בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

חזן חדש: יחיאל יוסקוביץ. מה דעתכם?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/1/2010 00:14 לינק ישיר 
חזן חדש: יחיאל יוסקוביץ. מה דעתכם?

אני מקווה שעכשיו זה יעבוד לי ...תגיבו איך זה...

תוקן על ידי פורוםחזנות ב- 10/01/2010 14:39:50

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2010 00:31 לינק ישיר 

נתוני פתיחה טובים מאד, אולי אפילו מצויינים. אם יירשם באחד מבתי הספר לחזנות יכול לצאת ממנו חזן מעולה. אם לא, לא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2010 01:16 לינק ישיר 

יש לו נתונים טובים אם ישקיע העתיד לפניו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2010 01:18 לינק ישיר 

המשך:דווקא לא בטוח שבית ספר זה מה שיועיל לו לא נראה שחסר לו חזנות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2010 04:02 לינק ישיר 

"קולני", על מה אתה מדבר? מה זה "חזנות?

פיתוח קול חסר לו, ביצוע אמנותי חסר לו, הבנת הקטע חסר לו, מוסיקליות חסרה לו...חוץ מקול יפה מאד, וקולרטורה טובה, אין לו כלום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2010 09:43 לינק ישיר 

שירה טובה ומבטיחה. אגב, אינני חושב שהוא צריך להירשם דווקא לבי"ס לחזנות בשביל להשתפר וכו'. הוא גם יכול לקחת שיעורים פרטיים אצל אחד מהחזנים ה'מובחרים' וכו'...

והוא גם צריך עוד ועוד 'להשתפשף', ללמוד עוד אי-אלו 'טכניקות' שונות לביצוע של מגוון רחב של יצירות, וכמובן- להוכיח את עצמו (שוב ושוב ושוב!) בעומדו לפני התיבה.

אם יעשה זאת במשך כמה שנים טובות ללא לאות- מובטחת לו בע"ה הצלחה! (ועוד לא דיברנו על אמרגן, יחצ"ן וכו', אבל זה כבר יבוא בהמשך...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2010 09:47 לינק ישיר 

יש לו קול יפה ונתונים מעולים ולשפר את אלו גם בלי בית ספר אפשר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2010 11:04 לינק ישיר 

שימו לב: אף אחד מן החזנים הגדולים לא וויתר על בית ספר! הלפגוט, רנד, וינבך וכו'.

זה לא אומר שאי אפשר, אבל יש דברים חשובים מאד שלא מקבלים ממורה לפיתוח קול ולא מחזן,

אלא מדיבוק חברים, קנאת סופרים, שירה במקהלה, לימוד סולפג', הדרכה אישית ע"י כמה מורים.

פעם היו לומדים אצל מורה אחד לשנים רבות, אבל למדו ברצינות אחרת לגמרי, והמורים היו ליגה אחרת...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2010 11:57 לינק ישיר 

יש צדק בדבריך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2010 12:03 לינק ישיר 

מהכרות אישית עם החזן ומשמיעת קטעים נבחרים בשידור חי ממנו אני חושב שאין הקטע הזה משקף ולו עשירית מיכולתו וביצועיו של החזן . לדעתי ולדעת כל מי ששמע אותו בלייב החזן הזה הינו הדבר הבא .........הרגש האמירה הנוסח הקולטורה ........לאחר ששמעתי עשרות חזנים לא נותר לי אלא  לומר שלדעתי לפחות ואני לא שמעתי בדורנו חזן אדיר כזה.......בוודאי שהוא צריך עוד קצתלהשתפשף אבל אני אוחז מיחיאל מאוד . אני חושב שעדיו לגדולות יחיאל חזק ואמץ.רק תאמין בעצמך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2010 12:22 לינק ישיר 

נו נו אולי תעלה עוד יצירות בביצעו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2010 12:45 לינק ישיר 

לצערי  אין לו עוד יצירות מוקלטות בעז"ה בקרוב יהיה ואשתדל לבקש ממנו להעלות עוד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2010 14:54 לינק ישיר 

קול יפה יש .פונטנציאל גם יש. אבל מכאן  ועד חזן העתיד הדרך קצת ארוכה.

זה נקרא ביצוע אומנותי? שהוא בכלל לא נאמן למקור. איפה כל הקטע בסוף? אני לא חושב שצריך לבצע בדיוק כמו קוסוביצקי
אבל לדעתי חסר העיקר.

יש פונטנציאל אדיר אם תשקיע בלימודים תצליח הרבה. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2010 15:14 לינק ישיר 

לחזן העתיד יחיאל יוסקוביץ , כשומע חופשי ( ואינו מושפע מחוות דעתם של חברי-היועצים לעיל ) אכן יש לך עתיד
בדרך החזנית בה בחרת .לגבי הדרך בה עליך להמשיך ולהשתפר עצתי : קח ייעוץ מקצועי מ :3-4  חזנים
ידועים ,כולל הנחיותיהם בדרך שעליך להמשיך , ואח"כ עשה את המיטב מעצותיהם ,

המשך הצלחה בדרך בה תבחר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2010 19:29 לינק ישיר 

מה זה? גם חסיד גור? כל חסידי גור כובשים היום את עולם החזנות. האם זה בידיעת ההנהגה הרוחנית של החסידות?
לגופו של חזן.חזן מעולה עם ביצוע יפה נכון שעדיין לא מהוקצע מספיק ונראה כי עדיין לא מוצא את הביטוי האישי שלו לקטע אותו מבצע,אך כפי שזה נראה כרגע הוא בדרך הנכונה
בהצלחה לכל החזנים הנחבאים אל הכלים,יקוים בכם 'ןי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/1/2010 16:35 לינק ישיר 

חברים אשמח לשמוע ממה התלהבתם.
בחור נחמד עם קולממוצע וקולרטורה בינונית. לא שמעתי משהו מיוחד. סורי.
רצוי ומומלץ להשקיע יותר בפיתוח קול, בחלק השני של היצירה הוא מאבד את הביטחון העצמי (השופע) והולך עם הקול אחורה מידי.
בהצלחה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > חזן חדש: יחיאל יוסקוביץ. מה דעתכם?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext