הרבה.
במהלך חזרת הש"ץ ריציטטבים קלים ואימפרוביזציות..יפה מאוד!!
"יהא רעוא"-קוסביצקי,שוב מפאת הגבלה בזמן קיבלנו חלק מהביצוע ליצירה,מצוין!!
"אב הרחמים"-מכטנברג,ביצוע מצוין!!אין מה להוסיף.

תפילת מוסף":

"מי שברך"-בלחן לא מוכר כנראה של המצנח.
"אבינו שבשמיים"-סול זים,עוד קטע אחד מני רבים שתפור למידותיו של החזן רנד.ביצוע ענק!!
"בעבור דוד"-רומשינסקי,ביצוע??מצוין ומעלה!!

קדושת מוסף-המקהלה ב"כתר" ו"יחד" ניגון האופרה "סולו מיו".יפה!!
"כבודו "-מלבסקי,שופרא  דשופרא!!
"שמע ישראל"-גלנץ,אין מילים!!פשוט לעמוד ולהנות!!
"רצה"-גנטשוף,מה אני שאדבר על ביצוע כזה?קטונתי!!
"שים שלום"-אייב נדל,הרמוניה מצוינת בין החזן והמקהלה.
"השיר שהלווים"-גנטשוף,קיבלנו טעימה קטנה ביותר רק של "בשבת היו אומרים",מדויק ומצוין!!
"אדון עולם"-ספיירו,אני שותק!!

רבותיי,לפי דעתי זאת שבת שבהחלט צריכה להיכנס ולהירשם בדפי ההיסטוריה של עולם החזנות כשבת בלתי נשכחת!!
היא צריכה לקבל עמוד כבוד.
אני חושב שהחזן רנד השתווה היום לקוסביצקי בצעירותו,מבחינה קולית הוא היה פשוט בשיאו ויותר מזה.
יישר כח גם למקהלה ולמנצח יענקלה רוטנר שניצח בטוב טעם והיה כל הזמן בקשר עין עם החזן.
יישר כח לעוסקים במלאכה שהביאו את החזן והמקהלה.
דיווח מהסעודה שלישית עם המקהלה אני אתן מחר אני חייב לנוח אחרי עונג כזה שהיה לי.
ועוד משהו אישי לחזן רנד,תודה רבה לך על שבת מצוינת ועל ההנאה ועונג שגרמת לי ולאבי!!תודה רבה!!
כל טוב!!ושבוע טוב!!
רונן.

תוקן על ידי - רונןרייש1 - 08/07/2006 23:44:36

תוקן על ידי - רונןרייש1 - 08/07/2006 23:45:25

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2006 11:36 לינק ישיר 

תודה לחבר הוותיק והנכבד רונן רייש על הדיווח המפורט והחם. יישר כח לחזן הענק ישראל רנד ולמקהלה של יענקלה. יישר כח מיוחד לישראל שבעצם ימי השלושים על אימו, מצליח להתעלות על אבלו, לאסוף את כוחותיו, ולהמשיך לעבור לפני העמוד ולרגש את קהל שומעיו.

רונן, לא אהבתי את ההשוואה לקאסמים בשדרות...

בברכת התורה, העם והארץ בני וייס

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2006 13:01 לינק ישיר 

בס"ד

מכיוון שסיכמתי עם רונן שהוא ידווח ראשון על השבת הנפלאה שחווינו, ניתן לומר שדיווחו מתאר אל נכון את החוויה
הבלתי רגילה שזכינו לה בשבת זו.

החזן רנד, היה ביכולת קולית נפלאה ותפילתו היתה חמה ורגישה.  ניכר בו ובקולו שהוא נמצא בלי ספק (גם על סמך דיווחים משבתות קודמות)בתקופת שיא נוספת. ובהתחשב בעובדה שהוא קם השבוע משבעה , רק מעצימה את ההערכה לתפילתו. 

טעמנו תפילה בלתי רגילה (תצויין לשבח המקהלה על שירתה ותפילת חבריה) והסעודה השלישית בהשתתפות החזן והמקהלה
היו בבחינת לפתן מתוק עם הרבה הרבה טעם של עוד...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2006 13:14 לינק ישיר 

שלום לך יעקב2ישי1,
מדוע הדיווח שלי לא מתאר נכון את החוויה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2006 13:44 לינק ישיר 

בני ידידי,
לא התכוונתי לרע שבדבר בכל אופן אני מנסה לתקן זאת ואין לי אפשרות לערוך יותר את ההודעה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2006 13:53 לינק ישיר 

בס"ד

רונן ידידי ,

נהפוך הוא !  "אל-נכון" פי' "אכן נכון".

וכל המוסיף על תיאורך רק גורע !

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > קונצרטים של חזנות > דיווח מתפילות השבת עם החזן העולמי ישראל רנד!!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext