בתפילת מנחה התפלל החזן משה סלומון הוא היה מרגש בעל תפילה הוא התחזן ואילתר בצורה נפלאה עם קולו המיוחד. לוהוא רחום עלה החזן הצעיר אלעזר וינוגרד לשיר את יצירתו של משה קוסביצקי ביצוע חזני נהדר. לתפילת ערבית ניגש החזן הצעיר משה פישל הוא התפלל בנוסח טובה הוא נתן אילתור יפיפה בהשכיבנו הקול שלו צלצל נהדר. לאחר התפילה התקיימה הרצאתו של אורי שמי על יום כיפור קטן. תודה לחזן חיים אדלר ולמנהל הפורום מר יהודה פרנק על הארגון של תפילות יום כיפור קטן הללו שהם בבחינת חדש ימינו כקדם
תוקן על ידי קולני ב- 11/02/2010 19:48:54
נשלח ב-12/2/2010 07:44
קולני , האם זה היה תפילת מנחה-מעריב או גם,,,,,,,,,,,,,,,,יו"כ קטן ?
נשלח ב-12/2/2010 08:26
בס"ד
מצטער שלא יכולתי לדווח אמש, לתפילת מנחה ויו"כ קטן ניגש החזן יעקב משה סלומון, נוסח התפילה היה שגור בפיו ואילתר מעט סביב נוסח התפילה. לא ביצע יצירות מוכרות למעט רבש"ע מנהג בית דינך הצדק בלחן החזן משה שטרן. החזן אלעזר וינוגרד ביצע את והוא רחום, ע"פ אילתור של משה קוסביצקי ע"פ יצירתו של המנצח עקיבא דורמשקין. החזן משה פישל ניגש לתפילת ערבית, אילתר על השכיבנו עם מוטיבים שונים. יישר כח לחזנים ולמתפללים הקבועים
יהודה
נשלח ב-14/2/2010 00:47
יהודה, יש אישור מוינוגרד להוריד לכאן את "והוא רחום" שביצע. התוכל?
נשלח ב-14/2/2010 03:18
כאב לי ואפילו קצת הכעיס אותי שלא הייתה נוכחות כמעט מבית הספר לחזנות ברמת גן. מהמורים לא היה אף אחד ומהתלמידים היו שניים. וזה קצת בזיון למה לא נותנים עידוד לתלמידים?למה לא באים לבחון אותם?אני מקווה שבחודש הבא זה יתוקן